Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6488 as hsz. ben bennt van.
giannelli...egy 3-4et sztem,de gondolkozz el a fogyasztás oldaláról,én pont a kis étvágya miatt szerettem az nsr-t
Chiestec az lenne hozzád a kérdésem hogy te melyik oldalon nézed meg hogy a folytot nsr.en mit kell lecserélni ? Elöre is kösz!
hány póni eröt dobhat a motoron egy giganelli rendszer + 32es karbi.
Termeszetesen 10w40 es.
Huhh most nemtom pontosan, 7 vagy 8 deci kell bele. Tegyel bele 7 et menny vele egy kort, valtogass. Aztan nezd meg hl all a szint.
köv kérdés hogy mennyit rakjak bele? benyeli az 1L-t?
ne tedd, jó bele az ásványi is, tapasztalat...
Castrol Actevo X-tra. Ezt ajanlja hozza a honda gyarilag. Ne ilyedj meg h 4T lesz rairva..
Mali !

NSR 125 1994 , keresek feszültségszabályzót
Hali srácok valaki tudna nekem segíteni mien olaj kell a blokkba? fél szintetikus vagy fullszintetikus vagy mien?
Hali! Érdeklődnék tudna-e valamelyikőtök egy pár tükröt nsr-re FEKETÉT! Nekem van, jó is mindkettő, csak az egyik kék, a másik meg furcsán nagyít! Ezért kellene két egyforma!
milyen gumik vannak rajta?
Sztem nem kell arra semmi arrow rendszer, mert vannak itt páran akiknek csak 110et megy a gépük! És úgy látom a tiéd is macskalámpás, szal semmi ok az aggondalomra, ha már mentél vele 140et és még ment volna! Sztem szedd rendbe idomokat, meg utána szép kis festés és jó lesz az!
ja van rajta 1-2 sérülés mert németbe utolértek vele kanyarba valamit hát nem lehetett szép látvány télen lesz festve
holnap megyünk páran mátrába (125-ösök) akinek van kedve és ideje mindenképp jöjjön!:)
140 et megy de még sztem nem volt a vége mert még tudott volna pörögni csak elvan szálva a fejidom tartó pöcköm sajna (de holnap viszem hegesztőhöz) és nem volt vmi stabil naon szitált az eleje kétszeméllyel 130 voltamit ment de akkor is kezdett szitálni... amugy olvasgattam itt a folytásos cuccokat ha vennék 1 arow rendszert jobban menne?
Mennyi a vege?
Fasza! Jó néz ki, bár úgy látom egy két helyen vannak kis sérülések, de le van szarva! Az a legkevesebb! Lényeg hogy menjen legalább 150el! :D
enyémbe 43 volt, de még így is indult a legnagyobb hidegben is
tettem az adatlapomra
Egyik keszthelyi srácéba 48 e km van, és a blokkba még semmit nem cseréltek! ÉS még mindíg elég jól ketyereg....
Hali Dr. S!sa!
Majd ha lesz időd tehetnél fel képeket a gépről, kiváncsi vok rá! :D
11K km az semmi.. enyemben 21 van. Egyik NSR es srac 30 al adta el gyengules nelkul. Attol fugg, hogy hasznalod. Asszem honda amugy 20 ezrenkent ajanlja.
Hali nekem is eltudnád küldeni az Owner"s manual-t? Msn címem: sisag@freemail.hu Am új vok 2hete van meg a vasam még annyi h gyári dugattyút mikor kell cserélni? mert 11600km van a kicsibe és néhányan azt mondták h 12ezernél kéne... válaszokat köszi