Látom megvan a kellő hangulat , nem is tudom mikor írtam már ide utoljára... jó régen.
Lassan mostmár jönnek a jó idők és lehet végre motoroznii!
Időközben le lett műszakiztatva a gép újabb két évre és csináltam egy kis gumi tuningot .
Sajna az ízirájderes dobom még mindig megvan .
Hát az az igazság hogy ez elég összetett dolog és mit ne mondjak nagyon költséges.
Nem egyszerűen egy csapágy
Két részből áll, alsó fele és felső fele. ugyebár majdenm 20cm-t kell áthidalnia. Én nekem ismerős hozta potom rénzért a gyári ujat, de ha boltba akarod megrendelni az ára veri a 12 13 rugót.
Itt egy kép róla, én hnap cserélem, majd elmondom miylen volt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? keresem a kormánycsapágy és a hátsó kerékcsapágy számát 93as NSR R-hez, de nem találtam meg. a kézikönyvében sem. Ha valaki rendelt már hozzá ilyesmit, légyszi írja meg, mire jutott.
Na délelött kicsit bütyköltem a gépet, jobb lett , csak gyertya pipa kontaktos bukkanókón elmegy kicsit a gyújtás , na most meg megyek ki zúzni kicsit a géppel
Én is szeretnék már látható lenni Győr környékén...
De még ezen a hétvégén tuti nem leszek...
Ellenben majd figyelem a környéken guruló NSR-eket. Ha valaki gyalog, fekete motoros dzsekiben motor nélkül nagyon integet, az én leszek.
Jó motorozást és vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Hát először is köszi , h válaszoltatok ! ! !
Másodszor: Nem Z3 nem azt vettük meg csak nagyon hasonlít a kettő , de gyönyörű az a motor is...
Akkor megnézem ezen a "nyagyvas" helyen Sziasztok és mindenki mennyen ma gurulni, aki csak tud! ! ! Én is látható leszek itt Győr környékén!
Ma mentem egyet a vassal, próbálgattam milyen utassal, és jó ez , nem megy sokkal roszabbul, mondjuk egy személyel se valami bivaly , de majd ha kipuffba lesz hely a koksz mellett meg beállítom akkor majd
Hy
Én meg továbbra is szivesen venném ha valaki elmondaná mekkora a gyári hátsó lánckerék!
Mostmár azért örülnék ha valaki reagállna is valamit és nem csak autós témát nyomnátok ezerrel
(De ezt most persze nem sértésnek, meg bántásnak szántam,szal senkik ne is vegye annak...)
Nagyon szép!
Látom megvan a kellő hangulat , nem is tudom mikor írtam már ide utoljára... jó régen.
Lassan mostmár jönnek a jó idők és lehet végre motoroznii!
Időközben le lett műszakiztatva a gép újabb két évre és csináltam egy kis gumi tuningot .
Sajna az ízirájderes dobom még mindig megvan .
1989es ns125r hez hátsó üléstakarót szerezzetek!
köszönöm
Nem egyszerűen egy csapágy
Két részből áll, alsó fele és felső fele. ugyebár majdenm 20cm-t kell áthidalnia. Én nekem ismerős hozta potom rénzért a gyári ujat, de ha boltba akarod megrendelni az ára veri a 12 13 rugót.
Itt egy kép róla, én hnap cserélem, majd elmondom miylen volt
Tudnátok segíteni? keresem a kormánycsapágy és a hátsó kerékcsapágy számát 93as NSR R-hez, de nem találtam meg. a kézikönyvében sem. Ha valaki rendelt már hozzá ilyesmit, légyszi írja meg, mire jutott.
köszönöm, és további jó hétvégét mindenkinek!
De még ezen a hétvégén tuti nem leszek...
Ellenben majd figyelem a környéken guruló NSR-eket. Ha valaki gyalog, fekete motoros dzsekiben motor nélkül nagyon integet, az én leszek.
Jó motorozást és vigyázzatok magatokra!
Ittvan az összes nsr 89-től asszem meg még rajz is van hozzá!
köszi dani!
Hello
Hát először is köszi , h válaszoltatok ! ! !
Másodszor: Nem Z3 nem azt vettük meg csak nagyon hasonlít a kettő , de gyönyörű az a motor is...
Akkor megnézem ezen a "nyagyvas" helyen Sziasztok és mindenki mennyen ma gurulni, aki csak tud! ! ! Én is látható leszek itt Győr környékén!
Sziasztok!
Nem azt vették meg! Az az én gépem, és még nem kelt el. Ami neki van, azon gyári rendszer van, és kicsit idősebb mondjuk 4 évvel kb...
Én meg továbbra is szivesen venném ha valaki elmondaná mekkora a gyári hátsó lánckerék!
Mostmár azért örülnék ha valaki reagállna is valamit és nem csak autós témát nyomnátok ezerrel
(De ezt most persze nem sértésnek, meg bántásnak szántam,szal senkik ne is vegye annak...)