szerintetek az gáz ha a hátsó lánckerék mozog (oldalirányba) olyan 3mm körül van "holtjátéka" még nem néztem meg behatóbban a dolgot csak tesom szolt h mozog..
Tibboy régebbihez, vagy macskalámpáshoz, mert ez a 93 pont lehet mind2.
Kész vannak az embere motorostalálk--motor beinditása-letiltásig húzatása üresbe--aztán elhúzni ahogy csak bír, vagy verseny:a gumi vagy a motor(még hideg,közben megfővő) biraja tovább Persze nem mindenki csak nagyon-nagyon sokan.
Aztán énmeg vegyek használtmotort Gyüjtögethetek sokáig...
hali!tud-e valaki egy 93" tankot az 125nsr-re?ja és még valami, ki tudja hogy lehet e nagyobb lánckereket kapni hátra?Vagy érdemese csináltatnom egyáltalán?
ennyibe van újonnan a 160as polini, de ahhozt jár tömítés, henger, hengerfej, dugó, minden ami kell...
ha eredeti hengerfej van fent az túl kicsi, és még dugót is hazakurja
120 asszem mert még veolt benne egy pár dolog
Szerelő rakta bele és azért kérdemmert nekem a sima 125-ös hengerfejet rakta rá vissza de azzl nem mert forralja a vizet meg ilyenek. Szal most átbaszott volna és nem adta a hengerfejet vagy vehetek azt is?
Hy! Valaki tudna nekem segíteni? Kinek a gépén van 160-as Polini henger? Vagy nem tudjátok hogy a hengerhez amikor veszem jár hengerfej vagy külön kell megvenni?
Nem motorozni venném az nsr 500-at hanem csak úgy kellene egy a garázsba!
De most komolyan van egy szerelő haverom és neki kellene!
Nem kell nekem kommentálni hogy odabasz meg ilyenek mert motorozok egy idelye
és tudom az ilyen nem csipasz kezébe való!
De ha tudtok honnan lehetne beszerezni egyet ami nincs átalakítva
akkor szóljatok,mert szeretnénk egy olyat amit vissza lehet hozni gyári tökéletes allapotba!
Ha van valami infótok szóljatok!
Tény hogy az egyik legritkább model !
Úgyhogy lehet nem lesz belőle semmi!
De reménykedni szabad!
Kész vannak az embere motorostalálk--motor beinditása-letiltásig húzatása üresbe--aztán elhúzni ahogy csak bír, vagy verseny:a gumi vagy a motor(még hideg,közben megfővő) biraja tovább Persze nem mindenki csak nagyon-nagyon sokan.
Aztán énmeg vegyek használtmotort Gyüjtögethetek sokáig...
i. á. 30ezer
ha eredeti hengerfej van fent az túl kicsi, és még dugót is hazakurja
Szerelő rakta bele és azért kérdemmert nekem a sima 125-ös hengerfejet rakta rá vissza de azzl nem mert forralja a vizet meg ilyenek. Szal most átbaszott volna és nem adta a hengerfejet vagy vehetek azt is?
Nem motorozni venném az nsr 500-at hanem csak úgy kellene egy a garázsba!
De most komolyan van egy szerelő haverom és neki kellene!
Nem kell nekem kommentálni hogy odabasz meg ilyenek mert motorozok egy idelye
és tudom az ilyen nem csipasz kezébe való!
De ha tudtok honnan lehetne beszerezni egyet ami nincs átalakítva
akkor szóljatok,mert szeretnénk egy olyat amit vissza lehet hozni gyári tökéletes allapotba!
Ha van valami infótok szóljatok!
Tény hogy az egyik legritkább model !
Úgyhogy lehet nem lesz belőle semmi!
De reménykedni szabad!