ja elég messze...de mikor voltál?csak azér kérdem mert most sokkal szebb mint mondjuk 2 éve tavaly felújjították félig a belvárost (idén lesz kész a másik fele nagyjából....) de amúgy nappalis vagyok úgyhogy pesten vagyok hétközben....nem nagyon szeretem pestet.... de gyulán se akarok maradni...
jah amugy ki mit tud az aprilia rs250röl esetleg van valakinek vagy valameik havernak, lehet tulaja leszek egynek és nem tudom mire kéne odafigyelnem, vanak e tipushibái meg minden info jol jön. érdeklödtem az aktuális tpikba is de ott most csak osztás ment
nálunk most fősulis napok vannak a héten lazulás
csak a moci otthon van de haver motorja itt parkol nálunk lehet elkéne kötni délután
hétvégén miskolcon motoros találkozó a Csanyikba remélem leszünk egy páran és az időjárás is kedvezni fog.
Gyönyörű mondhatom. Ilyen jó idő én meg biztonságkritikus rendszerek minősége és megbizhatósága nevü diffanyagot tanulok, ez nem normális dolog úgy érzem. Holnap megjön elvileg a kormánycsapágy mert a multkor a cserénél csúnyán ráfaragtam. Rossz alkatrészt dobott kia gép és a macskalámpásét küldték az 94-es F-es helyett hát jóval nagyobbak a golyóskoszorúk. Két hete szét van burítva a motor már tegnap majdnem vettem egy robogót, de aztán sikerült lebeszélni magam.
Jahh meg már unom az autókázást ilyen melegbe vazzze
Hát igen ezt teljesen jól látod se időm ilyenekre, se pénzem , mert 5000Ft/óra a gazd. matek!Jó mi?
Úgyhogy inkább lerakom a kis s.ggem és megtanulom Kénytelen leszek...
Hát Te jó messze laksz, azt hittem egy kicsit közelebb vagy
Igen , jártam már Gyulán tudom, hogy gyönyörű!
aha hát de vannak akik vállalnak különórát, talán azt megpróbálhatod...mondjuk gondolom jó drágán persze...főleg itt pesten......én amúgy gyulai vagyok az jó kis hely......
Sajna van belőle számvitel 2.is, hogy rohadjon meg!
Ó, bocsi a kifejezésért!De nagyon utálom.Hát ez van, sose ment a reál tantárgy...
Csak az a szerencse, hogy távon azért elviselhető óraszám van belőle
Aztán hogy átmegyek-e belőle vagy sem azt még nem tudom, a másik ilyen kis kedvenc tantárgyam a gazd,matek!Az a másik undormány, de hogy abból mi lesz azt nem tudom?!
Ahhoz tényleg hülye vagyok!
Nem, nem....ööööö mondjuk én is úgy állok a számvitellel akkor mint te....legalábbis engem simán meg fognak húzni úgy érzem... Azt csak poénból írtam, hogy imádom. De ne haragudj nem akartalak félrevezetni....most, hogy így belegondolok nem is igazán ismerek olyat, aki télleg szeretné a szv.-t.... De te nem több féléven keresztül tanulod?Mert nekem csak szv.1. van ezen a szakon...
Fiúk!
Azért ne írjatok le ennyire!
Én sem vagyok robot!Csak vannak elsőbbségi sorrendek!
Most a suliban vizsagidőszakom van, szóval loholok mint állat, meg a boltot vezetem.De ha valaki erre járna Vecsés, Dózsa György út 2., akkor nagyon szívesen látom és egy jót dumcsizhatnánk, meg akkor a kis szépségemmel megyek be a boltba, hogy az is ott legyen!
De nyáron már én sem leszek így betáblázva....
Szia!
Ha kész lesz egyszer ez a gép akkor lehet róla szó, csak most a suli, meg a horgász bolt mellett elég szűkösen jut idő a motorom bütykölésére!
Mert hát dolgozom vezetek egy horgász boltot meg a suli, meg a háztarás, szóval elég be vagyok mostanában havazva
De benne vagyok ha lesz időm!
Hali!
Nem tudjátok véletlenül hogy ns125r-hez milyen méretű lánckerék kell?
első, hátsó méret kellene nekem, ha tudja valaki közölje plz!
és ha tudtok jó áron jó állapotban szivesen átvenném!
előre is köszi
Hello
ui.:adatlapomon megtalálható a motor
Szia!
Köszönöm a dícséretet, és gurulhatunk majd valamikor egyet...
Vecsésen lakom és ha kész lesz ez a gyönyörűség, akkor a városban fogom szerintem a legtöbbet használni, mert valahogy Vecsésről be kell jutnom a Parlamentig, mert ott a sulim.
Matrica ügyben ezen a héten megyek egy helyre a Motor-Rad -dal szemben van egy kis üzlet ott próbálok szerencsét, régebben a Jamahámhoz is kaptam mindenfélét, pedig az még ritka is volt!
Ha találok akkor vagy leírom a pontos címet, vagy majd megdumáljuk, hogy hogy jut el a cucc hozzád ha kell neked is matrica!?Bár nem tudom merre laksz, lehet hogy Te is ismered a helyet!?
Csá!
A mocid nagyon jol néz ki!Matrica ügyben sikerült valamit elérni?Mert nekem is kéne de edig még nem sikerült még honda boltban sem megszerezni. Szivesen megnéznélek a motorodon ulve képen! Amugy hol laksz?Szivesen elmenék veled motorozni de szerintem még más is!
Ilyen kép még nem is készült rólam
De majd pótolom,ha lesz akkor majd küldök!
Most csak horgászosat tudok mutatni, mert az van, fenn van az adatlapomon.
csak a moci otthon van de haver motorja itt parkol nálunk lehet elkéne kötni délután
hétvégén miskolcon motoros találkozó a Csanyikba remélem leszünk egy páran és az időjárás is kedvezni fog.
Ja amugy én Kaposvár mellet lakom.
Jahh meg már unom az autókázást ilyen melegbe vazzze
Úgyhogy inkább lerakom a kis s.ggem és megtanulom Kénytelen leszek...
Hát Te jó messze laksz, azt hittem egy kicsit közelebb vagy
Igen , jártam már Gyulán tudom, hogy gyönyörű!
Ó, bocsi a kifejezésért!De nagyon utálom.Hát ez van, sose ment a reál tantárgy...
Csak az a szerencse, hogy távon azért elviselhető óraszám van belőle
Aztán hogy átmegyek-e belőle vagy sem azt még nem tudom, a másik ilyen kis kedvenc tantárgyam a gazd,matek!Az a másik undormány, de hogy abból mi lesz azt nem tudom?!
Ahhoz tényleg hülye vagyok!
Azért ne írjatok le ennyire!
Én sem vagyok robot!Csak vannak elsőbbségi sorrendek!
Most a suliban vizsagidőszakom van, szóval loholok mint állat, meg a boltot vezetem.De ha valaki erre járna Vecsés, Dózsa György út 2., akkor nagyon szívesen látom és egy jót dumcsizhatnánk, meg akkor a kis szépségemmel megyek be a boltba, hogy az is ott legyen!
De nyáron már én sem leszek így betáblázva....
www.bikeparts.hu
van egy harmadik csak az nem jut eszembe
holnap megiro azt is
www.motormann.hu
itt rengeteg cucc van néz körül
Ha kész lesz egyszer ez a gép akkor lehet róla szó, csak most a suli, meg a horgász bolt mellett elég szűkösen jut idő a motorom bütykölésére!
Mert hát dolgozom vezetek egy horgász boltot meg a suli, meg a háztarás, szóval elég be vagyok mostanában havazva
De benne vagyok ha lesz időm!
nekem is kéne lánckerék csak nagyobb mint 35!Az enyémen olyan!Az se baj ha szar állapotu csak ne legyen fogatlan!ki akarom próbálni nagyobbal!
Nem tudjátok véletlenül hogy ns125r-hez milyen méretű lánckerék kell?
első, hátsó méret kellene nekem, ha tudja valaki közölje plz!
és ha tudtok jó áron jó állapotban szivesen átvenném!
előre is köszi
Hello
ui.:adatlapomon megtalálható a motor
Köszönöm a dícséretet, és gurulhatunk majd valamikor egyet...
Vecsésen lakom és ha kész lesz ez a gyönyörűség, akkor a városban fogom szerintem a legtöbbet használni, mert valahogy Vecsésről be kell jutnom a Parlamentig, mert ott a sulim.
Matrica ügyben ezen a héten megyek egy helyre a Motor-Rad -dal szemben van egy kis üzlet ott próbálok szerencsét, régebben a Jamahámhoz is kaptam mindenfélét, pedig az még ritka is volt!
Ha találok akkor vagy leírom a pontos címet, vagy majd megdumáljuk, hogy hogy jut el a cucc hozzád ha kell neked is matrica!?Bár nem tudom merre laksz, lehet hogy Te is ismered a helyet!?
A mocid nagyon jol néz ki!Matrica ügyben sikerült valamit elérni?Mert nekem is kéne de edig még nem sikerült még honda boltban sem megszerezni. Szivesen megnéznélek a motorodon ulve képen! Amugy hol laksz?Szivesen elmenék veled motorozni de szerintem még más is!