Helló! Megtudná mondani valaki h meik az alapjáratállitó csavar? (szerintem a jobboldali az, ha igen akkor a másik mi?) jah és a másik képen meg az a "cső" láccik ahol folyatta a benzin ha nyitva volt a benzincsap egy egyszerü úszófennregadás miatt... gondoltam ha vkinek hasonló problémája van talán segitettem vmit.
jah és amit kifelejtettem hogy mind ezek után veheted át a forgalmiddal együtt az uj rendszámodat is az is 5 ezere , azért volt gyanus vmi hibádzott a 60 000 ből:D:D:D:D
ha minden papír tiszta akkor nem gond átírják, az enyém is 11-nek lett beirva és teljesítményadót is arra fizetek.
először is kell az adásvételi, egy adatlekérés az okmányirodába, egy müszaki, egy eredetiségvizsgálat, biztosítás, egy új forgalmi és az okmánybélyeg ezt amit itt elsoroltam laza 55 ezer forint, sok sikert hozzá
Helo Van nekem egy nem rendszamos NSR em. Kulfoldrol hozott, most akarok ra rendszamot csinaltatni. Az lenne a kerdesem, hogy KPM nel ujra lemerik a motor teljesitmenyet vagy csak kiirjak a kulfoldi forgalmibol? Mert jelenleg folyott, 11KW os valtozat.
Tudom hogy a Hona NSR 125 2 ütemű csak ott a képeid között láttam azt a cbr 125-öt és arról volt szó és azt hittem hogy...De utána kijavítottam magam hogy az nsr-re gondolsz...De a 11 litert soknak tarom még az nsr-től is de elhiszem neked... :)
Sziasztok! 1990-es nsr-emre szeretnék olyan konzolt, amihez a lábtartó van rögzítve, meg a fékpedál, mert az enyém elpattant. Ha valaki tud olyan bontót, vagy használt alkatrészt, azt kérem írjon! Nagyon megköszönném! Ha e-mailt tudna írni, az lenne a legjobb: gergoblack@hotmail.com. (Pest megye, Taksony, Bp. környéke) Köszönöm: Gergő
Helló.valaki megírhatná nekem hogy hogy lehet beállítani a dupla körlámpás nsr 125r-en a kipufogó szelepet.csak dugó csere lett esedékes.előre is kösz.
Hali !
Hát nem nemnagyon jártam arra mostanában , sőt ha belegondolok motorral csak egyszer voltam, mikor megvettük a régi 50-es NSR-t, de azonkívül még nem .De király mert aszittem messezbb laksz, így majd egyszer veled is össze lehetne hozni egy gurulást...
Ma még mindenki mennyen motorolni mert holnaptól megint itt a szaridőőőőő ! ! ! !
Na hyy all !
Cscs Simo!Én mosonmagyaróvári vagyok.
Látom te meg győri
Nem jártál te óváron valamikor?Mer egyszer láttam egy olyan bukosisakot ami neked
van/volt és óváron csak egy olyan van .. a simsonos képen!
1. az nem az én gépem.
2. az tényleg 11 lityó körül eszik. kurvára fingom nincs hogy ki mit csinált azzal a géppel, és kb ennyire is érdekel.
3. rs-ről sincs túl sok fogalmam, de rs-t se vennék...
Ha a legolcsóbb hangtuningot akarod,akkor vedd le a légszűrőhéz tetejét és rögzítsd biztosan a légszűrő betétet. Sokkal faszább úgy csak esőben vigyázz
Nálam 4-5 littyót evett a gép, csuklótól függöt...
Az Rses témába nem mennék bele, általában a le re azt szoktam mondani, had próbáljam ki, vagy fékpad, és csocsi, addíg akár az nsr is mondhatnék ennyit...
Itt a számuk: 06-24-475-383
először is kell az adásvételi, egy adatlekérés az okmányirodába, egy müszaki, egy eredetiségvizsgálat, biztosítás, egy új forgalmi és az okmánybélyeg ezt amit itt elsoroltam laza 55 ezer forint, sok sikert hozzá
Nem tudja valki, hogy olaszban mennyibe kerül egy HONDA NSR farkaslámpás változata!4
Évjárata: 97-2003-ig
Hát nem nemnagyon jártam arra mostanában , sőt ha belegondolok motorral csak egyszer voltam, mikor megvettük a régi 50-es NSR-t, de azonkívül még nem .De király mert aszittem messezbb laksz, így majd egyszer veled is össze lehetne hozni egy gurulást...
Ma még mindenki mennyen motorolni mert holnaptól megint itt a szaridőőőőő ! ! ! !
Na hyy all !
Látom te meg győri
Nem jártál te óváron valamikor?Mer egyszer láttam egy olyan bukosisakot ami neked
van/volt és óváron csak egy olyan van .. a simsonos képen!
2. az tényleg 11 lityó körül eszik. kurvára fingom nincs hogy ki mit csinált azzal a géppel, és kb ennyire is érdekel.
3. rs-ről sincs túl sok fogalmam, de rs-t se vennék...
Honnan tudnék nsr 125-be tömitésszettet és gyürüsort venni?
Az Rses témába nem mennék bele, általában a le re azt szoktam mondani, had próbáljam ki, vagy fékpad, és csocsi, addíg akár az nsr is mondhatnék ennyit...