Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintetek az gáz ha a hátsó lánckerék mozog (oldalirányba) olyan 3mm körül van "holtjátéka" még nem néztem meg behatóbban a dolgot csak tesom szolt h mozog..
Tibboy régebbihez, vagy macskalámpáshoz, mert ez a 93 pont lehet mind2.
Kész vannak az embere motorostalálk--motor beinditása-letiltásig húzatása üresbe--aztán elhúzni ahogy csak bír, vagy verseny:a gumi vagy a motor(még hideg,közben megfővő) biraja tovább Persze nem mindenki csak nagyon-nagyon sokan.
Aztán énmeg vegyek használtmotort Gyüjtögethetek sokáig...
eladó giannelli dob nsr125re illetve cagiva mitora
i. á. 30ezer
hali!tud-e valaki egy 93" tankot az 125nsr-re?ja és még valami, ki tudja hogy lehet e nagyobb lánckereket kapni hátra?Vagy érdemese csináltatnom egyáltalán?
Szegény Potzner Feri....
De mondom hogy más is volt még benne mert sokmindent csinált!
elég drága
ennyibe van újonnan a 160as polini, de ahhozt jár tömítés, henger, hengerfej, dugó, minden ami kell...
ha eredeti hengerfej van fent az túl kicsi, és még dugót is hazakurja
hát ha 120 000 ft-ba került erősen elgondolkoznék mivel is baszott még át. . . 160 000 ért nsrt-adnak má papirok nélkül felújítva bazzzz
Sztem is jár hozzá hengerfej,szélesebb a dugattyú,eredeti égéstér meg az eredeti dugóhoz van,ami 54 széles
120 asszem mert még veolt benne egy pár dolog
Szerelő rakta bele és azért kérdemmert nekem a sima 125-ös hengerfejet rakta rá vissza de azzl nem mert forralja a vizet meg ilyenek. Szal most átbaszott volna és nem adta a hengerfejet vagy vehetek azt is?
hy mennyiért vetted a hengert? egyébként hogyha boltból veszed hengerfej is jár hozzá de nem tuti!
Hy! Valaki tudna nekem segíteni? Kinek a gépén van 160-as Polini henger? Vagy nem tudjátok hogy a hengerhez amikor veszem jár hengerfej vagy külön kell megvenni?
fel akartam jönni már egy órája, de elfelejtettem
msnre feljösz?
és még ott is elég ritka jószág, amit én akarok az legalább gyakori(angliában, szerintem itthon egy db sincs), kawasaki h2
jaja nem hiszem, hogy lenne itthon. külföldön több esélyed van
németország vagy anglia, itthon 100% hogy nem találsz...
Szevasztok makik!

Nem motorozni venném az nsr 500-at hanem csak úgy kellene egy a garázsba!
De most komolyan van egy szerelő haverom és neki kellene!
Nem kell nekem kommentálni hogy odabasz meg ilyenek mert motorozok egy idelye
és tudom az ilyen nem csipasz kezébe való!
De ha tudtok honnan lehetne beszerezni egyet ami nincs átalakítva
akkor szóljatok,mert szeretnénk egy olyat amit vissza lehet hozni gyári tökéletes allapotba!
Ha van valami infótok szóljatok!
Tény hogy az egyik legritkább model !
Úgyhogy lehet nem lesz belőle semmi!
De reménykedni szabad!
most nézem, hogy a hátsó lámpa helyett ilyen ledek vannak van egy pár darab, mire azt berakdta oda egyesével, meg bekötni
flex jó barátod
azt a baszott nagy rendszámtárla tartót hogy a francba lehet leszedni? a kipuff huh
jaja kiváncsi lennék a hangjára
NEkem bejön elég durván nézz ki... Sokat dob rajta:)
nem rosz, nekem a formálya nem tetszik, de egyébként jó, biztos volt vagy pénze vagy ideje megcsinálni