ja amugy ha jol emlékszem olvastam valahol itt hogy jövőre felemelik a korhatárt 23 évre de ha még idén megcsinálod a kresszt akkor még beleférsz a 21-be de nem tudom pontosan ez mikor és egyáltalán be fog e következni.
Hát nemtom!
Jo lenne lerakni a jogysit de még van hátre 1 évem kb (korhatár )
Egy srác okozott egy balesetet a városunkban és 125/50 es Af1-el! Nem szoltak semmit !
Na akkor látom ez már csak rajtammulik de azért köszi mindeninek!
Rendőrtől függ... Volt mikor havert a 80-as Af1 esetében akarták beismertetni, hogy nem 50-es... Volt, mikor másik srácot egy 50-es malaguti robogóval állították meg, és szivóztak vele, hogy ez nem 50-es.
De tudnod kell, hogy ha rendszám nélkül veszed, sose lesz rajta rendszám! Mert egy vagyon! ha meg azzal, leszedheted, de két biztosítást kell fizetned utána, hogy ne izéljenek... És ha rendszám nélkül, és eszedbe jut, hogy de jó lenne a barátnőt motoroztatni, nem lehet... Persze így átírás, jogsi, minden, de én ennek a híve vagyok...
És hogy ne hidd, hogy bort iszom, és vizet prdikálok, én 2001 ben letettem az A1 -et, és úgy vettem rendszámosan az Apriliat.
Egyetértek! Az NSR tényleg remek moci és igazán megérdemli, hogy letedd érte a jogsit... Előbb-utóbb úgyis kell, akkor már inkább előbb, miért kockáztatnál...
Szóval: jogsi, NSR és széles utat!
Nagyon kéne a segítségetek! Kéne az NSR-emre egy macskalámpa,meg kéne hozzá olyan lámpataró konzol is!Meg ami a lámpa fölött van kis idomdarab is kéne!Még talán érdekelne egy plexi is! Ha van akármid is a felsoroltak közül akkor irj!
_Nagyon sürgős lenne! Amugy műszakizni kellenének a cuccok!
Esetleg "kibérelném" a felsorolt cuccokat!De a lámpa lenne a legfontosabb!
hát nekem is 50es papírokkal van, egyszer tesómat megállitotta a yard kipattantak 4en a verdábol kérték a papperokat minden rendben volt ( nekem 50es vámpapír is van hozzá) és jó utat kivántak neki de sztem rendőre válogatja.
hát én nem tudom fejből milyen is volt benne gyárilag én kicseréltem mert nagyobb hengert tettem rá és fúvókábol pedig egy skoda120-as (főfúvókárol van szó) csomagbol tettem bele egy 170-est és semmi gond nincs vele belepasszol.
Az NSR remek, motor, és sokkal keésbé kényes, mint az RS (25-ösről van szó) Viszont! Érdemes alaposan odafigyelni rá, mit vesze, mert sok magyar kókány darab fut... Ha melegszik a motor, rossz jel, általában a hengerfejtömítés a ludas, és a tömítőfelület, aztán az idomok rettenetesen törősek.
Az "50 esként" dolog pedig.. Nem így kéne... Inkább tedd le a jogsit, és használd legálisan! Hosszútávon sokkal jobban jársz!
Helló!
Szeretném megkérdezni hogy milyen motor is valójában az nsr!
Arra gondolok pontosan hogy szerintetek vegyek-e ilyen motort ! Az a helyzet hogy 1éve motorozom és eddig egy 70-es rs-em volt és hogy jó választás lenne-e ez a gép!
És hogy mennyire látszik rajta hogy 125ccm-es ugyanis nekem nincs rá jogsim csak 50-re!
Légyszives segítsetek!
Hello mindenkinek! Van egy bontott nsr-em! Kétkörlámpás! Eladó! Természetesen egészben vagy darabokban is! Egészben 35 ezer forintért eladó!
Ami már nincs rajta: fejidom, bal oldalidom, műszerfal, első villák, első kerék,bal első lábtartó,hengerfej dugó gyűrű kuplungkar, bal kapcsológombok sztender/oldalletámasztó!
Itt van az a 250 es NSR es srac (v csaj :)) akinek a mocija a veszpremi mekdonalchoz volt letamasztva? Sztem korabban ugyanezt lattam a levendulatol nem messze az egyik csaladi haz elott.
Nekem kétkörlámpa van eladó! Erre gondolsz? Ha nem, akkor bocs!
Jo lenne lerakni a jogysit de még van hátre 1 évem kb (korhatár )
Egy srác okozott egy balesetet a városunkban és 125/50 es Af1-el! Nem szoltak semmit !
Na akkor látom ez már csak rajtammulik de azért köszi mindeninek!
De tudnod kell, hogy ha rendszám nélkül veszed, sose lesz rajta rendszám! Mert egy vagyon! ha meg azzal, leszedheted, de két biztosítást kell fizetned utána, hogy ne izéljenek... És ha rendszám nélkül, és eszedbe jut, hogy de jó lenne a barátnőt motoroztatni, nem lehet... Persze így átírás, jogsi, minden, de én ennek a híve vagyok...
És hogy ne hidd, hogy bort iszom, és vizet prdikálok, én 2001 ben letettem az A1 -et, és úgy vettem rendszámosan az Apriliat.
Szóval: jogsi, NSR és széles utat!
Nagyon kéne a segítségetek! Kéne az NSR-emre egy macskalámpa,meg kéne hozzá olyan lámpataró konzol is!Meg ami a lámpa fölött van kis idomdarab is kéne!Még talán érdekelne egy plexi is! Ha van akármid is a felsoroltak közül akkor irj!
_Nagyon sürgős lenne! Amugy műszakizni kellenének a cuccok!
Esetleg "kibérelném" a felsorolt cuccokat!De a lámpa lenne a legfontosabb!
Kérlek segitsetek!
Még kéne a héten!
Üdv
De azért nem annyira rizikos nem?
Az "50 esként" dolog pedig.. Nem így kéne... Inkább tedd le a jogsit, és használd legálisan! Hosszútávon sokkal jobban jársz!
Szeretném megkérdezni hogy milyen motor is valójában az nsr!
Arra gondolok pontosan hogy szerintetek vegyek-e ilyen motort ! Az a helyzet hogy 1éve motorozom és eddig egy 70-es rs-em volt és hogy jó választás lenne-e ez a gép!
És hogy mennyire látszik rajta hogy 125ccm-es ugyanis nekem nincs rá jogsim csak 50-re!
Légyszives segítsetek!
mint már irtam hátso gumit keresek.130/70 18 nsr 125
illetve sport dobot .
es érdekelne olcson vizsga .
elore is koszike !
s.o.s!
e-mail.rozse77@citromail.hu
Nem tudna szerezni valaki NSR125 hátso gumit?
Méret 130/70 18
Ami már nincs rajta: fejidom, bal oldalidom, műszerfal, első villák, első kerék,bal első lábtartó,hengerfej dugó gyűrű kuplungkar, bal kapcsológombok sztender/oldalletámasztó!
Más minden eladó!