Hali! Érdeklődnék tudna-e valamelyikőtök egy pár tükröt nsr-re FEKETÉT! Nekem van, jó is mindkettő, csak az egyik kék, a másik meg furcsán nagyít! Ezért kellene két egyforma!
Sztem nem kell arra semmi arrow rendszer, mert vannak itt páran akiknek csak 110et megy a gépük! És úgy látom a tiéd is macskalámpás, szal semmi ok az aggondalomra, ha már mentél vele 140et és még ment volna! Sztem szedd rendbe idomokat, meg utána szép kis festés és jó lesz az!
140 et megy de még sztem nem volt a vége mert még tudott volna pörögni csak elvan szálva a fejidom tartó pöcköm sajna (de holnap viszem hegesztőhöz) és nem volt vmi stabil naon szitált az eleje kétszeméllyel 130 voltamit ment de akkor is kezdett szitálni... amugy olvasgattam itt a folytásos cuccokat ha vennék 1 arow rendszert jobban menne?
11K km az semmi.. enyemben 21 van. Egyik NSR es srac 30 al adta el gyengules nelkul. Attol fugg, hogy hasznalod. Asszem honda amugy 20 ezrenkent ajanlja.
Hali nekem is eltudnád küldeni az Owner"s manual-t? Msn címem: sisag@freemail.hu Am új vok 2hete van meg a vasam még annyi h gyári dugattyút mikor kell cserélni? mert 11600km van a kicsibe és néhányan azt mondták h 12ezernél kéne... válaszokat köszi
NSR 125 1994 , keresek feszültségszabályzót
Majd ha lesz időd tehetnél fel képeket a gépről, kiváncsi vok rá! :D