Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy zöld színű nsr? farokidom bal oldalt tört műszerfal nincs fejidom van rajta... vagy képet nem láttál még?
Srácok megtudnátok mondani egy gyári macskalámpás hány liter körül eszik ?
Netom eldönteni hogy CBR vagy NSR legyen
Engem is hivtak h az 50es NSR-emet elcserélné erre a 170esre és hengerfejtőmités kell rá aztmondta nekem is.
Hy! Pontosan hol van a hengerfejben az a gumi ami kinyúlhat?
Hát nem tudom hogy néz ki a gép az életbe, de ez a víz "evés" nállam előjött. Filléres dolog az egész ha szerencséd van a hengerfejben van egy gumi (nem a tömítés) nekem az volt kinyulva.(mert nem hőállót raktak bele..) vettem egy olyat 250 ft-ért meg egy hőállópasztát és azóta semmi baja a víznek. Viszont ha egy motort megtuningolsz pl: mint az enyémen kell venned sport kipufogót nagyobb karbit. Szal meggondolandó az egész.
Na széles utat.
Nincs msn-em, irj a mailcimemre ha érdekel a gép.
a Motor amirőé beszéltem ez lenne ! van pár baja úgydöntöttem nem áll az alku!
csá!azt nem tudom hogy melyik mert polisport fejidom van rajta.de már nem kell.Inkább valami babrálási variációnak örülnék hogy jobban pörögjön de a mototrhoz nem akarok nyúlni.Előre is köszi bogaras fogakat
Hát egyáltalán ne legyél benne biztos hogy a hengerfejtömítés miatt eszi vizet, eheti hengerfejrepedés miatt is az meg már költségesebb egy jobb hengerfejtömítés már van 3500 ft körül
Sziasztok Srácok!
Szakmai jellegű kérdés ! az adatlapomon látható NS125R ért ajánlottak egy másik NSR125-t cserére azon 170ccmes Pollini henger van csqak annyi baja hogy hengerfejtömítést kéne cserélni mert eszi a vizet ... nemtom szerintetek megérné a cserét? mennyibe van egy hengerfejtömítés? szerintetek nem gyanús egy tuning NSR-t az én "gyári" NS emért?
és mennyiért adnád a hengert?
Helo somarace!
Engem érdekelne a motorod... esetleg van msned?
Rendben, koszi a valaszt.
Hali!
Nekem van egy használható hengerem ! e-mail:tbirinyi@freemail.hu tel.:06-70-945-18-70
Hosuba HONDA szalon a petőfi-híd pesti hídföjénél a boráros tér mellett
Skacok! Légyszives mondjatok már nekem valakit, akinél lehet NSR hengert kapni! Mert már nem hiszem el, h nincs az egész országban egy rohadt henger
Srácok, ha valakit esetleg érdekel, eladó egy NSR 125 R, 1994-es, 20600km, rendszámos, friss műszakival, 260.000.Ft. Email az adatlapomon.
kösz hát alttam bisztos gyorsan fog menni mert 55kg -ommal nem vagyok valami nehéz
kösz
bár 70kg os haver felült mögém egyenesben annyira nem ment rosszabul, persze érezni lehetett mégiscsak kis 125ös
Motor Revü adat,nyilván egy 150 kilós kopasz alatt kissé gyengébb
attól függ milyen nehéz vagy, attól függ hol mész vele, meg sokmindentől méh
7 sec és kb 150
a nagyobb az üresjárat, a kisebb az üresjárarati keverékállító csavar, ez kb közepes fordulatig szabályozza a benzin levegő keveréket...
szevasztok nem tudom eldönteni hogy mien motort vegyek!
meg tunátok mondani hogy az nsr125 mennyi a végsebessége és hány másodperc alatt van szászon
kösz!
kössz a tippet easti! igazad volt...