most kaptam le a dobot és dobtam a kukába, a sárvédő sincs rajta. Most nem indulnék el vele, de jövő héten remélem már össze lesz rakva, akkor találkozhatnánk. A börzén én is voltam, kb 15 percet 11 körül, de nem láttam egy szem nsr-t sem .
Na, lassan megoldok minden relytéjt a mocimon. A kerekemben egy csepp 8as nem volt, hanem a csapágy esett szét. Mivel azt hittem 8as lazán mentem vele, jó, hogy nem esett ki 100-nál. A kipufogómnak meg azért van nagy hangja, mert a hangtompító a végén az egy darab szar. Levettem, át lehet látni rajta, így beindítva a motornak ugyanolyan hangja van csak kicsit mélyebb. Éljen, vehetek új tompítót. A dobot meg a rezót összefogó gumi csak azért nem égett szét, mert szabadon és gyorsan kiármolhatott.
Szerintetek, ha veszek új dobot akkor heggezstesseka dob és a rezo közé egy kb 20 centis csövet?
Snoopy: mész holnap a börzére? Én dél körül megyek ki, de nem mocival, mert valszínűleg lesz pár rendőr arrafele. Megnézhetenmé a mocidat? Ill inkább meghallgatnám, h milyen a tiednek a hangja az enyémhez képest.
Magával a rezonátorral semmi gond, meg a gumival sem, kiválóan ellenáll a hőnek. A dobba mélyebben nem néztem még bele. 1x leszedtem a végéről azt az izét és jól megtömtem gyapottal. De szerintem szimplán annyi a baja,h le van fűrészelve a vége és ezért olyan hangos,de attól függetlenül szétkapom Kösz a választ.
Hi Lokitomi! Szedted már le a hátsó dobot? Nincs kiégve a belseje?lehet csak abba kellene körülnézned! A kis gumit csak akkor cseréld,ha nem bírja a hőt,mert ha nem megfelelő átmérőjű csővel csinálják veszthetsz a teljesítményből,no meg persze spéci rezo,nem is gyári,hogy azt lemérnéd...de te tudod
Szerintetek lehet kapni olyan kupakot vagy mit a kipufogó végére, vagy csak dobbal együtt? Vagy elég az ha ráheggesztek egy hajlított csődarabot, elveszi a brutál hangját?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h a kipuffogó rezonátor és a hangtompító végén az a kis biszbasz lefele álló cső milyen anyagból van? Mert a kettő csak egy gumitoldalékkal van összekötve, a cső a végén pedig le van fűrészelve, emiatt van rohadtul nagy hangja (durrog mint az állat). Nem akarok újat venni, mert irtó drága, faterom munkatársai pedig seccperc alatt (és ingyen) megheggesztenék. Csak nem mindegy mit heggesztenek rá, ezért kérdem
10W 40-es hajtóműolaj, Castrolt irnak rá, de gyakorlatilag iylen fajta márkából midnegy mit teszel bele. Pl nagyon jó a Valvoline, meg a Texaco is. Ilyen midnenféle versenybuzik 5000 ft-os Castrol R2-t tesznek bele mert hogy az myieln jó. Na midnegy ezt nem részletezem. Szal 10W 40-ből tehecc bele bármit csak tescósat ne... Nagyon jó minőségű olaj literje van már 1900 ft-ért.
Hy! Az italmondo.hu-n kapható légszűrők közül jó valamelyik egy 90-es NSR-re? Ja és az IMET.hu-n nem találok légszűrőt... Ha ti találtatok akkor linkeljétek be pls.
Ha ráérsz akkor lemegyek hozzád most is,én is kiváncsi vagyok
más nsr-re!
Ilyen hangtompító jó az NSR-re (ill az én maszek kipumra)? http://shop.unas.hu/shop_artde...
Szerintetek, ha veszek új dobot akkor heggezstesseka dob és a rezo közé egy kb 20 centis csövet?
http://youtube.com/watch?v=FUP...
a boltban viszont láttam a múltkor több méret és vmi 1000 és 2000 Ft között voltak
bocs még 1x
Az lenne a kérdésem, h a kipuffogó rezonátor és a hangtompító végén az a kis biszbasz lefele álló cső milyen anyagból van? Mert a kettő csak egy gumitoldalékkal van összekötve, a cső a végén pedig le van fűrészelve, emiatt van rohadtul nagy hangja (durrog mint az állat). Nem akarok újat venni, mert irtó drága, faterom munkatársai pedig seccperc alatt (és ingyen) megheggesztenék. Csak nem mindegy mit heggesztenek rá, ezért kérdem
A castrol RS a hajtóműolaj, bocsi
lenne egy olyan kérdésem, hogy 94-es NSR-be milyen váltóolaj kell? esetleg van e valami amit tudtok ajánlani?
előre is köszi!