Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a B betut 8 asnak nezted. :) Nincs semilyen progi kulfoldi oldalakon van leiras.
Nem hagytam ki egy betűt se, vagy akkor a forgalmi téved! :D Egyébként honnan szedted ezt a programot ami megmondja ezeket a dolgokat?
22 utan mindenki kihagyja a betut?
Lentebb irtam..

ZDCJC22 A/B/C/E Ezek a betuk jelzik az orszagot illetve ez alapjan meg lehet allapitani a folytast is.
Hali nekem is kéne egy folytásadat lekérdezés ha lehetséges! Alvázszám: zdcjc22800f001409
Chieftec--- nem mondanád nem h hol nézed meg az adatokat vagy te fejbQl nyomod ilyen jól ?
enyém is ugyan így 120-125 az még megy 5.-be is azt ennyi a 130-at már nagyon nehezen éri el
Sziasztok . az lenne a kérdésem hoyg szereintetek a polini 170-es hengerfej tömitéshez hol juthatok hozzá? mindent végigjártam miare gondoltam de sehol semmi. az is nagy segitség lenne ha ábrát küldenétek róla mert akkor csináltatnék egyet....

kösz ia választ
Neked is ugyanaz.. 6529
fol kuszik 130ra ha ra fekszek
itt van megegyszer zdcjc22b0xf220620 elore is kossz
22 Utan kimaradt egy betu, pedig az lenne az erdekes.
Hali

Rad is ugyan az vonatkozik.
Sziasztok!90-es nsr-hez keresek fejidomot kockalámpához, vagy lámpákkal együtt dupla körlámpásat.Ha valaki tud írjon SOS.
hello! új vagyok a fórumba én még csak megszeretném kérdezni hogy az enyémbe van-e folytás.---- zdcjc22900f000237
moker125 .. hello így folytva mennyit megy a motrod?
segitanel nekem is a folytas ugyben az alvaz szamom zdcjc22b0xf220620
Csá én tudok! menj fel a www.mobile.de -re! ez egy német oldal ahol 180 ért adják az NSR eket! Kb 220 bol be tudnál hozni egyet
Szamit, de igazan csak akkor lesz zsir ha minden ki lesz veve.
köszi de ezt hol lehet beszerezni---------és mennyit számít ha a szívómembrán elöl azt a kis lemezt kiveszem? és a kipuff könyöknél a folytást?
-karbiba nagyobb fuvoka
-mas attetel
-uj kipuff
-CI626 es TV-78 as elektronika

alvázszám:zdcjc22b0xf224045---------------elöre is köszi
Hali
tudja valaki a mogyoródi tömités készítő címét és tel számát?
Latom itt mindenki csak irogat.. Ezen az oldalon le van irva minden.. De akkor elmondom megegyszer, az alvaz szam kellene. Az alapjan meg lehet mondani, hol van a folytas.