Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

moker 125-------hali ha visszább olvasgatsz megtalálod ezeket a dolgokat én is nézegettem de már nem tudom pontosan melyik oldal de még azt is leírják h a póver szelep mozgatásával is lehet állítani mert az a folytás vagy az is az
valaki letudna nekem rajzolni vagy leirni hogy pontosan hol van a kipuff folytas.vagy az elektronikai folytas
köszi a segitséget, már kilett pucolva a karurátor... nem ez a gond, én is a fesszabályzóra tippeltem legelőször... csak aza baj, hogy hát igy naggyábol vágom,de nem tudom,pontosan mék a fesszab... töltötekercset meg nem tudom, megnézni, mert nem merem levenni a lendekereket... nem akarom össze barmolni, 50es futurát azt huztam már szét, de ez tényleg nagyon egyben van, nem akarom egy kicsit sem megbontani, holnap még átnézem, ha nincs semi akkor szerelő... mindenesetre kösz a segitséget , ezeket átnézem! minden jot!
ez nem nsr 125 r,hanem ns 125 r,a kipufogó meg fényezés már nem gyári,de ez egy igazi elnyűhetetlen 2t,sok éve rohangált nálunk egy,és amit a srác adott neki,azt semmi nem köszönte volna meg,de a moci csak ment ment,én imádom ezt a típust,főleg a rothmans kiadásban
alkatrészről kérdezz utána,van-e hozzá
jah most találtam meg a neten, annak a kereskedésnek az oldalán, h fentvan a moci. pls nézzétek meg és írjatok h az ár a alpján + tulajdonságok alapján megéri-e! sajna még menni nem mentem vele, majd az is eljön. ez a link : http://motor.honda.hu/hasznalt...
hát igen. 20 éves. de az mz-nél akkor is jobb. meg nem oan sok érte 140. sztem. a garit meg nem értem. mien garanciáról beszélsz? én nem írtam olyat. 1 év van olyan, de az műszaki. ha meg vmit elírtam akkor sorry.
melyik rs nem az?(peace)
Jó állapotban van nem csak külsőleg hanem motorilag is! 68-70 kg + a táska mert 275 km ről hoztam el! igaz autópályán nagy szél volt, meg néha egy kis eső cseppek! Nem is húztam neki nagyon, nem akarom kinyírni! Elméletileg most fordult az óra 20000 be de sztem visza van az csavarva! Az előző tulaj lány volt, ő meg nem hajtotta nagyon! Állítása szerint 2 éve van meg neki, de nagyon megszerette csak azért is adta el mert nagyobb motort akar!
nem is kell,rs tuti szar volt
Ha indításnál az indító teker akkor az akksi jó!

Nekem akkor csinált ilyet amikor fenékzárlat előtt állt az akksim.

Namost a másik dolog az a fesszabályzó, első körben csak érintkezési hibára gyanakodnék, nézd át huzogatsd át a felfogató és földelő csavarokat, ha minden oké és igy is csinálja akkor vszinű beszart a fesszabályzó, és kevesebb feszültségnél vágja le a az akksi feszültségét, mint ami normális lenne, namármost ez azzal is jár hogy nincs töltésed tehát ha most még nem hamarosan le fog merülni az akksid, mert a töltőfeszültség 14,4V.

Ha a fesszabályzód is jó akkor jön a töltő tekercs az is el lehet szakadva, de sajna az csre(NSR-nél elég huzos)
RS talan folytott volt?
ha nem hiszed majd meglatod hol laksz es elugrunk a haveroval attetel meg nem lehet mert az nsr 170nel megy az rs meg 160nal.amugy enis azt hittem hogy hulyeseg de kiprobaltam es teleg jobb mint az rs pedig az rst nem majmolnam mert en is az akartam.
szevasztok, lenne egy oriási nagy kérdésem, és egyben problémám, van egy F-es NSR-em, 94es, eddig semmi baja nem volt, most meg, egyszercsak megkergült a fordulatszámmérő,(összevissza mozgott)és azóta nem indul be az istennek se,néha beindul, de utána leáll!valamikor enyhén csattog a kipu! mi a fasz baja lehet? gyertyát cseréltem,szikrát ad de csak picit! de amugy jo állapotu a gép, szaal nincs agyontákolva meg ilyenek, a karburátort még nem tisztitottam ki! ti mit mondtok?pucoljam ki és utána kezdjek el gondolkodni?ja a hengerbe is raktam bennyát.. nem használ neki!
Értem kösszi a választ.
Ja JC20 akkor abban nincs folytas. Akkor meg nemvolt ez a hulye 11kw os szabaly meg a kornyezetvedelmi marhasagok. Az elvileg full power bike. :)
Ma megnéztem a vázon a számot a folytás megállapítás miatt van -e benne vagy nincs amit pár oldalal előpbb leírtak hogy mi mit jelent. De nekem a vázon a JC20 után csak egy csillag van és utánna megint számok betü nincsen. Akkor a blokkon ha megnézem az is jó ?
Jah és számít e hogy a leírásba JC22 van nekem meg JC20 van benne ?
Haat 88 as eleg regi. :) 1 ev gari biztato de mire vonatkozik? Mit csereltek rajt?
Valszeg rovidebb attetel volt rajt..
Most ne sértődj meg de én ezt nem hiszem el!
nos hat nem tudom hogy miert van ez de az oreg nsr-er egy gyilkos. tegnap a ket haverom kialt versenyezni egyiknek 2004 es rs-e volt masiknak 1991 nsr-e raadasul f-es egyikbe sincs folytas es megis megeszi az oreg nsr ja es tuning sincs.
Sziasztok!

Haverral elmentünk az egyik honda kereskedésbe mert kellett neki alkatrész, és abban a kereskedésben vannak használt mocik is, és ott láttam meg - remélem - a következő motoromat. azt szeretném megkérdezni h szerintetek megéri-e az ára és nem lesz-e vmi baja később. a tulajdonságai amit így 2 perc alatt megkérdeztem és levágtam a motorrol: 88 as évjárat, 125 r -es (mert idomos volt, és ezért gondolom h az F-es változat kizárva. ), szép állapot, 1 év műszakival. sztem megéri ennyiért, mert szép állapotban volt, meg azért csak nem basznak át, meg azért csaknem szar mocit sóznak rám 1 Honda márkakereskedésben. sztetek megéri 140 000 ért? a gyerek azt mondta h nem kell egyben kifizetnem, ha berakok 1 "kis" lóvét akkor megtartják nekem, amíg kapok fizut szeptemberben. én nagyon szeretném, de vannak 1 2 kételyeim... és ez a berakpott kis lóvé a mostani mzből származna úgyhogy ugyanitt MZ eladó. szép állapotban, felújítva, 1 csomó új dolog van benne. ha érdekel vkit - bár 1 nsr fórumban kétlem , de mondogassátok . képet és részleteket mailben(ladam@citromail.hu) v msn-en(ugyan az mint az e-mail címem) tudok küldeni és írni. köszi előre is jah és még 1 indok h miért szeretném... MERT HONDA ÉS RÁADÁSUL NSR!
"92 es lettere szep allapotban van (kulsore). Vegulis mikor lett utoljara felujitva? Hany kiloval ment 155 ot?
Gratulálok hozzá, jó választás! Nekem is 92-es NSR-em volt és nagyon imádtam. Szép mocc! (azé" az enyém is az volt... )
A körlámpás nsr-ek csak azért mennek jobban mert régebben mások voltak az előírások és nem folytották agyon őket. Meg már megváltoztak a kressz szabályok is és így több embernek el lehetett adni lefolytva kisebb teljesitmennyel hogy vezethessek a 125 ös jogsival.
Sziasztok!

Ma megvettem a Honda NSR-em! :D 92es körlámpás, húzni úgy húz mint állat, végre 150-155 körül megy 10200 fordulat körül kb! Szal öszességében elég jó sztem! Bár én nem hajtani vettem, hanem eltúrázgatni vele!