A folytást kitudod szedni házilag, de néhány lappal visszáb le van írva pontosan hol vannak a folytások a "macskalámpásban". De nem nagy dolgokra kell gondolni: kipuffot le-kivenni a szűkitő gyűrűt
karbit le- mambrán alol is kivenni a szűkitőt.
Osszejott a penz egy NSR-re kb 500 at (max 550 et) szanok ra. Aki tud eladot az kerem jelezze, netes hirdetooldalakat enis kovetem, ezen kivul ha van valami. Illetve lenne egy kerdesem: A mocibol max mennyibe kerul kiszedetni a folytatast, attol fuggoen, hogy hol van?
Bakker Norbi most értem haza motorozásból és most olvastam h jöttél volna velünk Áhh bakker mér nem néztem meg előbb , mekkora lett volna két NSR pff...
Nah most már mind1 sajna, majd legközelebb is szólók aztán majd megyünk. Egyébként ez a Likócsi pálya már elég lepusztult, az egyetlen része ami tetszett az egy teljes kör alakú rész ahol azér lehet dönteni rendesen, ha egy kicsit keményebben nyomom meg is lett volna a térdkoptató....
Nah szal legközelebb megyünk akkor szólok előre!
Nah HAli!
nah offolom én is a topikot nem a gépetekkel van a hiba vagy a szoftverel és nem segit ha ujrarakod már ezt csinálta tegnap is csak lehet nem vettétek észre (hajnali 3 körül ) majd megjavul az magátol.
on:tegnap elemelte az elejét a moci elöször csinálta. kicsit meg is ilyedtem mert pont egy buszmeg jött volna kibasz*t nagy nyomvájuval de jo tudni h erre is képes
hát nekünk már nincs, kaptam is már egyest , mintha nem leszarnám, sőt kettő kaptam ha jól belegondolok , de fizikából le vagyok zárva már 4esre (eddig csak én voltam 5 ös a többiek mind 3 as körül, de ez van leszartam ezt az évet ), meg közgázból is lezártak 2 esre ami tökéletes, szégyelném ha jobb lennék , matekból meg még nem zártak le, de 1 milliárdba lefogadom az 5öst , dicséret nem lesz idén, de sebaj... jóból is megárt a sok
Ja mocinak most első villáiba nem túl sok olaj van, ne közlekedjetek a géppel így mert elég veszélyes, sima utún még úgyahogy rendbe van, de hirtelen fékezésnél elég rosszul reagál főleg ha szar az út (márpedig magyarországon vagyun...)
Sajnos a szünetnek már vége , de azér nyomtunk egy-pár ride-ot , mentem faterral is (majd beteszek egy képet). Valamelyik nap lenyomtunk 130km egyhuzamban az igen jó volt, csak kicsit a zsaruktól fostam a "razziájuk " miatt...
Holnap meg elvileg a GFR-es haverommal kimegyünk a gokart pályára ( Likócsi) aztán csinálunk videókat , csak jó idő legyen
Nah de télleg mindenki NYEREGBE ! ! ! Sziasztok!
jobbulsát dani az iylen picsák meg hogy kapnak jogsit nekem is volt már balesetem és én is igy használtam a motort és nem lett belöle semmi (igaz akor én vltam a hibás meg a csávo ismert valakit a biztositonál szoval minden simán ment de ez hosszu story, igaz én a mocimat 92es évjáratnak irattam be)
más: aki mocit venne szoval nézd meg hogy az öninditó megy e rendesen mikor kiprobálod elötte nem e melegitették be, telobol nem folyik semmi illetve nincs e valami folyás nyom a blokkon, ahogy montad nem e melegszik nagyon, lánc meg van e nyulva (nem egy olcso dolog) ilyenekre figyelj oda.
http://www.hasznaltauto.hu
/ker...
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
http://www.haszna
ltauto.hu/ker...
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
.
.
.
stb... :)
karbit le- mambrán alol is kivenni a szűkitőt.
Osszejott a penz egy NSR-re kb 500 at (max 550 et) szanok ra. Aki tud eladot az kerem jelezze, netes hirdetooldalakat enis kovetem, ezen kivul ha van valami. Illetve lenne egy kerdesem: A mocibol max mennyibe kerul kiszedetni a folytatast, attol fuggoen, hogy hol van?
Nah most már mind1 sajna, majd legközelebb is szólók aztán majd megyünk. Egyébként ez a Likócsi pálya már elég lepusztult, az egyetlen része ami tetszett az egy teljes kör alakú rész ahol azér lehet dönteni rendesen, ha egy kicsit keményebben nyomom meg is lett volna a térdkoptató....
Nah szal legközelebb megyünk akkor szólok előre!
Nah HAli!
on:tegnap elemelte az elejét a moci elöször csinálta. kicsit meg is ilyedtem mert pont egy buszmeg jött volna kibasz*t nagy nyomvájuval de jo tudni h erre is képes
Gurulhatnánk egyet ha gondolod, azt írtad holnap kimentek a likócsi pályára, esetleg csatlakozhatnék hozzátok
Ja mocinak most első villáiba nem túl sok olaj van, ne közlekedjetek a géppel így mert elég veszélyes, sima utún még úgyahogy rendbe van, de hirtelen fékezésnél elég rosszul reagál főleg ha szar az út (márpedig magyarországon vagyun...)
Holnap meg elvileg a GFR-es haverommal kimegyünk a gokart pályára ( Likócsi) aztán csinálunk videókat , csak jó idő legyen
Nah de télleg mindenki NYEREGBE ! ! ! Sziasztok!
(U.i.: a második képen nagyon feszülök )
más: aki mocit venne szoval nézd meg hogy az öninditó megy e rendesen mikor kiprobálod elötte nem e melegitették be, telobol nem folyik semmi illetve nincs e valami folyás nyom a blokkon, ahogy montad nem e melegszik nagyon, lánc meg van e nyulva (nem egy olcso dolog) ilyenekre figyelj oda.