Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy itt a mociról egy kép erre kellenének a a cuccok amiket írtam az imént!
Jah és mi a véleményetek a sportlégszűrőről?Esetleg van fent vkinek?Hogyan befolyásolja a motort?Milyen hátrányai és előnyei vannak?
Előre is thx

Üdv
Hát akkor valóban egyben van a motor...

Nem lesz olcsó a pótlás még használtan sem, de amugy sok siket hozzá!
Hali nem tud valaki eladó használt sérülésmentes tankot macsek lámpáshoz? enyém javíthattatlan..
Hali!
Most vettem nemrég egy NSR-t 150 ezeré, de kéne rá pár cuccos mer hiányos kicsit!Ami kéne nekem rá az egy első sárvédő(mindegy milyen színű) ,egy kuplungkar taró konzol kuplungkarral ,egy első fékmunkahenger ami az első fékkarnál van konzolostól eggyütt !Ezek mind megvannak de vagy sérült, vagy másik motorról valók! Esetleg ha van valakinek macskalámpáshoz való oldalidja,fejidomja illetve lámpája az is érdekelne!
Előre is köszi

Üdv
lenne nekem egy kipufogóm...

ez még a 2 körlámpás változathoz való, asszem h neked ez kell....

nem karcos, semmi baja.........

Mennyit ér meg neked? 10-15 ezer Ft az ára.

Ácson lakom...... Komárom és Győr között.....
Szevasztok! Nekem is van egy 25-ös nsr-em, hétfőn csúnyán összetörtem......Most kéne nekem 2 első villa, a többi úgynézki már meg van oldva.... Ha valaki tud. segíteni hívjon vagy írjon.....

lovip66@freemail.hu // 06 70 318 52 37 //

Előre is, köszönöm!
figyi nagy gondban vagyok kellene honda nsr jobb hatso labtarto arban megegyezunk
kösz Adee meg lehett azzért nem ment eleinte mert csajtól vettem a motort és kisebb a lába mint az enyém és nagyon lent volt a váltó de már beállitottam úgy hogy kényelmes legyen és igy könnyebb jóval a váltás
hali mindenkinek!
lenne egy 98 as macskalámpás nsr eladó,rendszámos akit érdekel az írjon
MSN:bognar32@freemail.hu
100 nál olyan 6700-6800
Üdv! Nektek NSR 6.osba 90nél meg 100nál mennyit pörög?
A motoroknak ilyen a váltója. Állóhelyzetben nem szereti a kapcsolgatást. Szokd meg hogy amikor gurulsz, akkor kapcsolod üresbe nem pedig állóhelyzetben.
már megoldodt a problémám király az nsr csak a fojtás nem kénne
bocs ha van hasznaltan
menyibe lehet kabe ujan egy sportkipuff (arrow,shark,remus,gianelli) de ha van akkor veszek gyor kornyekerol.
hali rmélem chiftec tudsz válaszolni a kérdésemre. na szóval ha 1-esben idulok és úgy váltogatok felfele vissza stb .. és ha megállok mért nem vesszi be az ürest (ha 2-esben indulok akkor beteszi) enyi volna a kérdés csak azzért kérdezzem mert "csak" 1 éve motorozzok és nsr-em is csak 2 hete van köszi a választ
Sziasztok! Keresek 92-ig nsr kipuffot folytatlant ha van valakinek megveszem! kösszi! körlámpás nsr kipuffot
legfőképp az idomkészlet érdekelne! NAGYON! Nekem ugyan ez a festésű motorom van egy az egybe-csak én az alsó idomot nem gyári festésesen vettem! Szal ha megvenném tőled az enyémet meg eladnám, mert az is tökéletes állapotú!
Hali! msn címed meg tudnád adni? vagy vegyél fel scottpeter@freemail.hu Érdekelne 1 két cucc
Akartalak kerdezni, hogy macska NSR hez van-e valamid? Power, CDI elektronika, fuvokak elsosorban.
lengővilla (IS) NSR-be eladó
TNT az ország minden pontjára azonos összegért elviszi.
többit magánba czviktor@freemail.hu
Csaó! nemrég voltam pályázni az E-ringen és 1:39 -et mentem de még nemvoltam bemelegedve... nemsokára megyek mégegyszer... nem jöttök majd páran? csao!
Van eladó Castrol ACT EVo tipusú full szintetikus 2T olajam! 1 liter 2800ft akinek kell szóljon! (a shell es olaj 2700 és ez azé csak márka)
Folyó,folyni,folyam LY
Fojt,elfojt,fojtás J
Súly,súlyos LY
Lesújt J
Csak mert mindenki másképp írja
Gyari fogaskerekek 10K ba kerultek + kiszedtem a karbi utani meg a levegoszuro utani folytasokat. Ez ingyen volt. :) Most veszek majd bele gyari fuvokakat CDIt meg power elktronikat az meg nemtom mennyi lesz.