Sziasztok!
Gyertyát kéne cserélnem az nsr-emben, milyen fajta gyertyát vegyek bele,márka, minőség?
És ahogy olvasom másnak is van gondja szimeringel, meg porvédőharanggal, meg stb.Sajnos az én első telómból folyik az olaj és még halvány lila lövésem sincs kihez vigyem megcsináltatni, mert már két autószerelő is elhajtott itt Vecsésesen, hogy ez "motor".-nahát öreg micsoda felfedezést tettél-gondoltam... de ettől a próblémám nem oldódott meg!
És a világ végére meg nem akarnék menni ha nem kell!
Köszi a segítséget!
hát tömítéseket akármelyik szimeringboltban, csapágyat csapágy boltban, tömítéseket mondjuk több helyről is be lehet, újpesten van a tábori tuning nálug is be lehet, meg van egy olasz mocikkal foglalkozó cég, nem jut eszembe a nevük de szerintem nekik is van...
És nem olyan nagy cucc összerakni egy blokkot, főleg egy hondát, de azért nagy segítség ha van egy segítség, és főleg ha az szerelő is
Szerintem bele lehet vágni, egyértelmű ha valahonnan hiányzik valami, még könyv nélkül is össze lehet dobni, de nsr hez van könyv ami alapján simán össze tudod dobni, mennyibe kerül egyébként a gép?
Köszi hogy aggódsz értem, de tesóm autó szerelő, és ért hozzá meg neki régebben volt egy nsr50je amit ö csinálgatott meg tuningolt, de kellene egy szerelési útmutató vagy valami hasonló hogy biztos jol rakjuk össze a váltót, stb, meg az érdekelne hogy alkatrészeket (tömitések, szimeringek) hol tudnám beszerezni jó áron! cím vagy weboldal vagy telefonszám mind1 mi jöhet! köszi!
Mondom ha pénzed van semmi gond, de abszolút nem szeretnélek biztatni ,mert ha fogalmad sincs hogy egyáltalán miylen alkatréseztkből áll össze a motor pontosan abból utólag életveszély is lehet, ez nem vicc. tavaly egy nsr főtengelycspágyát hgelytelenül tették vissza egy blokkfelujítás után, és a motor forgatási egyensúlya elromlott, szétrázott mindent hopp a kukába egy 100-as.
Én még mindig lebesszéllek róla, pusztán jószándékból.
ÉS érdekelne még egy pár alkatrésznek az ára és hogy hol tudnám őket beszerezni!: tömitések, hengerfejtömités, szimeringek, és főtengely csapágyak. elöre is köszi!
Köszi a véleményeteket!
Sztem én akkor is megveszem és megpróbálom megcsinálgatni, esetleg ha valaki tudna nekem segiteni egy szerelési könyvvel vagy ilyesmivel amibe le vannak irva a dolgok hogy mit, hova, hogyan, azt megköszönném!
Jay: Havernak ugyan ez a baja neki munkadijnak 35E mondtak,
de ez csak a szétszedés, utána tudnak többet mondani!
De elég macerás dolog kicserélgetni én úgy tudom!
Szerintem jobb ha szerelő csinálja!
Hát kb. Ilyenre már én is rábasztam. Meg,ha darabokban ki sem tudod próbálni,hogy nézel meg akkor olyan hibákat,h lötyög-e a kormánycsapágy? Felejtős...
Ha egy motor szét van szedve azt szar alkatrészekkel összerakni annyi mintha nem csináltál volna vele semmit, készítcs magadnak 100 120000 ft-ot a motor főalkatrészeinek cseréjére.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy nsr 125-öt.A motor darabokba van, én raknám össze magamnak ha hazahoztam, tudnátok segiteni hogy mielött megveszem mire figyeljek oda? (tipushiba,...stb) Előre is köszi!
én is 50esként használom, egyszer tesomat megállították (4 yard volt egy autoban), nekem van hozzá 50es vámpapperom is, megmutatta a biztosítást meg h kié a moci és tovább is engedték(neki is b-s jogsija van) Sebességhatárrol meg annyit h szerinted hány robogós vagy simsonos tartja be a 40et? azért nem nagyon szokták ba**ogatni a népet, de azért van ugy hogy kifogsz olyan valakit akkor az megbüntet.
hello!engem még sebesség hatérokért nem baszogattak soha,mindig csak azt próbálták bebizonyítani hogy a mocim 125ös!pedig ez tényleg 50es!még csak nem is 70es...full gyári 50es...ésnmégis...szal szerintem ne vegyél
Engem még egyszer sem állítottak meg! DE ha kifogod a rendörök olyan rétegét amelyik azt látja hogy recseg a hangja akor az bevesz mindent! Egyébként nem nagyon cseszekednek velünk! Viszont ha motorosrendör fog meg akkor még csak oda se huzz neki hogy elmész... Az kaki helyzet... De mondom minden a stílusán mulik! Általában nem szemetek a copsok! Szerintem nyugodtan menj bele jó buli!
a motor ára 80000ft, de nem tudom hogy pontosan mennyire van szétszedve. Az nsrhez a könyvet honnan tudnám beszerezni?
Gyertyát kéne cserélnem az nsr-emben, milyen fajta gyertyát vegyek bele,márka, minőség?
És ahogy olvasom másnak is van gondja szimeringel, meg porvédőharanggal, meg stb.Sajnos az én első telómból folyik az olaj és még halvány lila lövésem sincs kihez vigyem megcsináltatni, mert már két autószerelő is elhajtott itt Vecsésesen, hogy ez "motor".-nahát öreg micsoda felfedezést tettél-gondoltam... de ettől a próblémám nem oldódott meg!
És a világ végére meg nem akarnék menni ha nem kell!
Köszi a segítséget!
majd ha nem leszek álmos újraprróbálom
És nem olyan nagy cucc összerakni egy blokkot, főleg egy hondát, de azért nagy segítség ha van egy segítség, és főleg ha az szerelő is
Szerintem bele lehet vágni, egyértelmű ha valahonnan hiányzik valami, még könyv nélkül is össze lehet dobni, de nsr hez van könyv ami alapján simán össze tudod dobni, mennyibe kerül egyébként a gép?
Én még mindig lebesszéllek róla, pusztán jószándékból.
Sztem én akkor is megveszem és megpróbálom megcsinálgatni, esetleg ha valaki tudna nekem segiteni egy szerelési könyvvel vagy ilyesmivel amibe le vannak irva a dolgok hogy mit, hova, hogyan, azt megköszönném!
de ez csak a szétszedés, utána tudnak többet mondani!
De elég macerás dolog kicserélgetni én úgy tudom!
Szerintem jobb ha szerelő csinálja!
Ha egy motor szét van szedve azt szar alkatrészekkel összerakni annyi mintha nem csináltál volna vele semmit, készítcs magadnak 100 120000 ft-ot a motor főalkatrészeinek cseréjére.
Szeretnék venni egy nsr 125-öt.A motor darabokba van, én raknám össze magamnak ha hazahoztam, tudnátok segiteni hogy mielött megveszem mire figyeljek oda? (tipushiba,...stb) Előre is köszi!
Hogy ezek a helyi arrow, remus meg ilyenek hogy csicseregnek nem tom, de ha hasonlóan megéri, még ha húzós is picit...
Spéci dob = beszarsz behugyozolm, még a power előtt, utána meg...
Érdekelne hogy egy sportkipufogó mennyiben módositja az nsr hangját érdemes-e beruházni és ha igen akkor milyenre?
thx