ez mien gép jinike és a fejidom eredeti rajta ? mien és honnan van ? én lehet veszek egy polisport fejidomot valahol be is van linkelve itt a forumban csak nem tudom jó lenne-e, esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban infoja vagy van valakinek olyan fejidoma ?
Sziasztok.
Nagyjábol összeraktam a vasat.Festésen már átesett,de még nincs teljessen kész.
Gurultam egy kis kört.Szigetszentmiklós-Makád-Szigetszentmiklós.Király volt!
Igaz egy kicsit átfagytam,de megérte.
Miota uj olaj,légszürö,és fényezése van,sokkal jobban megy.
Amúgy az én forgalmimban meg NSL van, mert a nő szerint az van bent a rendszerükben, szóval az a jó... én meg nem vitatkoztam, nekem mindegy ők hogy írják.
Bezony Fear!
Ez valóban egy NS 125 R. Ugyanolyan blokkja van, mint az NS 125 R-nek (ilyen van nekem), meg az MTX-nek (ilyen meg a daninak, azért dícséri ennyire ). Amúgy tényleg jó kis gép, meg a blokkja is jó.
De azt árulja el már nekem valaki, h az enyém hogy a picsába forog 120-nál 9000-ret, ha el megy elvileg 155-öt is? Lánckerék mégiscsak? Hmm... és azt tudjátok hol lehet kideríteni h milyen lánckerekek voltak rajta gyárilag?
Hello sziasztok!
Nemtom hogy igaz e de nekem az 1986-os NSR-em előző gazdája azt mondta hogy ő 155-öt hajtott ki belőle hmm... nemtom igaz e lehet mivel semmi idom nincsen rajta így még a légellenállása is nagyobb.Sajnos nem tudtam leellenőrízni az adatot mert mikor hozzámkerült akkor nem működtek az órák mert nem volt hozzájuk spirál
Üdv minden nicasil társnak!
Most szórjátok rám minden technikai átkot rám. Mostmár okossabbb lettem . Megmertem volna esküdni , hogy csak az ns-ben van ez a megoldás mert a többi már fiatalabb kiadásu. Hát fejethajtok a motormágusok elött.
Na vitázzunk akkor most másról!
Van egy Honda Nsr 125F...92-es és a központi teló megadta magát!Ki járt már így és hova vitte szervízbe vagy mit csinát vele?
Ha esetleg valakinek van ilyen hibátlan állapotú, akkor az érdekelne!
Hi!
Nekem is NS125R van nagykorú mint POCOKÉ. Én 100kg vagyok, igaz enyhe, de emelkedőn 140km/h az megy. Ott már nem szívesen vészfékelnék! .
Széles utat és szélcsendet mindenkinek: B.
Sokszor röhögés is fog el menet közben mikor odarántok neki 10 fölé, olyan hangja van az NSR-nek mintha egy 64-es fűrésszel kinoznék egy jóképű szurkosnyárfát
Ez mind szép és jó de ha már off-olunkj azért a sthil dologba belekötnék. Igen az a legkeresettebb, csak éppenséggel azért mert a magyar piacra más gyártók nem nagyon tudnak már betörni. Egy japán fűrész másfélszer annyit bir mint egy sthil....
Nagyjábol összeraktam a vasat.Festésen már átesett,de még nincs teljessen kész.
Gurultam egy kis kört.Szigetszentmiklós-Makád-Szigetszentmiklós.Király volt!
Igaz egy kicsit átfagytam,de megérte.
Miota uj olaj,légszürö,és fényezése van,sokkal jobban megy.
Ez valóban egy NS 125 R. Ugyanolyan blokkja van, mint az NS 125 R-nek (ilyen van nekem), meg az MTX-nek (ilyen meg a daninak, azért dícséri ennyire ). Amúgy tényleg jó kis gép, meg a blokkja is jó.
De azt árulja el már nekem valaki, h az enyém hogy a picsába forog 120-nál 9000-ret, ha el megy elvileg 155-öt is? Lánckerék mégiscsak? Hmm... és azt tudjátok hol lehet kideríteni h milyen lánckerekek voltak rajta gyárilag?
Nemtom hogy igaz e de nekem az 1986-os NSR-em előző gazdája azt mondta hogy ő 155-öt hajtott ki belőle hmm... nemtom igaz e lehet mivel semmi idom nincsen rajta így még a légellenállása is nagyobb.Sajnos nem tudtam leellenőrízni az adatot mert mikor hozzámkerült akkor nem működtek az órák mert nem volt hozzájuk spirál
(csak vicc volt)
Most szórjátok rám minden technikai átkot rám. Mostmár okossabbb lettem . Megmertem volna esküdni , hogy csak az ns-ben van ez a megoldás mert a többi már fiatalabb kiadásu. Hát fejethajtok a motormágusok elött.
Na vitázzunk akkor most másról!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Honda Nsr 125F...92-es és a központi teló megadta magát!Ki járt már így és hova vitte szervízbe vagy mit csinát vele?
Ha esetleg valakinek van ilyen hibátlan állapotú, akkor az érdekelne!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nekem is NS125R van nagykorú mint POCOKÉ. Én 100kg vagyok, igaz enyhe, de emelkedőn 140km/h az megy. Ott már nem szívesen vészfékelnék! .
Széles utat és szélcsendet mindenkinek: B.
http://w1.bikepics.com/pics/20...