Szeretnék venni egy nsr-t már találtam is egy kedvemre valót , csak ha hívom azt mondja, h a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból , gondoltam itt hátha ismeri valaki, esetleg tud valamit a motorrol vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező eladó gépe van. Erről lenne szó
motorolaj is jó hozzá, de a lényeg hogy csak vékonyan kell rá rakni, szóval ne fojtsa meg nagyon.
Nem mindeegy hogy merre kell állítani, ha sokat kap akkor lejebb állítod a tűt, vagyis feljebb rakod a zégert, és fordítva, próbáld ki, 2 perc, nem nagy cucc , de olajozás után lehet rögtön jó lesz...
na ezt nem láttam hogy mi, csak gondoltam..., de nem azért írtam, mert kötözködöm, csak nem lehet az ember biztos benne hogy jól tudod-e, szóval oktatójellegű volt a hsz
üdv re. Igazad van félig . Elnézést elírtam ,nem NSR , hanem NS 125 R. A másik pedig MB80S és nem mbx amit te írtál. Megvan a forgalmi meg a müszaki könyve is . Mégegyszer bocs az nsr-ért.
LokiTomi a légszürős téma engem is érdekelne mert szeretnék venni de ha nem éri meg akkor hagyom.
de sztem is állitani kéne a karbin hozzá valoszinüleg
Hát bakker, rátettem, kipróbáltam. Nemhogy nem lett jobb tőle, de alul szarul húz, felül meg nincs. Szó szerint. 6000 után elfogy a tudomány. Nemhiszem,h ogy akármit is elállítottam volna, csak emiatt lehet. Visszarakom a gyárit, ha azzal megy, akkor a sportlégszűrő kapja be. Ha meg nem ez a baj, akkor örülnék néhány ötletnek. Ja, a hangja amúgy jobb lett, mélyebb.
Az! De mosható szivacs van benne, ha meg odavan, simán kicseréled, kár ilyenre ennyit költened, pláne, hogy ismerem ezt a típusú légszűrőt, nagy szar! Ugyan úgy szivacs, alig szűr, kicsi a felülete...
Először is a fék akkor még tökéletes volt amikor a hírdetést írtam és pár napon belül ismét 100%-os lesz, másodszor az akksi új, harmadszor pedig az nem biztos h nem mükszik a power, nekem fel sem tünt de a napokban kipróbálta egy szerelő csávó és ő mondta h valószinűleg nem jó! Erről ennyit!
Szeretnék venni egy nsr-t már találtam is egy kedvemre valót , csak ha hívom azt mondja, h a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból , gondoltam itt hátha ismeri valaki, esetleg tud valamit a motorrol vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező eladó gépe van. Erről lenne szó
Remélem tud valaki segíteni.
üdv:
-picsamatyi-
Nem mindeegy hogy merre kell állítani, ha sokat kap akkor lejebb állítod a tűt, vagyis feljebb rakod a zégert, és fordítva, próbáld ki, 2 perc, nem nagy cucc , de olajozás után lehet rögtön jó lesz...
de sztem is állitani kéne a karbin hozzá valoszinüleg