Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen fojtás? Gyári rendszer rezójában van szűkítő? Máshol ebben nincs fojtás vagy világosítsatok fel,pls! Nekem simán ment 145-150-et (kocsival is bemérve), 3-5 liter között evett és nem is full idomos volt. NSR meg akkor fog 11 litert enni,ha össze-vissza elállítod a karbit és lerugod tőből a kipufogót.
Azt nem hiszem el az rs nem eszik annyit cseszed és az még is csak rs 34 es karbival
Te vagy a hülye mivel az nsr 125 is 2 ÜTEMŰ
Vagy az nsr 125-re gondolsz?Gondolom arra...
Bocs én vagyok hülye de szerintem akkor is sok az a 11 liter még az nsr-től is...
11 liter?
Az nagyon sok egy 125-ös 4 üteműtől...Akkor a 250-es rs ami 2 ütemű mennyit eszik 30 litert?
Az rs 125 (2 ütem) fojtás nélkül nem eszik meg 11 litert...
Hell!
Így fojtva, olyan 4,5-5 litert eszik. ha nincs benne a fojtás akkor könnyen eltűnik benne 11 liter.
És biztos lehetsz benne, hogy nem tudnád megállni hogy ne húz neki... ha meg mégis, akkor minek kivenni a fojtást...
Meg mennyit evett neked?
És egy normális kipuff mennyibe van?nem a legdrágább de ami érted.........
Ugye, ugye...

A hengernél is van elvileg fojtás, meg a kipufogó rendszerben is...
Bazsí és hollehet még folytás?meg kb úgy folytás nélkül mennyit eszik?valaki mondja meg lécce de ha meg nem húzatom annyira akkor gondolom nem eszik anynival többet
Jay nekem is csinált ilyet a tzr em karbija , az erősen úszó fennakadás meg az alapjárati fúvóka rossz visszahelyezésének az eredménye volt nálam legalábbis , 500 forintért bármelyik motorszerelő megcsinálja másfél óra alatt.
Hell!
Pont ott vettem ahol a motort. Így vettem. De nem nagy szám. Egy házi dob egy Yoshimura matricával. A fojtás meg ugye marad, mert az nem a dobban van.
Dome, neked meg igazad van. 130 körül megy így. De legalább keveset eszik.
Csá Lacika
Te Gy-M-S megyében merre laksz?
Ahhoz adok egy tippet... Szerezzz okosba egy polír gyárít, és vegyél rá pár száz ft ért egy matricát...

Mellesleg teljes fojtással az nsr kb 130at megy. Az enyémbe annó a kipufogó rendszer lett csak cserélve, s azok a fojtások ki, úgy ment kb 150et, kicsit felette.
Helo bazsy.
Azt szeretném kérdezni hogy azt a kipufogot ami a gépeden van hol vetted?
Csak mert vmi verseny volt ugy tom...
ja, és nincs semmi baja. autóra váltás miatt kell majd a pénz. azért most adom el, mert egy régi faszság miatt elveszik egy időre a jogsimat, és mire visszakapom már nem igazán tudnám használni a suli miatt. minden jó rajta. nagyon szeretem a gépet, de azért felesleges hogy legyen mit nézegetnem
ma nem
Szerintem Z3 nem véletlenül röhög...
Nos, 1. nem megyek Cbr kupában, és csak álmaimban vagyok versenyző. Egyszer mentem. Ennyi. 4 képtől senki nem lesz versenyző...
2. nem folytás, hanem fojtás.
3. 130-140.
4. a gép eladó
Ma voltál Kakucson?
Hello Bazsy! Láttam az infodba hogy te versenyző vagy, és hogy cbr 125-el mész! Tudnál mondani pár dolgot erről hoghy hogy kerültél oda, és hogy hogy meg a gép? Gondolom nem a cbr 125 kupában mész mert vanna kott más motork is....
hy bazsy szép nagyon a motorod:P folytással mennyit megy?és esetleg valami baja volt-e?előre is köszi bye
jah és tudnátok mondani motorbontókat, az mind1, hogy hol van csak legyen náluk NSR mert sürgösen kellene egy henger! köszi
Nekem is hasonló problémám van, csak nekem a karbi alján van egy aranyszinü "cső" és ott folyatja a benyát ha nyitva van a benzincsap, és be sem indul a motor... Gondolom az alján nincs túlfolyó... Talán egy cső jöhetett le vagy mi?