Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudna nekem segíteni abban hogy a motorom forralja a vizet és most bejáratós van benne 900km új hengerrel. Lehet az a baja hogy a hengernek van valami baja vagy valami más? Valaki válaszoljon már ha tud vmi jót mondani mert fontos lenne!
nem tudja vki hol lehet megnézni az nsr évjáratát a motoron? hol van beleirva?

mert jó lenne tudni a birosági eljárás miatt ugyanis komplikációk adódtak nem ismeri el a komcsiribanc hogy ő volt a hunyó.
na ma ki lett próbálva hogy milyen ha szentendrei közepén fogy ki a benya
Így van. Szerencsém volt!
Pláne, mert 98as és mindössze 30ezer km van benn. S január óta nem használta a srác, és a forgalomból is ki volt vonva. Tehát, nagyon jóra sikerült a vétel.
akkor most szépen tedd össze a két kezed, és örülj, mert rohadt jó áron jutottál hozzá :)
Hány km van benne és mikori?

a többieknek meg bocsi az offért.
Nem titok, 800 ezer kpben! Ennyibe fájt nekem, de megérte, már most tudom, hisz nagyon jó állapotba van, és szép!
Mennyibe hoztad el a Tc-t ha szabad érdeklődnöm?
Vigyázz rá meg magadra, na és persze grat hozzá! :)
Köszi Mindenkinek!

Vigyázni fogok, de legalább annyira, mint Ti. Hisz nem csak rám leselkednek veszélyek, hanem minden motorosra is. Sajna rengeteg a motor baleset, számtalan vétlen motorosokkal. Nagyon kell figyelni, de vmikor még ez is kevés!

Az idő kedvező a motrosoknak, aki teheti menjen, de csak okosan!
Széles Utat!
Bezony, szép a vas, vigyázz rá... és magadra!
Üdv!
Gratula hozzá
Köszi, Köszi!

El sem hinnétek mit tud ez a gép... Beszarás. Természetesen itt már azért gondolkodni is kell, s nem csak tépni a gáz.

25ös után rendkívül erős, még 6.ban is alacsony fordulatról nagyon meg tud indulni. Viszont sokkal stabilabban érzem, mint az NSRt, mint kanyarban, mint egyenes úton. Mondjuk ez a nagyobb testességéből adódhat.
YZF 600R bocs
CiliG!

Most nézem csak, h milyen vad géped van! Grat. hozzá! Nagyon tetszik!
Nem igazán értek a Yamahákhoz, hány ccm-is?
Faszán néz ki, biztos legalább annyira megy is
Még egyszer grat.
El tom kepzelni.. Nezegetem netet de most meg nem nagyon van ami nekem tetszik. Tricolor, meg ujabb evjarat.
Az enyém 450ért kelt el. Hogy most csak, vagy sok, azt nem tom, nekem nagyon szarul esett mást látni a gépemen, aki elhajt vele...

500 körül már egy nagyon jó kis gépet tudsz venni...
10 evesnel idosebett en sem akarok. Olyan 500 korul szanok ra, tobbet 125 osert nem akarok adni.. Tenyleg tied mennyiert kelt el?
Ez attól függ mennyit szánsz rá!

Én 10 évnél idősebbet nagyon nem vennék.
Hellosztok!
Aki ma a körúton ment el a kis kétkerekűjével az nincs itt véletlen?
Csodás volt a vas
Szal akkor szerintetek max mennyi idos mocihoz erdemes egyaltalan odamenni megnezni?
Csáó!
Te szolnoki vagy?
Ma láttalak szolnokon!
Nagyon jól néz ki az NSR-ed!
Majd ha megjön a jogsim, egy talit beüthetnénk!

ha gondolod, vegyél fel MSN-be
Kosz mindenkinek a valaszokat, akkor KW-al se foglalkozok.. Max milyen idoset erdemes sztetek megvennem?
Én 3 évig motoroztam NSRel, nem rég adtam el. Bavallom, megsirattam. Nagyon jó volt vele, tanuló motornak 5*os, a legjobb a szememben!
A papírjába 19 kw volt, és senki sem szólt érte, vagyis én azt mondom szard le...

Széles utat, és vigyázzatok magatokra, rengeteg a barom az utakon!

S hogy min motorozok most NSR után, ő lenne az
Ja, hogy első motor... úgy más a leányzó fekvése. Ne is gondolkozz másban, csak nsr-ben!
Dani igazad van, neki A korl. volt, A1-nél tényleg ccm a lényeg, én mondtam hülyeséget, sorry.
De én még mindig azt mondom, h vegyél mondjuk 400-450-ért egy pár évvel régebbit, de legyen egy kis zsé talonban, ha vmit csinálni kell rajta.
És vigyázz magadra!
Üdv!
összekevered az A1et az Akorl.-la...