Szerintetek erdemes az idom javitani/ujrafenyezni vagy vegyek ra egy ujat? Ti mit csinalnatok vele? Lenyeg, hogy full gyarinak hasson. Utso kepen a kormanyrol lekopott a festek kulcstarto miatt arra is adhatnatok otleteket. Illetve ha vkinek van elado Honda jel az kell Bontokat aki tud!
Engem azok az ingyen küldött lábtartók nagyon érdekelnének. :D Egész pontotsan csak egy darab kellene.
Ezen kívűl bal oldali tükör is biztosan kellene. Érdekelne, hogy hol lehet olcsón kapni? (Írtad hogy 7e Ft ért lehet kapni tükröt.)
Lehet, hogy ezeken kívűl kell majd még pár dolog, szóval érdekelnének bontók is.
(LokiTomi írta, hogy majd ír bontós listát. Azt is megköszönném :))
Nem tudom mennyire számít (mivel eddig nem nagyon kellett beszereznem cuccokat a mocihoz) de egy 1990 -es évjáratú NSR 125 R motorhoz kellenek az alkatrészek.
Újra van fényezve meg hiányzik az Aero Intake System-nek a csöve,ami amúgy csak dizájnelem,meg az illesztések elöl hézagosak,szóval tuti eldobták a gépet,de,ha amúgy rendben van ez lószar hiba,és télleg szép,grat hozzá! NSR fasza gép!
macskaszemeshez (94es évjárat) bal első lámpabúrád nincs véletlenül? az enyém el van repedve és bár nem olyan fontos hogy ki legyen cserélve, de ha jó árat mondasz lehet hogy érdekelne.
szia, évjáratot (alvázszámot is) csak hétvégén tudom megnézni, mert így 120Km távolságból elég sz.rul lehet látni, azt biztosra tudom hogy az oldalidom és a farok idom ennél a típusnál egy és uaz a darab müanyag darab,
ha az "ülés vázra" gondoltál akkor az is van.
ez a dupla körlámpás (nem macskaszemes) -R idom. borult a motor, de csak a kormány része sérült emlékeim szerint rendesen.
40-e Ft ért mindenestül (jobb-bal ) teljes idomzat az első lámpatestel együtt: szín fekete-ezüst
tankfedél takaró négyzetlap nincs hozzá!
10-e Ft ért a farok konzolt is simán adom (nem tudom a bolti árat, de ha olcsóbb, akkor annak max az 50%-át kérem)
telefon: 06 20 2333907 9:30 és 17:00 között számtech nagykerben szervizesként dolgozom, csörgess hosszan, akkor felveszem.
Sziasztok venni akarok egy nsr 125f et.jó motor?mennyi a vég sebessége kb?mennyire megbízhato 95 évjárat és megvételkor mire figyeljek nagyon!elöre is kösszi
szia.
engem érdekelne nsr jobb oldalidom esetleg farokidom.
ha lenne, akkor légyszii írj már mailt vagy hívj. sürgős
bzoli14@freemail.hu
30/476-99-15
Zoli
szia drdani!
Hát a 110-120 az tényleg kevés főleg arrow dobbal vagy rendszerrel pontosan nem látom a képeken. Irtad hogy szeretnéd felújítani. A pinkmotors-nál tutsz rendelni dugót+hajtókart.(ez a két tétel kb 45-50 kb.). Ha nagyobb hengert szeretnél az is megoldható nálluk mert asszem 180ccm malossi hengerük van.(a henger, dugó,hengerfej) 100 körül mozog. De ha átszeretnéd alakítani 180-asra akkor érdemes venned nagyobb karbit meg kipufogórendszert.
Nem olcsó mulatság. www.pinkmotors.hu
nahszóval... nsr-em 110-120km-et megy alattam. vagyok 92kg, de ez akkor is kevés, sztem.
elég kopott lehet a kicsike. meg szeretném csinálni. de nem tudom hol vegyem meg a dolgokat, esetleg 150 vagy 180-as henger megéri-e vagy mit kell átalakítani hozzá,hol lehet venni, mennyibe van kb, mi a hátránya.
remélem valaki tud segíteni, vagy legalább egy oldalt mondani ahol tudnak segíteni, vagyis vannak cikkek amikből lehet tudakozódni...
Én Ceglédi vagyok. Esetleg tudsz küldeni egy telefonszámot ahol elérhetlek? Az ár tökéletes.
Lehet, hogy a héten eladom a mocit ezért még nem konkrét a vételi szándék. Ha nem kapom meg érte azt az árat amit szeretnék, akkor megmarad és megcsinálom tökéletesre. Ehez kellenek az alkatrészek. Ez 1-2 héten belül konkretizálódik.
Győrben tárolom a cuccokat a szüleimnél, Pesten dolgozom, ha egyik sem jó akkor Posta vagy éppen arra járok és bedobom. a főfékhengert
GYMSm megyében talán még a TNT is elviszi nekem ingyen , baráti a viszony
Ha vizsgához kell akkor kölcsönadom a Sajátomról az idomot, nem túl szép mert hát néha esik is vele az ember, de azért megjárja.
az 91-es évjárat asszem, de mindegyiknél uaz (az air intake design kör alakú)
Fekete színben
Engem azok az ingyen küldött lábtartók nagyon érdekelnének. :D Egész pontotsan csak egy darab kellene.
Ezen kívűl bal oldali tükör is biztosan kellene. Érdekelne, hogy hol lehet olcsón kapni? (Írtad hogy 7e Ft ért lehet kapni tükröt.)
Lehet, hogy ezeken kívűl kell majd még pár dolog, szóval érdekelnének bontók is.
(LokiTomi írta, hogy majd ír bontós listát. Azt is megköszönném :))
Nem tudom mennyire számít (mivel eddig nem nagyon kellett beszereznem cuccokat a mocihoz) de egy 1990 -es évjáratú NSR 125 R motorhoz kellenek az alkatrészek.
Előre is kösz a segítséget.
Egyébként mi történt ott az "air intake " -el (vháá de tudományos...) ?
szia, évjáratot (alvázszámot is) csak hétvégén tudom megnézni, mert így 120Km távolságból elég sz.rul lehet látni, azt biztosra tudom hogy az oldalidom és a farok idom ennél a típusnál egy és uaz a darab müanyag darab,
ha az "ülés vázra" gondoltál akkor az is van.
ez a dupla körlámpás (nem macskaszemes) -R idom. borult a motor, de csak a kormány része sérült emlékeim szerint rendesen.
40-e Ft ért mindenestül (jobb-bal ) teljes idomzat az első lámpatestel együtt: szín fekete-ezüst
tankfedél takaró négyzetlap nincs hozzá!
10-e Ft ért a farok konzolt is simán adom (nem tudom a bolti árat, de ha olcsóbb, akkor annak max az 50%-át kérem)
telefon: 06 20 2333907 9:30 és 17:00 között számtech nagykerben szervizesként dolgozom, csörgess hosszan, akkor felveszem.
engem érdekelne nsr jobb oldalidom esetleg farokidom.
ha lenne, akkor légyszii írj már mailt vagy hívj. sürgős
bzoli14@freemail.hu
30/476-99-15
Zoli
Milyen R es idomnjaid lennenek?
Hát a 110-120 az tényleg kevés főleg arrow dobbal vagy rendszerrel pontosan nem látom a képeken. Irtad hogy szeretnéd felújítani. A pinkmotors-nál tutsz rendelni dugót+hajtókart.(ez a két tétel kb 45-50 kb.). Ha nagyobb hengert szeretnél az is megoldható nálluk mert asszem 180ccm malossi hengerük van.(a henger, dugó,hengerfej) 100 körül mozog. De ha átszeretnéd alakítani 180-asra akkor érdemes venned nagyobb karbit meg kipufogórendszert.
Nem olcsó mulatság.
www.pinkmotors.hu
elég kopott lehet a kicsike. meg szeretném csinálni. de nem tudom hol vegyem meg a dolgokat, esetleg 150 vagy 180-as henger megéri-e vagy mit kell átalakítani hozzá,hol lehet venni, mennyibe van kb, mi a hátránya.
remélem valaki tud segíteni, vagy legalább egy oldalt mondani ahol tudnak segíteni, vagyis vannak cikkek amikből lehet tudakozódni...
köszi előre is testvéreim
Lehet, hogy a héten eladom a mocit ezért még nem konkrét a vételi szándék. Ha nem kapom meg érte azt az árat amit szeretnék, akkor megmarad és megcsinálom tökéletesre. Ehez kellenek az alkatrészek. Ez 1-2 héten belül konkretizálódik.
GYMSm megyében talán még a TNT is elviszi nekem ingyen , baráti a viszony
az 91-es évjárat asszem, de mindegyiknél uaz (az air intake design kör alakú)
Fekete színben