Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello

nekem van hátra lábtartóm!Ha kell szolj és odaadom!

Sziasztok.
Keresek honda ns125f hez a képen láthato idomokat.
06306360508
Jenö
hello mindenkinek körlámpás nsr-re szeretnék hátsó lábtartókat. akinek van az lécci szóljon. más nsr alkatrész is érdekel. Hali
Hello mindenkinek!
Ha van eladó motoros cucc vagy motor akkor azt itt feladthatjátok hirdetésbe egyszerüen és gyorsan:
Klikk Ide!
További jó fórumozást! Üdv.
HELLO
valaki meg tudná mondani, h milyen váltóolaj kell az nsr-be?
Hali
Keresnék vmi sportdobot NSR-re!Ha van valakinek szoljon!

Köszi
Hali mindenkinek!
Csak azért írok, hogy szóljak nektek a közeljövőben tervezünk egy mátrás kiruccanást csak nsrekkel (úgy néz ki egyenlőre, de lehet lesz másfajta motor is) szal akinek lenne kedve az jellezze már nekem! Azért is szólok időben :D Az elkövetkezendő 1-2 hétben lenne megtartva egyik hétvégén! Előre is köszi
Tavolsagi/reflektornal kell vilagitania. Tompitott es helyzetjelzonel nem.
ha már a ledeknél tartunk, ha világit a kék led az a köd lámpa lenne ha meg nem világit akkor meg rendes esti fényszoró? mert nkem csak az egyik állásba világit a másiknál csak rendes helyzetjelző
Nemaa Nemtom mi vette ra tervezoket, hogy ezt lehaggyak rola.. Side stander helyet tobb ertelme lett volna.
hello igazad van az újabakon nincsne de az ns 125ren van meg az f en is ez van nekem.
De miota van NSR en benzin szint jelzo?
jó volt ma látni egy R1-est amint 250-el eltép kis fojtott nsr-em mellet
Hello nem a z olaj lámpa világított mivel az kivan kötve,meg a külön olajzás is:Pamúgy meg oldódott a probléma ugyebár nem volt benne aksi és kipróbáltam eggyel,rárakom a gyujtást vilígit a benzinszint jelző 2 másod perc el telli kelalszik na mondom f*sza:Dvalami relé lehet benne aminek kell egybizonyos feszült ség hogy behuzzon mert ha csak pörgeted akkor ingadozik a feszült ség és olyan mintha fel le kapcsolgatnám a gyujtást szóval siker:Dmellesleg én is 50 es ként használom:P ez van nem büszkeség de így olcsobb kockázat is van benne de hát ez egy ilyen játék:d
Nem lesz belőle SMKP soha! Kivitelezhetetlen! Nem is részletezem, mert felesleges.
A1-es jogsival már vezethetsz 125-öst de ahhoz külön lekell vizsgázni. B-s jogsival meg csak 50ccm-es segédmotort lehett vezettni, de ha már elmúltál 21 akkor korlátlanból is leteheted :)
Hello! Tudna nekem valaki segítni? Nyár elején vettem egy NSR 125ös motort,de nincs csak Bs jogsim... Keveset mentem vele a kockázatossága miatt (rendőr). Mennyire megoldható és mi kell ahhoz,hogy átirassam 50cc-sre (vagyis,hogy vezethető legyen B-s jogsival is)? Igazoltatáskor elfogadják vagy szivatnak a rendőrök? Köszi szépen
Az olaj lampaja vilagit! Az nem a benzint jelzi. Es nem artana hamar utanatolteni!
hello!tudna valaki segíteni hogy televan a mocim tankja jelen esetben egy honda ns 125 f akkor miért világít az alacson üzemanyag szintet jelző lámpa?
üdv.:Skull
Akra matrica utan nem is neztem tovabb. :) Akkor marad a gyari kipuf, mivel enyem folytott.
Azt hittem te ezt előre látod,hogy full gyári nsr kipufogó
Sportlégszűrő: egy vkit tudok akinek volt fent,nagyobb fogyasztás,nagyobb hang,teljesítmény meg ugyanakkora maradt. Alapból kényes egy 2T,hagyd rajta a gyárit! Én egy alkalommal a légszűrőház tetejét szedtem,és körberagasztottam a betétet,így ugyanúgy szűrt,de faszább hangja lett.
Jaok, pedig pont meg akartam venni, atkurhattal volna.
Se nem rendszer se nem dob...egszerűen matrica! Leírom a gyengébbek kedvéért, hogy az Akrapovics nem gyárt 2T-re rendszert!Se nem dobot!
Hali

Most viszem mocct muszakira, elvielg kell ra macskaszem. Hatso lampaja vagy a kozepen nem fenyvisszaveros?
Fullos sport rendszer van rajt vagy csak dob?