Jaja, regadó is van, meg lóerő adó is, vagy mi a szösz. (Az ami eddig csak 400ccm fölött volt...)
Én is megkaptam már az önkormányzattól a kis csekkecskét, hogy félévente valami 900 Ft lesz az adója...
Persze nem olyan nagy összeg, de a jó kurva anyjukat!
Lassan már a Romet-ért is luxusadót kell fizetni, mert aki motorozik az állítólag qva gazdag. RÖHEJ...
OFF Jó az városban 20 L-nek is ha taposod is a pedált...
Cruisingolva beéri 13-14L országúton.... (Chevy Monsa 5.7 L V8)
tempomattal talán le is tudsz menni egészen 12L.ig
Szevasztok
Lenne egy olyan kérdésem h mekkora lánckerék kell hátulra mert most 36 fogu van fenn és 5-6-ban már eléggé lomhán gyorsul. Az előző tulaj mondta is, hogy lecserélte és valami így nem jó . Szerintem ez kicsi ,de remélem meg tudjátok mondani, h mekkora kell !
Előre is köszi!
próbáltam 98as évjáratra átszámolni
K = Az adó csökkentésének a táblázat II. oszlopában meghatározott mértéke, amely a gépjármű forgalomba helyezésétől számított időtartam alapján az adócsökkentő mértékek alkalmazása tekintetében az utolsó előtti időszakra vonatkozik;
k = A gépjármű forgalomba helyezésétől számított időtartam utolsó időszakára irányadó, a táblázat II. oszlopában meghatározott mérték csökkentve a „K” mértékével;
T = Az adóigazgatási eljárás kezdetének hónapját magában foglaló, a táblázat I. oszlopában meghatározott időtartamon belüli hónapok száma;
t = a gépjármű forgalomba helyezésétől számított hónapok száma csökkentve a „K” adócsökkentő mértékhez tartozó, a táblázat I. oszlopa szerinti, felső korlátként megállapított hónapok számával.”
--- de ezeket nem tudom valahogy értelmezni:)
Hát én ezt találtam 2007 febr.-tól érvényes az eu regadó 125cm3-től 95 000HUF és egy táblázat hozzá amin ki lehet számolni: http://www.euvonal.hu/index.ph...
Tehát minél öregebb annál olcsóbb a regadó.
Jaja utánanéztem nincs regadó, legalább is az emelt az tuti nincs.
Hát én rácáfolnék erre a jóhiszemüen veszek motort és még meg is dicsérnek érte. Szó nem volt róla hogy megbüntetnek csak elveszik. Sajna közeli élmény.
Hát nem akarok hülyeséget mondani de sztem 25-ösre nincs regadó, de javítson vki ha jobban tudja.
A papir összesen legalább 40-45 ezer forint. És hagsulyozom, semmi gond ne legyen a motor előéletével kapcsolatben. pl biztosítási tartozás, károkozás, körözés, lopottgyanus, mert nagyon nagyon nagyot lehet szopni vele, ha ez itthon derül ki az oikmányirodában. Első lépésként be is visznek elbeszélgetésre egy fél napra. Aztán motor elkoboz, be az elkobzott raktárba, és több mitn vszinű nem nagyon mész vele többet, ha télleg lopott.
off:nem semmi amiket irkáltok
hát nekem csak egy bajom van a kocsikkal hogy két kerrékel több van alattuk mint kéne
300 lóeró hát mondjuk egy turbós hayabusa simán megtenné
on: idomokat meik bontoban találok (nsr 125r "92) nagy valoszinüséggel vagy vett már valaki valahonnan , esetleg tud valaki eladot havernál boltban akárkinél
már ideje lenne itt király idő de ha nem találok rácsapok valami jo kis fejidomot mert igy nem akarom hagyni dupla lámpával naked-ként
Én is megkaptam már az önkormányzattól a kis csekkecskét, hogy félévente valami 900 Ft lesz az adója...
Persze nem olyan nagy összeg, de a jó kurva anyjukat!
Lassan már a Romet-ért is luxusadót kell fizetni, mert aki motorozik az állítólag qva gazdag. RÖHEJ...