Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek macskalámpás nsr-e van légysziírjon vissza,hogy neki amikor nyit a power akkor húz mint állat mert nekem nem.Nemtom mi lehet a hiba mert mentem egy évvel fiatalabb körlámpással és azon kapaszkodni kellet mint állat.Az enyém fele annyira se húz.Légyszi írjatok.előre is kössz
kösszke!
Nsr 124! Itt a link(már sokszor volt):
Nsr 125 folytás
Ha valami nem világos kérdezz
Sziasztok nekem is macska szem lámpás nsr em van nagyon megy de eladom mert kell az ára.jelentkezni:06203114512
Vecsésen lakom, és jelenleg a kicsike itthon pihen, mert van még mit rendbe hozni rajta!
Még csak alig egy hete van nálam,szóval még szoknom kell a járgányt!
Aztán ha már minden rendben vele akkor akarom elkezdeni a vele való közlekedést!
Hát amint olvasom meg lett az a forgalmi...
De még jó!
Gáz ha nem lett volna meg...
Most viccelsz, vagy tényleg ennyire bejön a számvitel?!
Mert ha igen és tényleg imádod, akkor Te vagy az én emberem, mert éppen pont az a sz.r számvitel nem fekszik nekem! Sajna!
Még nem jöttem biztos rá a szépségére! Ha van egyáltalán neki!?
merre szoktál gurulni merre laksz?
mert montam hogy kerestem be voltam szarva hogy elhagytam nem volt idöm a nagy keresésben hivni boccsesz!4
ő az alexkaki , és forgalmija tünt el, de baszott volna hívni
félév és imádom bocsi
ISZM.2 éves de lesz 1 + élév mert annyira imásom a suilt.....meg a számvitelt....
Szia!
Végül megérkezett tegnap a haverod?
Volt motorozás vagy sem?
Nekem egyenlőre még csak a javítgatás és a tisztogatás jut, de egyszer csak eljutok a végére és akkor én is vihetem ki a "kislányt" egyet gurulni!
Szia!
kereskedelmis vagyok!
Tavaly a kszm-en voltam aztán átnyergeltem ide a kereskedelmire.
És Te?
Mondja már meg nekem valaki mennyit megy végre a macskalámpás 125-ös nsr?
és milyen kar?én kvif-es vagyok
Sziasztok.Ki tudná megmondani hogy a macskalámpás nsr-be hol van a folytás.halottam olyat hogy a kipufba van valami.Igaz e ez?légyszi írjatok
Simo! Nekem a 13 óra az korán van, olyan 15:30 körül lenne nekem jó
felnéztem 22:18 kor, nem voltál fent, úgyhogy most alszok
Dani gyere msn re
Hello!
Azt akarom kérdezni hogy nsr-hez tudtok e olyan oldalt vagy címet ahonnan sport kipufogot
lehet venni?
ééértem. ha beton lenne én is kimennék. ma elég sok krosszos mászkált erre, több mint egyébként szokott... na de legalább volt egy kis zene
no meg kettővel mellettünk lakik egy csávó. csak a legfontosabbak: Aprilia Rsv 1000 - Gianelli rendszerrel. Szerinted? Beleborzongtam. Én nem vennék olyan gépet, de a hangja az isteni
nem földúton , aszfalt, itt lakok rózsadomb mellett, arról már csak halottál, van bőven aszfalt, csak néhol mondjuk kicsit szar
hát, hegy az van itt is, de a drágaság nem hiszem hogy örülne neki. egyébként meg volt már olyan hogy a földúton a határban a rendőrautót kellett megelőznom persze dt-vel
de ennyit mostmár muszáj kibírnom. nem akarom most elcseszni
bár nem tudom milyen környéekn lax, itt a hegyen simán megyek akármivel