Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szewasztok!
van valakinek olyan beállitási utmutatoja amit tudok használni karbi beállitásoknál
94 es kétkörlámpás nsrem van. ha tudtok valamit a beálllitásokrol akkor lécci küldjetek ide :petykak@gmail.com
nagyon fontos lenne!már 4 honapja nem ültem rajt!
Rozsdamentes , nem én raktam rá, egybe van hegesztve a rezóval, kéne rá egy kis karbon arrow vég
Az igen ! szép kis végcső virít rajta
Azért két motor között befigyel egy suzuki blokk
uh Gratula!
Én nekem tetszik , stílus is, meg a polini 180ccm is
Az igaz, de én a stílusra gondoltam. Na de most van jobb...
Hát ez azért 100ccm el nagyobb
Elhiszem. nekem 80-as dt-m volt, de nem szerettem túlságosan, mert vételnél is sikerült egy kicsit átcseszni a fejem, meg szét is hullott, no meg buktam is rajta. na de mostmár eladtam, és már csak azokat a rohadt papírokat kéne elintézni az nsr-hez... no meg megvárni amíg melesz a jogsi, de az már szinte semmi.
Sajnos, pedig szeretem, nagyon jó kis gép
akkor nem emlékeztem rosszul
De, eladom...
Szép jó napot!
Nem azt mondtad hogy eladod az Mtx-et?
Azért jó érzés
Csá!
Hát elég frankó autós fórummá változtunk át
No mind1, de azért remélem mostmár valaki elmondja nekem, h mekkora a gyári hátsó lánckerék! pls pls pls pls pls! ! ! ! ! ! ! ! !Most 33 fogu van fenn, elvileg nagyobb kéne.

Légyszi segítsetek

Nah HALI ! !
Ignis átlagba 7 liter felett, amcsi meg 15, ha nyomod amcsi megeszik 20at, az ignis meg 11et, az ignis papiron 93 Le ami messze van a valóságtól, az "amcsi" meg 300Le...
Dani egy amcsi kocsi 20 liter az ignis 8 lit nem?
Nana, én 67es camarot akarok, az meg már veterán kocsi, és így még olcsóbb fentartani mint egy ignist (ignisünk van )
az tuti én is ilyen kocsit vennék... de lehetetlen fenntartani egy közepes fizuból. pedig ez mind álomautó. az összes. addig marad a needforspeed és TDU-ban vezetése.
nem baj veszek egy 123mas mercit, leültetem, és kész is az európai LOW RIDER
Itt találsz róla bővebb infót...
Na nem offolok tovább

Bye,

Nord
chevelle, ezeken a képeken nem látszik, de az apró részleteket megnézem, gyönyörű a kocsi
Naja ez az SS széria (Super Sport handling package)