Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sztem te a Fuell Res-re gondoltál az a tartalék de valszeg nem az a probléma okozója, a kis cső mai kijön a karbibol és folyik belőle a benga az a tulfolyója a karbinak lehet az uszóddal van gond vagy a kis szeleppel ami a krbiban van vagy a kis lemez amivel állitod az úszóházba a benzin szintet azon kellene állitani.
Hali!
Segítségeteket kérném: a motoron lent,asszem a karburátorban van egy kis cső és onnan időnként folyik ki benzin!Ez mitől lehet?Általában akkor van ha oldalra döntöm a motort vagy ha tankolok! Lehet az a baj hogy néha a Fuel Press-re van állítva ? Köszi előre is!
Jah és sportdobot?
Szevasztok. Nem tud valaki nsr125 r -hez sportlégszűröt? rávalot?
helo! nemtudjátok honnan lehet szerezni 97es nsrhez fejidomot?
helllo! Nincs valakinek eladó 125ös de inkább 180as használt NSR hengerje?
á nem vészes, egyébként van egy mz sárvédő ami pont jó rá, és még egész jól is mutat rajta, csak eltört a felfogatója nekem meg semmi kedvem ezzel vacakolni
Esőben élvezet lehet az első kerék munkája Valahol láttam itt mifelénk egy sárvédőt valakinél, ha eszembe jut elhozom tőle aztán megkaphatod
Én gépem is eladó, 160, de ez rendszámos, viszont le van törve kiplungkar meg váltókar, és kuplungbowden elszakadt... de üzemképes és megbízható gép, még soha sem hagyott ott sehol...
Hellosztok!Eladó az NSR-em 125/50!nagyon jó álapotban van most lett teljesen felujitva sürgösen eladó mert vettem 1 másikat és a szerelésére kell pénz!Irányár:180e email:norbi172@citromail.hu
közben megtaláltam bocsi az offolásért
ez nem épp ide vág de hátha tudja valaki az előadót meg a szám címét (előadó disturbed-re tippelnék)
Köszönöm mindenkinek a segitséget!remélem sikerül majd megcsinálnom
Megfelelő motoros szerkó csodákra képes!
Szia!
Köszönöm a gyors választ akkor majd utána járok ennek a dolognak...
A telókat meg tovább hurcibálom csak akad egy szerelő aki képes egy nőnek is elvállalni a teleszkóp javítást, mert lehet ezzel volt a gond...na mindegy!
Hozzá kell szokni,szép napot mindenkinek!
Értem, és gondoltam fujatást...
Nem én fújtam át. én is így vettem. Sajnos nem nagyobb, a motorozás most egy időre sajna háttérbe fog szorulni...
Pofás gép, kár hogy újra lett fújva meg ilyenek... Nagyobb?
Sziasztok!
Eladósorba került a mocim, ha gondoljátok nézzétek meg itt
További szép napot!
akkor csöppen el ha alacsony hőértékűt raksz bele, ha túl magas a hőértéke akkor meg nem ég ki és folyton elköpi(az olcsó gyertyákat is elköpi...)
gyári gyertyája ngk br9ecs nagyvasnál 2360ft, de úgy rémlik hogy unixnál olcsóbb...
Damijo: Magas hőértékű gyertya kell bele a
Gyári az 3200.- , nekem anno krosszmotor gyertya volt benne, azzal is jó volt az 2800 volt ha jól
emlékszem. Ne tegyél bele olcsót mert elcsöppen és átégeti a dugót!
korán van még naon irni sem took
szentem ha szimeringet akarsz cseréltetni akkor vidd el egy motoros kereskedésbe vagy egy motorobolthoz és ott lehet mondanak egy okos ötletet!
Én vettem már mocit kosárban, és simán össze tudtam rakni, nem olyan nehéz dolog, sőt ahhoz még könyv se volt, az nsr hez meg van..., bár az tény hogy a blokkot 10. nekifutásra sikerült összerakni egy hülye rugó miatt