Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beledolgoz a vízrendszerbe? Hümm tipikus NSR... Csak tudod a baj az, hogy ezt általában egy sima hengefejtömítés csere nem oldja meg... Síoltatni kell általában a hengert, és a hengerfejet is, ahhoz pedig mindkettőt le kell venni. Amúgy tipikus NSR hiba...
régi 18as hátul
Találtam egy oldalt és annak aki tud 1 minimálisat németül: www.kleinjung.de ott van az összes Honda a gyári adata. (ha tudtátok már akk nem szóltam )
én úgyhallottam 110/80elöl 130/70hátul és ofkorsz minda kettő 17es
gumi szélessége magassága, kerék átmérője
Hali

Valaki le tudna nekem irni, hogy mekkora gumik vannak rajt neki, elol hatul? Macskalampas kellene, illetve aki vagja az elmegyarazhatna, hogy mit jelent a 100/80 17. :)
Kérd meg,hogy cseréljék ki a tömítést és,ha jó akkor elhozod 140-be,szerelőknek nem túl nagy meló
Persze lehet,hogy elküldenek,de ezért a mociért sztem többet nem szabad adni
Hello! hogyha 1 ns 125r ("88) nél a henger és a blokk között, a tömítésnél kifúj, meg kicsit rozsdás, akkor 140 - be, 130 - ba megéri-e? papirokkal, mindennel 1ütt, 1 év műszakival adja a honda kereskedés.
hali...nem tudnátok honnan tudnék szerezni lengővillát az Nsr-be?Főleg Szolnok környékéről!
Köszi-köszi. Majd felhivom a pinkmotors-t, ugye nem nehéz belerakni? Csak a hf le-tömités-hf vissza és kész? Ja gondolom a blokkot ki kell kapni:D
hát nsr en nem próbáltam, mtxbe nem kellett kikapni, a vizcsöveket le kell húzni, vizet lereszteni, aztán csak lekapod és felrakod és kész
Köszi-köszi. Majd felhivom a pinkmotors-t, ugye nem nehéz belerakni? Csak a hf le-tömités-hf vissza és kész? Ja gondolom a blokkot ki kell kapni:D
pinkmotorsnál van asszem 2500ft + szállítás a hengerszetthez, polinihez biztos van nekik, ha nincs hívd fel a táborituningot nekik is szokott lenni, komplett szett is
Hi all. HENGERFEJTÖMITÉS kellene sürgősen az Nsr-embe (gyári 125ccm) Hol tudnék rendelni?Kb mennyi az ára?
Szerinted erdemes szetvagni aztan osszehegeszteni? Vagy vegyek inkabb egy folytatlant?
Az egész kipufogóra szokták mondani,a dob az can szokott lenni,de ez vmi lamellasor lehet 20 centi hosszan a rezócsőben,flexszel meg lehet nézni
The exhaust restriction is about 8 inches in the exhaust. Az exhaust ot azt nem a dobra mondjak?
fogalmam nincs hogy hol van benne
Mi benne a fojtás? Rezócsőben lamellák?
Ha folytott akkor nem kell, enyem is az.
menyit adnal erte?
latod karbi ban igazad van de szerintem tobbet radob mer nekem folytott a kipuff
Ha ugy dontesz, hogy lecsereled akkor a regi kipufodat megveszem sztem, persze jo olcson, na meg ha eladod. :)