mert sajnos csak holnap megyek okmányirodába, hogy megcsináltassam a jogsim, aztán mikor megjön az első dolgom hogy viszem műszakiztatni a mocit, aztán vissza az okmányirodába az új forgalmiért, és utána majd repesztek... addig meg simogatom a drágámat kint a garázsban... sajnos
Persze cserélek benne dugót akkor sokkal jobb lesz, de most nincs erre pénzem, meg annyira nem baj ha gyenge elvagyok vele így is
Haverom megígérte hogy elmegyünk motorozni, 3 kor átjön, azóta is jön, és még el se tudom érni , remélem nem törte össze magát az sv-vel
Hát igen hagyom ilyen pirosnak amilyen volt!
Nem olyan gáz ez a szín, csak most nincs a kicsike a legjobb formájában!
Ráfér egy kis renoválás!
A tiéd viszont nagyon tetszik, imádom a fekete színt!
Bocsi a kép kérésért, csak ki kell előbb ismernem magam a fórum működésén!
Szia!
Hát akkor remélem egyszer összefutunk!?Én távos vagyok a suin szóval csak szombatonként vagyok bent!Még egyenlőre szoknom kell az új gépet, mert előtte egy Jamaha YSR-em volt, van, sportnak sport csak kicsi, ez meg egy kicsivel nagyobb én nehezebb.Elég gáz azért ha esetleg zakóznék vele és 50kg-ommal fel kéne állítanom a gépet!
Szóval előbb barátkozunk, meg ismerkedünk, aztán ha megszoktam a motort, nyomás....
olyan mint az enyém, csak nekem fekete az ülésem , rg-men barna ülés volt na az tényleg undorító volt , gyorsan át is húztam, az se volt egy egyszerű dolog
Hát igen, én is most fogom átfényezni itthon a zöld részeket, mert én is borzalmasnak találom ezt a színt!
Dehát ez van, semmi sem tökéletes!
A piros marad , kombinálva egy kis feketével és fehérrel.Nagy csicsát nem akarok vele művelni!
Az ülést meg elviszem áthúzatni, mert ahhoz nem értek sajna!
A te mocid milyen, nincs kép róla, megnézném ha lehet?!
Legyetek óvatosak!
Jó gurulást mindenkinek!
Remélem még dumcsizunk legközelebb is!
Sziasztok!
Haverom megígérte hogy elmegyünk motorozni, 3 kor átjön, azóta is jön, és még el se tudom érni , remélem nem törte össze magát az sv-vel
És nem lehet valamit ügyködni vele, hogy ne legyen szegényke gyenge?
Mit értesz azon hogy gyenge?
Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!
Nem olyan gáz ez a szín, csak most nincs a kicsike a legjobb formájában!
Ráfér egy kis renoválás!
A tiéd viszont nagyon tetszik, imádom a fekete színt!
Bocsi a kép kérésért, csak ki kell előbb ismernem magam a fórum működésén!
Légy üdvözölve a fórumon!
Hát akkor remélem egyszer összefutunk!?Én távos vagyok a suin szóval csak szombatonként vagyok bent!Még egyenlőre szoknom kell az új gépet, mert előtte egy Jamaha YSR-em volt, van, sportnak sport csak kicsi, ez meg egy kicsivel nagyobb én nehezebb.Elég gáz azért ha esetleg zakóznék vele és 50kg-ommal fel kéne állítanom a gépet!
Szóval előbb barátkozunk, meg ismerkedünk, aztán ha megszoktam a motort, nyomás....
Dehát ez van, semmi sem tökéletes!
A piros marad , kombinálva egy kis feketével és fehérrel.Nagy csicsát nem akarok vele művelni!
Az ülést meg elviszem áthúzatni, mert ahhoz nem értek sajna!
A te mocid milyen, nincs kép róla, megnézném ha lehet?!