Hello. Olyat csinál a motorom, hogy melegen nem mindig akar power-nyitás felé emelkedni a fordulat , de ha felémegy megy mint a barom. Ezt mi okozhatja:
1.Lemerült aksim?
2.A powerszelepet be kellene olajozni(éa a bovdenjeit)? Mert ez valszleg nem ment mostanában poweren.Fel sem tudott melegedni annyira ezelőtt
Kell gondozni a power-szelepet az Nsrben?
Sziasztok.
Keresek Kipufogórendszert az NSR-em re.
Akinek van eladó, vagy tudja hogy hol lehet vásárolni, az írjon.
Nem csak kipufogó, hanem egész rendszer érdekel!
Márkafüggetlen.......
amitek van, tegyétek ki
Nekem nincs benne semmi Meglett a jogsim és most elősször mentem vele hosszabb úton. Most nem mehetek vele megint amig nem lesz megcsinálva
Valami olcsó bontót nem tudtok?
igen az aksi volt töltve meg most is be lett mérve elvileg az jó. de még nem volt idöm szétszedni a blokkot.
mondjuk az is lehetséges hogy az önindító vacakol
Sziasztok.
Valaki megsúgná nekem,hogy mennyi olaj kell a régebbi kétkörlámpás NSR 125-be? Mármint a váltójába.Nem nekem kell az infó,csak én kérdezem.Messziről próbálok segíteni egy ismerősnek... Köszi skacok...
Hali! Vagy a fesszabályzód romlott el vagy a töltőtekercsed, közvetlenül a tekercsnél kéne megnézni mennyi a feszültség, ha az megfelelően működik akkor fesszabályzó
Ha ráadom a gyújtást a power csak 1-et zizeg vagy kettőt?
1.Lemerült aksim?
2.A powerszelepet be kellene olajozni(éa a bovdenjeit)? Mert ez valszleg nem ment mostanában poweren.Fel sem tudott melegedni annyira ezelőtt
Kell gondozni a power-szelepet az Nsrben?
Szép az nsr-ed :D
ismerős valahonnann:D
Keresek Kipufogórendszert az NSR-em re.
Akinek van eladó, vagy tudja hogy hol lehet vásárolni, az írjon.
Nem csak kipufogó, hanem egész rendszer érdekel!
Márkafüggetlen.......
amitek van, tegyétek ki
Valami olcsó bontót nem tudtok?
Ki kell fúrni akkor nincs vele gond!
mondjuk az is lehetséges hogy az önindító vacakol
Valaki megsúgná nekem,hogy mennyi olaj kell a régebbi kétkörlámpás NSR 125-be? Mármint a váltójába.Nem nekem kell az infó,csak én kérdezem.Messziről próbálok segíteni egy ismerősnek... Köszi skacok...
Valaki nem tud nsr re díszrácsot(idomon az a kicsi)v bontot?:S:S:S
Mert nekem letörte valaki és az új meg 20 rugó..
Jó állapotú gyári főtengely, váltóalkatrészek, kuplung! Ár: megegyezés szerint!
érd: szakacsmarcell@yahoo.de
http://www.hasznaltauto.hu/ker...