Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami kurvára tetszik még az a chevelle , persze az ss változata
Na ez kibaszottúl tetszik
Na ez szép, a 67 es nem tetszik, ami itt állt arról meg nem találok képet
hüüüm esse rossz
C3 T-Top

Corvette
ha má 67nél tartunk
http://www.autoquarterly.com/w...
Rémlik valami, de a 67es et nézd meg
68 Z28

Chevy
.
az szép kis darab , egy időben állt itt is a hegy aljában egy, minden kurva nap elmentem elötte
Akkor már inkább egy 67-es Stingray
67es
Camaroba narrow band (keskeny sávú 3 utas) van, mivel katalizátoros...
Nem érdekel, nekem az az etealon, egy 67es
Camaro nem ellenfél...
Nézz meg egy GM Syclone-t
Nem érdekelnek a hülye adatok, camaroba nem kell szélessávú lambdaszonda, anélkül is megy , nem jönnek be a turbós autók
Nono

turbos versenyautóban te még nem nagyon ültét.
Szélessávú lambdaszondával, VEMS E.C.M.-el ( www.vems.hu ) simán 15 Liter alatt lehet tartani
egy 300 LE-s turbos verdát.
Gondolj bele, itt a löket x furat megmarad, viszont kihozol belőle 300 %-os volumetrikus hatásfokot!
Ha elkészül a Probe, majd elviszlek egy körre ha érdekel
gyári értéken : 175LE - 264 Nm (1 baron 225LE - 340 Nm) 1 bar - ~150% V.h.fok. (IHI turbo)

Üdv,

Nord
Ez van , ennyit megér, egy turbós 300Le -s kocsi is eszik ennyit
CSak egy kósza ötlet volt, hátha És azt tudja vki, h kb mennyibe kerül a konzol a lábtartó nélkül (az 5 rongy kb).
Bocsi de nem akarom alkatrészenként eladni!esetleg egybe eladom az egészet vagy alkatrészt keresek hozzá ha van valakinek!
Köszi, a kipufogó ki van égetve, de a karbiba a szinet megnézem majd, hátha az miatt szórakozik velem. Köszia a segítséget, majd szólok, hogy mi lett vele:)
Nekünk 2mm hiányzott a benzin szintből, mióta beállítottuk azota 5000-nél nem dadog és nem darabos, teljesen kipörög a motor, és valami uton módon a fogyasztás is a fele lett a karburátor tisztítás és beállítás meg a kipufogó kiégetés után.
Sziasztok!
Snoopy, azt szeretném kérdezni, h a motorod alkatrészeit eladod? Minap estem egyet , és letört a baloldali lábtartó, hegeszteni nem lehet, le kell cserélni a konzolt. Szóval a képen látható lábtartókonzolra van szükségem. Ha eladod írj kérlek: tloki@mailbox.hu Előre is köszi
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:
Egy Honda NSR 125-öm van és az lenne vele a gond, hogy pörgetem menet közbe és 5000 körül kéne nyitnia a Powernek, ehelyett lehörög és olyat csinál, mintha darabos lenne az üzemanyag, vagy nem kapna megfelelő gyújtást, vagyis mintha kihagyna. Mi lehet a baj? Én már mindennel próbálkoztam, ami ilyenkor lehet szerintem, de nem sikerült megoldanom a problémát.
Lécci ha tudtok valamit, vagy van vmi jó ötletetek, amit ki lehetne próbálni, lécci segítsetek!
Előre is köszi!