Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja alsó része kéne mert ott ahol berakom a tengelyt az alatt van egy imbuszos csavar és azt a haverom túlságosan meghúzta és letört a fele
ha használható állapotban lenne a tiéd akkor érdekelne. (csak jobb oldal)
kösz
Szevasztok!
Eladó lett a nagyon szeretett moccom kategória váltás miatt! Ha érdekel valakit írjon a tbirinyi@freemail.hu-ra vagy hívjon a 06-70-945-1870-es számon!
Ha azt ott középen kiveszed (a rezonátor dobot) meghal a motorod nehogy kicseréld bármire is. Az kivan számolva, hogy milyen legyen. Pont azért olyan girbe-gurba meg tömzsi. A kúpossága is pont a motorhoz van kiszámolva.
De ha csak alsó rész kell az lehet hogy van!
Bocsi de nem akarom szétszedni!még tervezek vele jövőt!
Egyébként meg kicsit behajlott egy kicsit!Állítólag 3000-ért
kiegyenesítik
Megvilágosodtam
Nem, ez nem villog , indexnél számít az ellenállsá itt nem...
persze, h nincs rajta index, az csak példa volt, h a nnál kellett volna cserélnem relét (ha a hiperszuper-tohadt drága ledes indexet vettem volna), de nnek az égője nem iegényel ilyemsit ugye? Ez lett volna a kérdés.
tenksz, lehet bogarászok még náluk mást is ;)
index nincs rajta...
Dani, még annyi, hogy a fejidom lámpái működnek a gyári relével? Mert akartam ledes indexet venni, amihez viszont ki kellene cserélni a relét, ezzel ugye nincs ilyen gond?
Nylon: Én a lakihegyi bontót csak ajánlani tudom. Nekem is törött volt a kar, odamentem és egy tök újat adtak a kezembe 2500 Ft-ért. Itt a telszám: 06-24-475383
jah igen a kereklámpás Nsr-hez kéne és persze 125ös
sziasztok lenne egy kérdésem nincs vkinek egy jobb oldali első telója ?
Snoopy most épp rád gondolnék de ha másnak van akkor az is szóljon létszi
Neked meg addig is jobbulást Snoopy
Hello, sráczok!

Oltári nagy problémám van, aki tud valamit, kérem segítsen...
Eltört - ne részletezzük hogyan - a fékkarom.
Rendeltem a nagyvastól, visszaigazolták, de amikor ma elmentem érte aszonták csak 2-3 hét mulva fognak rendelni. Én annyit nem bírok ki.
Honnan lehet még ilyet szerezni? 91es NSR-ről lenne szó.

Lécciléccilécci, nem birom ki moci nélkül :( se hátsófékkel :) próbáltam itt a telepen, kicsit vizes az aszfalt faroltam párat, de így nem lehet közlekedni... meg a féklámpám is folyton ég :)
Extra ajándékot kap, aki segít rajtam =)
Köcce
Szuper, köszi
ezek akármire felrakhatók , és zsaru se szól érte, széppen világít, szép, szóval jó.
Az első "dob" a rezó a lényege, ettől megy, ha kiszeded és nem lesz folytás akkor még szét is megy
A hátsó dob az meg hangtompító, nem szükséges rá, az a cső kell ami odáig megy, de maga a dob nem lényeges, csak hangos lesz tőle ha nincs rajta, de te nem tiszteled a 2ütemet, úgyhogy inkább vegyél egy 4üteműt, azon gyárilag olyan dob lesz... és még letrabantozni se fogják...
Ezek a fejidomok rögzíthetőek az én nsr-emre?
A kétüteműn nem véletlenül nem csak egy cső a kipufogó, ugyanis a kipuff adja az erejét, ha lecseréled örülhetsz, ha egyáltalán menni fog. A hangtompító dob pedig azért van rajta , h az irtóbrutálkegyetlen hangot elnyelje és elviselhetővé tegye. Ne cseréld le egyiket se. Szerintem.
Szevesztok!
A hétvégén nagyon jo volt az idö mentem is vagy 250km-ert:De medszolták a kipufot a mocimon. Az a kérdésem hogy valamelyötök cserélte-e már a kipufot egy 1000-es kipufjára és vete ki sz elsö dobot? Ha valaki csinált már ilyet akor legyszi osza meg velem is a tapasztalatait.Mert lene egy variácio amit én szivesen megcsinálnák mert nagyon vad lene töle a mocim de félek hogy a hangja nem fog megváltozni! Mit tegyek segitsetek!It a kép is hogy hogyan terveztem
Huhh, ez durván hangzik, azért örülök, hogy "túlélted"...
B@szki vigyázzatok magatokra :( Meg a sok gyilkos bajuszos-sapkában/kesztyűben vezető muksóra, meg a micras/206osos/polos manikűrkirálynőkre... :)

köszi a telótippeket!
Meg akartam előzni,ő meg kikerült egy kicsit beomlott csatornafedelet!
A nagylábujjam kiugrott,a csuklóm,vállam zúzodott,na meg a sok horzsolás!
4 hét pihi!
A motorom az árokba került valahogy:behajlott az első villa,a sárvédő és
minden világítótest letört,az ülés szétszakadt és a jobb kormánycsutkáról
minden letört!
Azt mondtad biztos nem veszel másik motort
http://parilla.hu/main_xfun_id... tudtommal ezek a fejidomok is E betűsek
A gumi meg végülis tapad, havernak is ezek vannak rajta, és még élek , esőbe azért án nem éreztem annyira stabilnak, de lehet csak nagyon az elvárásaim
Hátul meg csak néha csúcsott meg, de akkor tényleg vadultam vele , normális felhasználásra jó...
ja és matricákat most fogok csináltatni nemsokára.én elmegyek egy olyan céghez ami ezzel foglakozik.én ugyan olyanokat akarok mint a gyáriak csak más színűt.
sok szerencsét az nsr-hez!