Sztem hiheto, o is eleg konnyu, meg egy cagiva s sraccal ment, neki 160 at mutatott, de nsr el ott is hagyta egyenesben, ettol fuggetlenul ora csalhatott.
Gyári adatként 165 van megadva ahhoz a typushoz ami nekem van, tehát annyira nem elképzelhetetlen, bár amikor ezt mértké még csak pár napos/hetes lehetett nem pedi 18 éves
Enyém is óra szerint ment annyit, 50-nél valóban 50-t megy, az autók órája alapján,hogy felette mennyit csal azt nem tudom, de 160-as blokk van benne, kb 1200 km-rel, egy kicsit erősebb, mint alapból.
Koszi fiuk a valaszokat! Akkor valszeg 14-35 ot valasztom enis. Jomagam 55 Kilo vagyok igy jol fog gyorsulni, en arra hajtok, hogy ne porogjon a moci magas fordulaton.
Folytassal kapcsolatba:
1. Kipufogoban: Ahol csatlakozik a blokkra
2. Levegoszuronel: Ahol a karbira megy ra
3. Karbi utan ahol a blokkra csatlakozik
Remelem ertheto volt, 2-3. egyutt van az tuti, 1. kulon is, illetve mind3 egyszerre. :)
Volna egy kerdesem. most adtam el a tzr-emet es vettem egy 1999 nsr-t es az a problema 11kw es ezen valtoztatnak nem tugyatok hogy hol van benne a folytas
A sajátomról még nem tudok semmit,csak,hogy 80at biztos megy
Amugy ma este 10 korul Veszpremben belvarosban volt egy kockalampas NSR jo mogottem, de vegul masfele ment, nincs itt forumon?
Folytassal kapcsolatba:
1. Kipufogoban: Ahol csatlakozik a blokkra
2. Levegoszuronel: Ahol a karbira megy ra
3. Karbi utan ahol a blokkra csatlakozik
Remelem ertheto volt, 2-3. egyutt van az tuti, 1. kulon is, illetve mind3 egyszerre. :)