Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek közül a légszűrők közül vmelyik jó az NSR-re?
http://www.italmondo.hu/index....
Trakee, írok ide is, írtam mailedre is. Beszéltem a haveroddal és megállapodtunk. Azt mondtad el tudod hozni, mikor és hol lenne jó neked?
Megvan Kilométeróraspirált is működésre bírtam, pedig ellenkezett a kis rohadék
ok, köszi
szét kell nyomni a fékdugattyúkat. leveszed a nyerget lightosan befogod satuba és vmi tompa, lapos erős cuccal szétfeszíted
Sziasztok!
Ma lekaptam az első kereket, és beszereltem az új fékpofákat. Eddig minden OK, a baj az, hogy a két pofa közé papírlap sem fér oda, nemhogy a féktárcsa. Ezt hogy oldjam meg?
Sziasztok!

Ja meg úgy néztem meg, hogy a poverszelep 3-3.5 ezernél nyit, hogy ált a motor nem pedig menet közben szép lassan elkeztem adagolni a gázt és már 3 ezernél elfordult a csiga. De ez úgye mindegy? hogy álló vagy menetközben mert szerintem elvileg ugyan akkor kell nyitnia álló helyzetben is mint menet közben ?
Válaszotokat köszönöm előre is!
(Péter)
Szia!

A motorhirdetésedben azt irtad h hibátlana motor, ellentétben a hozzászólásaidban olvasható h a féknek baja van, az akksi rossz, a power nem mükszik,hogy van akkor is ez?
Üdv, RiderD
Hát akkor nem tom mit csináljak.... Na mind1, max egy darabig nem lesz power az NSR-emen végülis most valamennyire ki van nyitva a szelep, valamivel jobb magasfordulaton, de alacsony rpm-en meg elég szarul megy... Ja és azt h tudom leellenőrízni h a feszabályzó működik-e? Csak mert elég hamar lemerül az akksim.
Hát úgy is fogalmazhatunk, hogy annyiért adják mint a komplettat gyakorlatilag csak megközelítés kérdése és még jól is jár az eladó
Szerintem biztosan kapsz különis, de arra ne számíts, hogy túl olcsó lesz...
Pl megpróbálhatod Troják Zoltánál: 30/855-7633
Biztos lehecc benne hogy nem fognak neked külön elektronikát adni bontóban csak egyben az meg nem kis pééz, uh inkább magánszemélyeknél keresdd!
Ja és egy kérdés: Egy bontott power elektronika kb. mennyibe kerül az NSR-hez?
hy! Szerintem megéri megvenned, azt a kipuffot, ugyanis nekem is szinte ugyanolyan van és a hangja egyeltalán nem gagyi, és nem hiszem h szarabbul menne tőle a géped, persze egy sport rendszer jobb lenne de az lényegesen több cash:) De ez csak az én véleményem...
Enyém ilyen, csak h legyen mihez viszonyítani.
Króm vagy nem krómtól eltekintve, szerintetek milyen az a kipufogó (elsősorban az enyémhez viszonyítva)?
Akkor meg milyen krómról beszélsz?Azt se tudod miről beszélsz.De mind1 bejeztem.
Üdv
Kösz a kioktatást, ha nem mondod, hülyén halok meg..... Bár lehet ígyis...
Hali.
Most láttam a képet az ns125f edröl.
Látom 50 ként használod.
Azt szeretném kérdezni hogy te a henger jobb oldalánál a karbi elött mit csináltál a 124 ccm felirattal?
Ha kicsiszoltad,mivel potoltad?
Elöre is köszi
Oké köszi. A posta költsége mennyi lenne Miskolcra ?
Kösz trakee, érdekel, bár még nincs rá lóvé
Főleg azért nincs meg a króm,mert az nem króm.Hanem sima rozsdamentes lemez van ráhajlítva.
Szerintem jobban jársz ha elmész egy bowdenkészítőhöz!
Jó nekem mindegy!mindenki ugy járatja ahogy akarja !
Nincs valakinek a power motorhoz potmétere!vagy nem tudja valaki hogy
honnan szerezzek?
Ez a hosszú távú dolog pont baromság, hosszú távon elszegényedik a keverék, ami meg nagyon nem jó egy új dugónak.