Szewasztok!
van valakinek olyan beállitási utmutatoja amit tudok használni karbi beállitásoknál
94 es kétkörlámpás nsrem van. ha tudtok valamit a beálllitásokrol akkor lécci küldjetek ide :petykak@gmail.com
nagyon fontos lenne!már 4 honapja nem ültem rajt!
Elhiszem. nekem 80-as dt-m volt, de nem szerettem túlságosan, mert vételnél is sikerült egy kicsit átcseszni a fejem, meg szét is hullott, no meg buktam is rajta. na de mostmár eladtam, és már csak azokat a rohadt papírokat kéne elintézni az nsr-hez... no meg megvárni amíg melesz a jogsi, de az már szinte semmi.
Csá!
Hát elég frankó autós fórummá változtunk át
No mind1, de azért remélem mostmár valaki elmondja nekem, h mekkora a gyári hátsó lánckerék! pls pls pls pls pls! ! ! ! ! ! ! ! !Most 33 fogu van fenn, elvileg nagyobb kéne.
Ignis átlagba 7 liter felett, amcsi meg 15, ha nyomod amcsi megeszik 20at, az ignis meg 11et, az ignis papiron 93 Le ami messze van a valóságtól, az "amcsi" meg 300Le...
az tuti én is ilyen kocsit vennék... de lehetetlen fenntartani egy közepes fizuból. pedig ez mind álomautó. az összes. addig marad a needforspeed és TDU-ban vezetése.
nem baj veszek egy 123mas mercit, leültetem, és kész is az európai LOW RIDER
van valakinek olyan beállitási utmutatoja amit tudok használni karbi beállitásoknál
94 es kétkörlámpás nsrem van. ha tudtok valamit a beálllitásokrol akkor lécci küldjetek ide :petykak@gmail.com
nagyon fontos lenne!már 4 honapja nem ültem rajt!