Sziasztok
Ma szétszedtem a powervezérlőt és összeraktam de amikor nyit a power az elektromotor tovváb akkarja nyitni de nem bírja mert már ki van nyitvade ha lekapcsolom a gyújtást majd újra ráadom akkor nem csinálja miért van ez így?
lesz e valami baja?
Hy
moker125 lehet azért nem megy anyira a 99-es mert benne van még a folytás!
Szerintem nézd meg elöször hogy van benne vagy nincs és ha van és ha kiszeded akkor jóbban kéne mennie mint a 93-nak mert azért a 99-es csak újabb !
A termékeik között megeshet, hogy amit NS 125 R néven adnak, az az NSR, csak elnézték.. De az biztos, hogy minta alapján megcsinálják, és relatíve normális áron!
Én tudok neked membránt... Komplett, (húz+lemezek) bontott, egy "93-as körlámpásból... Elvileg teljesen jó... Ha érdekell, írd meg ide: szakacsmarcell@yahoo.de
volna egy kerdesem van egy korlampas nsr talan 1992 az enyem egy1999 r-es es a korlampas sokkal jobban megy. na a kerdes hogy a motrot ki lehet cserelni
Jó a motort nem nézik meg, de vittem már motort műszakira és van ahol fékpadra is ráteszik már! De majd élőben elválik! Ha minden ok, csütörtökön itt lesznek a képek!
Igen rendesen alatt azért mást értenék: az összes világítóberendezés, gumik állapota meg gurulnod kell egyet és fékezni, első telószimmeringek, ha neked ez alapos motorátvizsgálás akkor nevezhetjük annak is!
Köszi az infot! Mondjuk sztem nagy gond, hiba nem lehet mert 2009 5 hóig műszakis, táncsak nem fekete műszakit kapott rá, hanem hivatalosat, ott meg azé igen rendesen átnézik (gondolom én)
Ha minden igaz csütörtökön meglesz, majd rakok fel képeket!
Legeloszor nezd meg kulsore. Tudom nem egy fiatal motor de ha kivul le van harcolva akkor belul se szamithatsz sokkal jobbra..
Km ora ugyis vissza lett csvargat ugyhogy azt hiaba nezed.. Kerdezd meg miket cserelt rajt az elmult idoszakban. Mennyi van a dugoban, gyurukben. Ha jo allapotban van akkor olyan 150-160 at vinnie kene, mondjuk ezt nemtom hol tudod kiprobalni. Power szelepre figyelj 7500 nel nyit, ott rant egyet a moci. Fekeket is meg tudod nezni, latszik, hogy mennyi van meg a fekpofabol. Tarcsanak ha mar regi akkor szelen vastagabb maradt, elkepzelheto, hogy az cseres ha eddig meg nem tettek meg. Lancot, lanckereket is nezd meg, nem-e rozsdas es, hogy kentek-e. Jobb oldalon alul van egy uvegablak ott latod a valtoolajat, ez is elmond par dolgot neked. Ilyenek, hogy lampak mukodjenek rajt. :) Ja meg valtasnal konnyen vegye a fokozatokat, ha a 0-val sokat kell szenvedni akkor en meggondolnam, hogy elhozzam-e. Ha az elso telokat nem csinaltak meg akkor folyni fog beloluk az olaj. Nyomd le 3-4 szer eroteljesen az elejet utana nezd meg, hogy engedi-e. Ez nem nagy hiba kb. 15 bol megcsinaljak. Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Sziasztok! most tervezek egy körlámpás nsr-t venni és érdeklődnék, hogy mit kellene rajta nagyon megnézni, hogy ne egy szar motort vegyek! Hogy kell neki húzni, ha minden ok! Írjatok le mindent amit gondoltok! Ja és 200 körül reális-e az ár egy normális elfogadható nsr-ért?
Ma szétszedtem a powervezérlőt és összeraktam de amikor nyit a power az elektromotor tovváb akkarja nyitni de nem bírja mert már ki van nyitvade ha lekapcsolom a gyújtást majd újra ráadom akkor nem csinálja miért van ez így?
lesz e valami baja?