Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesélj mi volt
Hy
Te is 50-ként használod?
felírt egy motoros rendőr nincs rendszám a gépen.......azt mondta adjam el............
bocs hogy csak most válaszolok de nem voltam itthon meg netközelbe majd keresek neked rajzot a powerröl meg a beállitásárol estefelé fel is rakom már korábban is felraktam ide ha visszaolvasol (jo sokat kellessz nemtom pontoson mikor volt rola szo) akkor megtalálod ha nagyon sürgős de ha kibirod estig akkor felrakom
Jah,tanklevétellel azt éred el,hogy teljesen látod a power motort,váz mellett jobb oldalt
Vedd le a tankot (17 csavar ) ami elég buzin van megoldva vagy az idomokat annyira,hogy belátsz,de talán a legegyszerűbb,ha megfogod a henger mellett a szelep a bovdenjét,érezni mikor mozog. Elvileg 7-nél kinyit alatta zár,meg sok állás után gyújtásráadásnál is zizeg,beáll alaphelyzetbe,de egyfokozatú a mozgás nem ford függvényében változó
Helló mindenkinek kellene nekem egy nsr macskalámpa mennyi be kerül?
Ha van rajz róla, hasonlítsd össze a tiéddel!
Szevasztok srácok!
Na úgy néz ki hogy haverral szombaton megyünk a Mátárba aki akar csatlakozhat!
Oké! köszi. eddig nem akartam még hozzányúlni, amíg nem tudtam, hogy pontosan mit csinál. De ha véletlenül olyan alacsony fordulaton is elkezdeni nyílni, akkor mit tudok vele csinálni? Vagyis, azt pontosan hogyan kell megcsinálni?
hát mikor én gyujtást adok akkor teljesen nyitva van a power alapjáraton aztán bezár és ujbol csak kb 7500as fordulattol kezd el nyitni
sziazstok
kereklámpás nsrre van vmi arrow v jolly moto cső ?
és hol lehet ilyet beszerezni ?
Sycora! Te nem Ádám vagy tök véletlenül? Manci vagyok...
Kösz realkeb Holnap egyszer leveszem a kipuffogót és megnézem a szelepet. Egyébként azt hogyan is értetted? hogy pl 4 ezerig nem mozdul és utána elkezd kinyílni, vagy alapjáraton adok neki gázt és a szelep azonnal reagál? Hogy folyamatosan mozog-e amint változik a fordulat? Vagy inkább amikor túllép egy bizonyos fordulatot akkor mozog csak?
Még egy kérdés
Mekkora lánc kell rá?
520/110 az jó rá?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy:
Néztem a nagyvason lánckereket, és olyat találtam hogy NS125 RK(NSR125) - 88-89 (Láncméret: 520-106)
első lánckerék fogszám: 13
hátsó lánckerék fogszám: 33
tehát ezt találtam de az a problémám hogy az enyém 1987-es évjárat és a leirásban 88-89 van....
szerintetek megfelel az én gépemre ez a lánckerék?
létszi segitsetek
előre is köszi
Hali
Szevasz trakee!

MA elkészült minden, új kormánycsapágy a helyén. Kicsit huztam a fogam mi lesz, de előtte levvettem a burkolatot és megnéztem az olajzást a karbin, hiba nélkül üzemelt, 3. indítózásra beindult pedig húsvét óta állt, csapágy hangnak semmi nyoma, gyönyörű egyenletes járás, pont ugy mint ahogy egy felújított motornak kell mennie. A légszűrő tisztítása és a helytelenül bettett első fékpofa cseréje után éreszhgetően könyedébben megy uh very happy. Több mint vszinű hogy az a csapágyhang egyszerűen egy erőltzette tempo utáni tulmelegedés miatt volt mert ma is eltéptem neki tösbbször is mentem már ma 60 km-et és ugyanugy gyönyörűen jár, castrol hajtóműolaj lett bele, nagyon finom a váltója.

Most már gondolkodóba is esetm hogy eladjam. Meghirdettem azért mert mindenképp akarok nagyobbat összel vagy jövő tavassazl. Ha valakinek kellé megveszi ha nem nem. Sőt azt gondold el eddig a fogyasztásom is oylan 5,5 körül volt most meg direkt a 60 km- után teleraktam ez is vegyes környezet volt és 4,8 lett a fogyasztás, lehet tul koszos volt már a levegőszűröm, de hogy a pofa fogta az elejét az tuti.

Na legyetek jók.
Erre a címre írjon, aki tudna esetleg segíteni. sycora003@gmail.com. Kösz.
Hi. Mindenki tudom hogy ez nem cm fórum de szükségem lenne a segítségetekre. Adott egy motor. Egy Honda Cm 185 t 180 köbcentis. Ehhez lenne szükségem vezérműtengelyre szelepekre vagy esetleg komplett szerelt hengerfejre. Ha esetleg tuudnátok vkit akinek van vagy esetleg helyet ahol vehetnék megköszönném nagyon fontos és sürgős lenne. Ja a motor 78-as kiadású. Ha végképp nincs más megoldás esetleg komplett blokk is érdekelne.
Köszi, de sajna ez csak egy fotó a netről. Az öcsémnek kellene a sárvédő a hondájára. Az ő motorja még csak most készül. (de ahogy ismerem az is hasonló képpen fog kinézni.) Most még ilyen:: Az elejéhez még nem nyúlt, de az első villától hátrafelé már alakul.
hát ez szép
ja és gratula a gépedhez és persze üdv a fórumon
igen az összes power így működik elér egy bizonyos fordulatszámot és onantol "nyit" és igen mikor beinditod a gépet akor kinyit alapjáraton és utána visszazár
Az összes power-szelep a fordulatszám függvényében arányosan nyílik nem?