Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhiszem. én is azt tenném... de... na majd egy kicsit később
Én biztos meghajtom
mert sajnos csak holnap megyek okmányirodába, hogy megcsináltassam a jogsim, aztán mikor megjön az első dolgom hogy viszem műszakiztatni a mocit, aztán vissza az okmányirodába az új forgalmiért, és utána majd repesztek... addig meg simogatom a drágámat kint a garázsban... sajnos
már hogy ott találkoznánk! ( ez lemaradt)
nah Norbi akkor pénetek olyan 13óra felé valahol találkozhatnánk, nemtom merre fele laksz de legrosszabb esetben Likócson...
miért?
kivéve azoknak akik nem mehetnek ki gurulni....
Remélem én is, hogy NEM!
Legyetek óvatosak!
Jó gurulást mindenkinek!
Most már mennem kell...bocsi!
Remélem még dumcsizunk legközelebb is!
Sziasztok!
Persze cserélek benne dugót akkor sokkal jobb lesz, de most nincs erre pénzem, meg annyira nem baj ha gyenge elvagyok vele így is
Haverom megígérte hogy elmegyünk motorozni, 3 kor átjön, azóta is jön, és még el se tudom érni , remélem nem törte össze magát az sv-vel
Hát az enyémben még van szufla rendesen...
És nem lehet valamit ügyködni vele, hogy ne legyen szegényke gyenge?
Nincs benne túl sok erő , de utast lehet vele vinni, és hugomat is tudom vele tanítgatni
Ez a lényag, hogy Te szereted! A többi meg nem számít!
Mit értesz azon hogy gyenge?
Nagyon szeretm ezt a géept, mondjuk az enyém nagyon gyenge de legalább megbízható , és hugomnak is tetszett
Szia!
Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!
Hát igen hagyom ilyen pirosnak amilyen volt!
Nem olyan gáz ez a szín, csak most nincs a kicsike a legjobb formájában!
Ráfér egy kis renoválás!
A tiéd viszont nagyon tetszik, imádom a fekete színt!
Bocsi a kép kérésért, csak ki kell előbb ismernem magam a fórum működésén!
Üdv, Elvtárs(nő)!
Légy üdvözölve a fórumon!
Igen 50-es ként, akkor jó lesz a péntek?
Szia!
Hát akkor remélem egyszer összefutunk!?Én távos vagyok a suin szóval csak szombatonként vagyok bent!Még egyenlőre szoknom kell az új gépet, mert előtte egy Jamaha YSR-em volt, van, sportnak sport csak kicsi, ez meg egy kicsivel nagyobb én nehezebb.Elég gáz azért ha esetleg zakóznék vele és 50kg-ommal fel kéne állítanom a gépet!
Szóval előbb barátkozunk, meg ismerkedünk, aztán ha megszoktam a motort, nyomás....
olyan mint az enyém, csak nekem fekete az ülésem , rg-men barna ülés volt na az tényleg undorító volt , gyorsan át is húztam, az se volt egy egyszerű dolog
Én is a bgf-re járok és nekem is 125-ös nsr F van jó kis gép...
És marad ugyanilyen piros, vagy más árnyalatú lesz?
De adatlapomba is van róla kép
Hát igen, én is most fogom átfényezni itthon a zöld részeket, mert én is borzalmasnak találom ezt a színt!
Dehát ez van, semmi sem tökéletes!
A piros marad , kombinálva egy kis feketével és fehérrel.Nagy csicsát nem akarok vele művelni!
Az ülést meg elviszem áthúzatni, mert ahhoz nem értek sajna!
A te mocid milyen, nincs kép róla, megnézném ha lehet?!
nekem a kerekem meg a kormányom ilyen zöld színű , nem vagyok túlságosan oda érte