hello én is most vettem egy folytott nsr-t és még új vagyok a fórumban is és érdekelne hogy ebben is hol vannak folytások meg hogy kell kiszedni és hogy mennyit számít elöre is köszi
Hy mindenkinek
Lehet ,hogy 1 1997-es nsr tulajdonos leszek:D:D!
Csak akitöl venném azt mondja hogy gyárilag folytott (15L) és 139-et megy !
Azt szeretném megtudni , hogy hol és hogyan lehet kiszedni a folytást belöle és mennyi lenne a gép vége
Elöre is köszönöm!
Nah ebayen rakerestem.. A membrant jelenti.. Ugy latszik az abbol is masik kell.. Miutan kiszedtem azokat a szukitoket azt hittem minden porblemam megoldodik egy csapasra. Hat nem..
a 110 tényleg nagyon kevés,akkor inkább úgy mondom,hogy van aki fojtásnak nézi a szűkítő ezáltal áramlásgyorsító lapocskákat,tehát olyat ami direkt van benne pl, a fúvóka méret meg eléggé függ az éghajlattól is,olaszországi dög meleghez berakott itt nem 100% jó
Sztem inkabb a kornyezetvedelmi szabalyok miatt.. Vannak gyarilag is TELJESEN folytatlan valtozatok lasd utolso szerias NSR ek. Amikor megvettem 110 et ment, sztem. nem erre lett kitalalva. Ha mindent sikerult kicserelnem akkor osszefuthatunk.
ha ezt sikerül elérned,akár össze is futhatunk,kíváncsi lennék rá
a membránról annyit,hogy minél könnyebb annál hamarabb zár,erre magas fordulaton van szükség,de,ha a tied 9800-nál tilt akkor akár erre lehet nincs szükség,szóval talán az sem "spéci"
bár sztem az nsr-ekben amik 140-150-et mennek nem fojtások vannak,hanem ez így van kitalálva és megtervezve,nem fojtott,hanem optimalizált inkább
Ezenkivul meg van par dolog legalabbis az en mocim 6 helyen le van folytva mar irtam korabban. En nem akarom tuningolni, csak gyari folytatlanra megcsinalni azok pedig ora szerint 170 et is mehetnek.
Enyem ugy megy most 140 et, hogy kisebb fuvokak vannak benn, power csak 70% ig nyit, 9800 nal szabalyoz. Illetve a reedekkel se a gyariak amit meg mindig nem tudok mi.
Azert kering ez a 150 mert nagyon keves a teljesen folytatlan valtozat. A legtobben van valamifele telj. csokkento.
Csáó megtudnátok mondani hogy 6.ban menyi km/óránál nyít a power szelep? Tehát menyi az útazó tempója ahol még nincs nyitva a power, és hogy hosszabb távon menyit eszik ilyenkor?
a membránon magán nincs fojtás,előtte a szívócsonkban van egy lapka,azt szokták kiszedni,de az nem ér semmit sztem,ha egy 150et elmegy óra szerint akkor abban nincs fojtás,nsr ennyit tud,nekem sem sikerült többet kihozni,nagyobb karbi,rendszer, ezek segítenek,de akkor már nem lesz nsr,azaz megbízható és kis fogyasztású
Itt neztem enis.. Folytas miatt lenne erdekes amugy, kulfoldi forumokon irogatjak de nem birok rajonni, hogy mi.. Well I dont recall it when changing the reeds..
Nem tudjátok, hogy hol lehetne viszonylag olcsón (10000 Ft alatt) szerezni egy 1991-es 125-ös NSR-re plexit? Mert a gyári Honda kicsit drága nekem jelenleg... :(
Üdv,
Nekem kelleneneka fuvokak a karbibol (ha ugy jo adok helyette kisebbeket, ha nem akkor kell az egesz karbi). Ezenkiveul kellene a CDI egyseg es a power elektornika.
Lehet ,hogy 1 1997-es nsr tulajdonos leszek:D:D!
Csak akitöl venném azt mondja hogy gyárilag folytott (15L) és 139-et megy !
Azt szeretném megtudni , hogy hol és hogyan lehet kiszedni a folytást belöle és mennyi lenne a gép vége
Elöre is köszönöm!
"amúgy a szívómembrán a reed valve"
a membránról annyit,hogy minél könnyebb annál hamarabb zár,erre magas fordulaton van szükség,de,ha a tied 9800-nál tilt akkor akár erre lehet nincs szükség,szóval talán az sem "spéci"
bár sztem az nsr-ekben amik 140-150-et mennek nem fojtások vannak,hanem ez így van kitalálva és megtervezve,nem fojtott,hanem optimalizált inkább
Enyem ugy megy most 140 et, hogy kisebb fuvokak vannak benn, power csak 70% ig nyit, 9800 nal szabalyoz. Illetve a reedekkel se a gyariak amit meg mindig nem tudok mi.
Azert kering ez a 150 mert nagyon keves a teljesen folytatlan valtozat. A legtobben van valamifele telj. csokkento.
szotar.sztaki.hu
Nem tudjátok, hogy hol lehetne viszonylag olcsón (10000 Ft alatt) szerezni egy 1991-es 125-ös NSR-re plexit? Mert a gyári Honda kicsit drága nekem jelenleg... :(
Üdv,
Arigato
Nekem kelleneneka fuvokak a karbibol (ha ugy jo adok helyette kisebbeket, ha nem akkor kell az egesz karbi). Ezenkiveul kellene a CDI egyseg es a power elektornika.