Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
tudd valaki nekem abba segíteni hogy hol tudok venni pesten honda ns 125 f hez kuplung bovdent
és hogy mennyiért.
nagyon sürgős
hja, ha érdekell, írd eg ide légy szíves: szakacsmarcell@yahoo.de
Havernak van egy kipuffja NSR-hez, ha érdekell! Sajnos a króm a dobon nincs meg, meg le kellene festeni! Szerintem az árat meg lehet vele beszélni!
Az én motoromat meg lehet hallgatni!Oda állok vele bárki mellé Sokkal
nagyobb kínzás neki ha csak 5-ig pörgeted mert szerencsétlen motor
erőlködik és akkor lesz szar!nyugodtan lehet pörgetni 7-8-ig a bejáratós
motort csak nem szabad eröltetni!Ahol emelkedő van és felmész normálisan
4-esbe ott tedd vissza 3-ba!És egy motort inkább hósszú távon kell járatni nem a
városban le-föl váltogatni!
Segítsetek, itt szívok a kipufogóval és odajutottam, h inkább veszek egy full gyári (bontott) rendszert. A kérdésem az, h csak NSR-ről való rendszer jó a mocira vagy más (rs/mito/tzr stb.) kétütemű motor kipufrendszere is?
Nekem 8000-nél nyit a szelep
Ha lesz új dobom, odadom a mostanit, de nem tudom mit kezdesz vele. Egy ugyanilyen hosszúságú sima cső is többet tompít. Majd szólok, ha aktuális a dolog.
Nem feltétlenül megy szét 8-nál a bejáratós gép, attól is függ, hogy mennyit járt elötte, de főleg attól, hogy mennyire lett terhelve.
Lehet hogy nem kellett volna 8ig pörgetni bejáratsánál.
, ja mondjuk amivel én mentem az simán elindul 2 személyel 3ezres fordulaton
Bajáratásról még nem hallottál? Nem indul el 5-6ról? Próbáltad már 1. sebességi fokozatban is?
És nem szabad tartósan húzni neki, szóval nem szabad kilómétereken keresztül egyenesen menni.
2nél lehetne sokkal lejebb is állítani, de a lényeg hogy addig szabad csak pörgetni amíg meg nem kezd indulni a gép.
Ha az 5-6 ezer is sok akkor meddig lehet?azt is számold bele hogy 2 ezer
az alapjárat!5 alatt el se bir indulni!én 8 ezerig pörgettem és teljesen jó!
Már lehet ki is nyírtad, 0km es géppel nem lehet így menni, még szorulnak benne a dolgok
0 kilométeres gépnek 8-9e fordulat? Az 5-6 is sok.
Hello
nem járattam be még nem is jáccok vele mert fogalmam sincs hogy mit lehet vele csinálni!
ahányszor probáltam üzemmeleg volt és az olaj is fullsintetikus volt! és nem tom
!
Üdv mindenkinek!

Azt lenne a kérdésem, hogy a ti Nsr-etek powerszelepe mikor nyit ki vagyis milyen fordulatnál?
Mert az enyém 3000-3500-nál már nyit és szerintem ez kicsit hamar van.

Köszi előre is!
A dob ha nem kell neked nekem megfelelne ha már ugyis csak ki akarod dobni.
ok. elindultam
Nekem megfelel. Akkor 40 körül kimegyek.
ha most indulok, az jó? Kb. fél óra alatt ott vagyok.
Oda kigurulok mocival is
Mennyire ismered miklóst? Oázis megvan? Kb 200 méterre lakom onnan. Ott találkozhatnánk.
Nem kell ahoz összerakni!megmondod hogy hol találkozzunk(valahol felétek)
és odamegyek!enyém az megy és össze van rakva!