Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de gyorsan feladtad
Hello!

Szeretnék venni egy nsr-t már találtam is egy kedvemre valót , csak ha hívom azt mondja, h a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból , gondoltam itt hátha ismeri valaki, esetleg tud valamit a motorrol vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező eladó gépe van. Erről lenne szó

Remélem tud valaki segíteni.

üdv:

-picsamatyi-
Visszarakom a régit és becserélem motorolajra
az h nem húz és nem pörög az mire utal?
Nem tudom mi a jele annak ha sokat kap
motorolaj is jó hozzá, de a lényeg hogy csak vékonyan kell rá rakni, szóval ne fojtsa meg nagyon.
Nem mindeegy hogy merre kell állítani, ha sokat kap akkor lejebb állítod a tűt, vagyis feljebb rakod a zégert, és fordítva, próbáld ki, 2 perc, nem nagy cucc , de olajozás után lehet rögtön jó lesz...
kell vlami spéci olaj? mert nem vettem hozzá semmi cuccot. És állítani merre állítsak? Gondolom nem mind1
Súberen állíts, ha az nem sikerül akkor főfúvóka..., de elöbb be kell olajozni, nekem rgmen ilyen fém színá pilleszűrő volt, és jó volt, szóval...
Karbin mit és merre állítsak? Sürgős, még ma meg kell oldanom. PLS HELP
Nekem még nem sikrült így lefénykézzem a disznókat, de majd egyszer biztos sikerül...
Isten ments vitázni . Nem oktatójelegü volt a válaszom csak helyesbítettem amit észrevettél . Jogos volt. Köszi !
na ezt nem láttam hogy mi, csak gondoltam..., de nem azért írtam, mert kötözködöm, csak nem lehet az ember biztos benne hogy jól tudod-e, szóval oktatójellegű volt a hsz
üdv re. Igazad van félig . Elnézést elírtam ,nem NSR , hanem NS 125 R. A másik pedig MB80S és nem mbx amit te írtál. Megvan a forgalmi meg a müszaki könyve is . Mégegyszer bocs az nsr-ért.
Ilyen vadállatom nekem is van, csak nekem 2db
mbx és ns 125 r, ez nem nsr
LokiTomi a légszürős téma engem is érdekelne mert szeretnék venni de ha nem éri meg akkor hagyom.
de sztem is állitani kéne a karbin hozzá valoszinüleg
Sziasztok! Lenne eladó nsr és egy mb hondám . mustar.laszlo@t-online.hu cimre irjon akit érdekel
Állítani kell hozzá a karbit, és be is kell olajozni a szűrőt...
Szevasztok!Segítsetek nekem 92-es évjáratú NSR-hez kéne nekem Power nyelv sürgősen!Ha tudtok írjatok!
Hát bakker, rátettem, kipróbáltam. Nemhogy nem lett jobb tőle, de alul szarul húz, felül meg nincs. Szó szerint. 6000 után elfogy a tudomány. Nemhiszem,h ogy akármit is elállítottam volna, csak emiatt lehet. Visszarakom a gyárit, ha azzal megy, akkor a sportlégszűrő kapja be. Ha meg nem ez a baj, akkor örülnék néhány ötletnek. Ja, a hangja amúgy jobb lett, mélyebb.
már rátettem Most kipróbálom, ha nem jó ahangja akkor leveszem Rátenni mondjuk nehéz volt. Meg a tank mögött most van egy óriási luk.
Az! De mosható szivacs van benne, ha meg odavan, simán kicseréled, kár ilyenre ennyit költened, pláne, hogy ismerem ezt a típusú légszűrőt, nagy szar! Ugyan úgy szivacs, alig szűr, kicsi a felülete...
Ja, és a légszűrő az hol van? Az a nagy fekete doboz a tank mögött? Pls help, és nem röhög a kezdő nyomorán
hányas méretű légszűrő kell? 35 vagy 38as?
Először is a fék akkor még tökéletes volt amikor a hírdetést írtam és pár napon belül ismét 100%-os lesz, másodszor az akksi új, harmadszor pedig az nem biztos h nem mükszik a power, nekem fel sem tünt de a napokban kipróbálta egy szerelő csávó és ő mondta h valószinűleg nem jó! Erről ennyit!