Hello mindenkinek!
Ha van eladó motoros cucc vagy motor akkor azt itt feladthatjátok hirdetésbe egyszerüen és gyorsan: Klikk Ide!
További jó fórumozást! Üdv.
Hali mindenkinek!
Csak azért írok, hogy szóljak nektek a közeljövőben tervezünk egy mátrás kiruccanást csak nsrekkel (úgy néz ki egyenlőre, de lehet lesz másfajta motor is) szal akinek lenne kedve az jellezze már nekem! Azért is szólok időben :D Az elkövetkezendő 1-2 hétben lenne megtartva egyik hétvégén! Előre is köszi
ha már a ledeknél tartunk, ha világit a kék led az a köd lámpa lenne ha meg nem világit akkor meg rendes esti fényszoró? mert nkem csak az egyik állásba világit a másiknál csak rendes helyzetjelző
Hello nem a z olaj lámpa világított mivel az kivan kötve,meg a külön olajzás is:Pamúgy meg oldódott a probléma ugyebár nem volt benne aksi és kipróbáltam eggyel,rárakom a gyujtást vilígit a benzinszint jelző 2 másod perc el telli kelalszik na mondom f*sza:Dvalami relé lehet benne aminek kell egybizonyos feszült ség hogy behuzzon mert ha csak pörgeted akkor ingadozik a feszült ség és olyan mintha fel le kapcsolgatnám a gyujtást szóval siker:Dmellesleg én is 50 es ként használom:P ez van nem büszkeség de így olcsobb kockázat is van benne de hát ez egy ilyen játék:d
A1-es jogsival már vezethetsz 125-öst de ahhoz külön lekell vizsgázni. B-s jogsival meg csak 50ccm-es segédmotort lehett vezettni, de ha már elmúltál 21 akkor korlátlanból is leteheted :)
Hello! Tudna nekem valaki segítni? Nyár elején vettem egy NSR 125ös motort,de nincs csak Bs jogsim... Keveset mentem vele a kockázatossága miatt (rendőr). Mennyire megoldható és mi kell ahhoz,hogy átirassam 50cc-sre (vagyis,hogy vezethető legyen B-s jogsival is)? Igazoltatáskor elfogadják vagy szivatnak a rendőrök? Köszi szépen
hello!tudna valaki segíteni hogy televan a mocim tankja jelen esetben egy honda ns 125 f akkor miért világít az alacson üzemanyag szintet jelző lámpa?
üdv.:Skull
Azt hittem te ezt előre látod,hogy full gyári nsr kipufogó
Sportlégszűrő: egy vkit tudok akinek volt fent,nagyobb fogyasztás,nagyobb hang,teljesítmény meg ugyanakkora maradt. Alapból kényes egy 2T,hagyd rajta a gyárit! Én egy alkalommal a légszűrőház tetejét szedtem,és körberagasztottam a betétet,így ugyanúgy szűrt,de faszább hangja lett.
nekem van hátra lábtartóm!Ha kell szolj és odaadom!
pá