Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://hondansr.extra.hu/index...

Az NSRmanualdoc.zip angol nyelvü.
bazsy köszi az infót
Felejtsd el azonnal,nézz körül hirdetések között (pl: hasznaltauto-n néztem) csomó nsr van 200 alatt és nincs rajta 4 kiló hegesztési varrat,ezzel csak oltári nagyokat fogsz szívni,repedt vázra rá sem szabad nézni
ok rendben! msn címem: scottpeter@freemail.hu fenn szoktam lenni általában!
Hát annyi pénzért már mitirt kapsz! Én el se mennék megnézni a helyedben!Amiket felsoroltál nem ér többet 50ezernél!
Ahogy elmondtad eleg ganyoltnak tunik, kiv vok h ki vegezte a javitast, nem kicsit tanyalhattak vele. Ha midnenkepp ezt akarod venni akkor en vinnek magammal egy szerelot.
Neten nem talaltam, nekem megvan 70 mega ha kell atkuldom msn en.
Hali!A segítségeteket szeretném kérni,mert 1-2 héten belül megyek nézni egy 1994-es évjáratú Honda Nsr-t,macskalámpás,18000 km van a blokkban,de annyi a baj vele hogy egyszert fikáztak vele, így ketté repedt a két kerék de már van másik benne,meg elrepedt a váz, de meglett heggesztve, és 2009-ig van rajta forgalmi!Jah és még ami kicsit érdekes hogy a henger odavan heggesztve a blokkhoz, de mondta a srác hogy megcsinálja,csak szétkell flexelni, da he nem teccik ad egy másik 6000 km-es hengert hozzá,meg még álítólag van vmi berúgókar maszekolva a blokkra is ,de mondta hogy annak is csak egy flex kell,meg nem működik a fordulatszám,de mondta hogy csak spirál híja van,nagyjából ennyi!Jah meg még álítólag vhol zárlatos, mert ő is igy vette és mondták neki, de mondta hogy attól megy rendesen,végülis attól nem félek!
Na szal azért kérem a segítségeteket,hogy ha megnézem meg kipróbálom mikre figyeljek oda?Miket halgassak?Mit nézzek meg?Amugy a motorért a sráccal ugy dumáltunk hogy cserélek egy motort+ráfizetek még 50000,szóval olyan 190-200 ezer lenne a motor!Ami szerintem elég jo ár érte, és ezért is nézem meg!Előre is köszönöm a segítséget!
Angolul van valahol, ha addig nem linekli be valaki akkor majd megkeresem.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valamelyikőtöknek lenne-e esetleg Owner"s manual-ja nsr 125 höz (kezelési kézikönyv) Jó itt gépen is, nyelv nem számít, lehet angol, francia vagy esetleg magyar :D
Előre is köszi!
En sport kipufot nem hiszem, hogy vennek ra.. Gyarit bontoban talalsz.
Na ő lenne az
Sziasztok!van egy 2002-es nsrm folytott verziós és szeretnék rá venni vagy egy nyitott gyári dobot vagy valamilyen rendszert!Szerintetek hol nézzek utánna?Előre is kösz!
ne hagyd a lábad a váltón
Á én se... Lehet hogy előző életemben nekem is egy ILYEN gépem volt
nem tudom honnan lehet ismerős neked... .
Üdv! Pontosan 10 liter + 3 liter tartalék. Ja, és szép a motorod! No meg nagyon is ismerős...
párképet ha esetleg...?
Sziasztok!Eladnám a macskalámpás nsremet !semmi baja új fényzés új fékbetétek!Ha valakit érdekel írjon !360000 az irányára
Persze hogy van, szint is megvan! De mondjuk egyik havernak macskalámpás van, neki is ugyanazt csinálja, de nem állandóan, csak néha!
Olaj van benne?TZR is csinálja néha nem tudom mihez kötnhi eddig kb 4-5ször csinálta az 1év alatt
Hali! Érdeklődnék, hogy nekem az nsr-em néha olyat csinál, hogy váltásnál két sebesség között megragad a váltó, általában akkor ha rajtamarad a lábam a váltón! Ez mitől lehet, lehet-e ebből komolyabb probláma? Előre is köszi!
13l pontosan
hello!van egy ns-1-em és szeretnék belerakni egy 125-ös blokkot szerintetek meglehet oldani ugy h ne mennyen rá a gagyám?És valaki nem tud eladó blokkot?írjatok!
kösszi!
msn/e-mail címem:easyrider_16@citromail.hu
széles útat...!
nem tudná valaki megmondani h kb hány literes az nsr tankja? köszi