jaja alsó része kéne mert ott ahol berakom a tengelyt az alatt van egy imbuszos csavar és azt a haverom túlságosan meghúzta és letört a fele
ha használható állapotban lenne a tiéd akkor érdekelne. (csak jobb oldal)
kösz
Szevasztok!
Eladó lett a nagyon szeretett moccom kategória váltás miatt! Ha érdekel valakit írjon a tbirinyi@freemail.hu-ra vagy hívjon a 06-70-945-1870-es számon!
Ha azt ott középen kiveszed (a rezonátor dobot) meghal a motorod nehogy kicseréld bármire is. Az kivan számolva, hogy milyen legyen. Pont azért olyan girbe-gurba meg tömzsi. A kúpossága is pont a motorhoz van kiszámolva.
persze, h nincs rajta index, az csak példa volt, h a nnál kellett volna cserélnem relét (ha a hiperszuper-tohadt drága ledes indexet vettem volna), de nnek az égője nem iegényel ilyemsit ugye? Ez lett volna a kérdés.
Dani, még annyi, hogy a fejidom lámpái működnek a gyári relével? Mert akartam ledes indexet venni, amihez viszont ki kellene cserélni a relét, ezzel ugye nincs ilyen gond?
Nylon: Én a lakihegyi bontót csak ajánlani tudom. Nekem is törött volt a kar, odamentem és egy tök újat adtak a kezembe 2500 Ft-ért. Itt a telszám: 06-24-475383
sziasztok lenne egy kérdésem nincs vkinek egy jobb oldali első telója ?
Snoopy most épp rád gondolnék de ha másnak van akkor az is szóljon létszi
Neked meg addig is jobbulást Snoopy
Oltári nagy problémám van, aki tud valamit, kérem segítsen...
Eltört - ne részletezzük hogyan - a fékkarom.
Rendeltem a nagyvastól, visszaigazolták, de amikor ma elmentem érte aszonták csak 2-3 hét mulva fognak rendelni. Én annyit nem bírok ki.
Honnan lehet még ilyet szerezni? 91es NSR-ről lenne szó.
Lécciléccilécci, nem birom ki moci nélkül :( se hátsófékkel :) próbáltam itt a telepen, kicsit vizes az aszfalt faroltam párat, de így nem lehet közlekedni... meg a féklámpám is folyton ég :)
Extra ajándékot kap, aki segít rajtam =)
Köcce
Az első "dob" a rezó a lényege, ettől megy, ha kiszeded és nem lesz folytás akkor még szét is megy
A hátsó dob az meg hangtompító, nem szükséges rá, az a cső kell ami odáig megy, de maga a dob nem lényeges, csak hangos lesz tőle ha nincs rajta, de te nem tiszteled a 2ütemet, úgyhogy inkább vegyél egy 4üteműt, azon gyárilag olyan dob lesz... és még letrabantozni se fogják...
A kétüteműn nem véletlenül nem csak egy cső a kipufogó, ugyanis a kipuff adja az erejét, ha lecseréled örülhetsz, ha egyáltalán menni fog. A hangtompító dob pedig azért van rajta , h az irtóbrutálkegyetlen hangot elnyelje és elviselhetővé tegye. Ne cseréld le egyiket se. Szerintem.
Szevesztok!
A hétvégén nagyon jo volt az idö mentem is vagy 250km-ert:De medszolták a kipufot a mocimon. Az a kérdésem hogy valamelyötök cserélte-e már a kipufot egy 1000-es kipufjára és vete ki sz elsö dobot? Ha valaki csinált már ilyet akor legyszi osza meg velem is a tapasztalatait.Mert lene egy variácio amit én szivesen megcsinálnák mert nagyon vad lene töle a mocim de félek hogy a hangja nem fog megváltozni! Mit tegyek segitsetek!It a kép is hogy hogyan terveztem
Huhh, ez durván hangzik, azért örülök, hogy "túlélted"...
B@szki vigyázzatok magatokra :( Meg a sok gyilkos bajuszos-sapkában/kesztyűben vezető muksóra, meg a micras/206osos/polos manikűrkirálynőkre... :)
Meg akartam előzni,ő meg kikerült egy kicsit beomlott csatornafedelet!
A nagylábujjam kiugrott,a csuklóm,vállam zúzodott,na meg a sok horzsolás!
4 hét pihi!
A motorom az árokba került valahogy:behajlott az első villa,a sárvédő és
minden világítótest letört,az ülés szétszakadt és a jobb kormánycsutkáról
minden letört!
Azt mondtad biztos nem veszel másik motort http://parilla.hu/main_xfun_id... tudtommal ezek a fejidomok is E betűsek
A gumi meg végülis tapad, havernak is ezek vannak rajta, és még élek , esőbe azért án nem éreztem annyira stabilnak, de lehet csak nagyon az elvárásaim
Hátul meg csak néha csúcsott meg, de akkor tényleg vadultam vele , normális felhasználásra jó...
ja és matricákat most fogok csináltatni nemsokára.én elmegyek egy olyan céghez ami ezzel foglakozik.én ugyan olyanokat akarok mint a gyáriak csak más színűt.
sok szerencsét az nsr-hez!
ha használható állapotban lenne a tiéd akkor érdekelne. (csak jobb oldal)
kösz