Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi chieftec neked kb mennyi be került az nsr-edbe kiszedegetni a fojtást? és miket cseréltél ki?
akkor nem tudom miért eszik olyan sokat igaz téptem neki egy picit de nem mindig és elözö rs-em (50-es) de az 320-340 km elment egytank benzinnel
5 alatt gyenge, ez tok normalis..
Bonto foelg.
nem tudom h hogyvan beállítva a karbi a légszüröt meg majd megnézem ilyen 4 - 4,5-es fordulaton elég tortyogós hangja van
de kösz az infót majd utánna járok
jah és mennyi lenne?
Hali! 93"-as évjáratú macskalámpás Nsr-hez honnan tudnék fejidomot,és oldalidomokat szerezni?Esetleg van valakinek?
Nekem nem evett tobbet eszrevehetoen, bar nem mertem pontosan.. Tartalek nelkul folytas elott utan is 200Km folott mentem mindig. 160-180 igencsak keves, karbi jol van beallitva, levegoszuro tiszta?
Chieftec azt szeretnem kérdezni h ha a karbi elöl meg mögül kiveszem a levezeket mennyivel eszik többet kb mert enyém így mindig éhes ahogy most nézegettem tartalékra rakásig kb 160-180-km-t megyek el vele úgy hogy elötte teletankoltam nem tom mi van vele de szerintem ennyit nem szabadna neki enni elöre is köszi
csao mindenkinek! Jön valaki holnap dunlop trophy-ra?
Helló! Ha kell valakinek egy vízforraló NSR, én 150-ért odaadom.
Varja hulyeseget irok, mostani attetellel csak 9000 ig porog..
Olyan 130 ig konnyen utana lassan eri el a 140 et. Ket szemellyel csak akkor neztem amikor meg a roviditett attetel volt rajt.. Most egy szemelyel nekem 9800 ig porog, ott tilt 6 osban.
kossz.amugy neked nehezkesen megy 140et vas konnyeden es ketszemelyel bir porogni 6osban 8000nel?
Nem fog jobban.. 2T nel fontos a kipufogo, attol lesz eros, ha teszel ra egy masik folytatlant akkor mar jobb lesz.
szerinted ha leveszem a kipufft (ne nez hulyenek) akkor jobban megy a motor
Levegoszuro elol a szukitot, karbi utani szukitot, visszakotottem a powert, megkapta a gyari lanckerekeket.
ja holnap lessz komaromban motoros tali pontosabban mocsan nem jottok el en is megyek egy par haverral
ki van csukva hogy ketutemuben elektronikus katalizator van es ez azert van igy mert karbis es nem elektromos karbis, a katalizator pedig figyeli az eges termeket es ennek alapjan valaszol a szamitogepnek ezutan az a karbinak(elektromos) pledaul skoda felicia-injektornak es az noveli vagy csokenti a z uzemanyg menyiseget
es megt tudnad mondani melyik folytasokat vetted ki.
igen ha júl tudom németből hozzták be
Enyem 110 et ment amikor megvettem, de ha a tied nem nemetorszagbol valo akkor asszem 125 km/h van hivatalosan megadva. En elkezdtem kiszedegetni a folytasokat most 140 a vege, de meg nem vegeztem.
Cicalampasrol volt szo.. :)
hali vettem egy 2001-es nsr-t 6000-et ment szal ép bejáratták az alváz szerint francia o.-ba készült (a wikipediaán az irták hogy kipufogó is + elektronika is lefojt :S) uncsim megnézzte és azt mondta 1-2 ezerrel többet kénne forogni hát mind1 nem tom de ha vki ismeri ezt a fajtát az leirhatná hogy az ővé menyit tud a végéig még nem huzztam de uncsim szerint siralmas ..szervizelve volt szal komoly baja nincs vagy nem lehett.
NSRRől nekem a cicalámpás ugrik be elsőre mindig ,nem is tudom mért