Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EURO-RING a lejobb a 125 ösöknek! Kell börruha meg csizma kesztyü stb! Ami sztem nem is baj... Nagyon meg lehet tépni a pályán és a kanyarok is jok! Én szeretem...
Huhuu már 470 km-nél tartok! Nemsokára megvan az 1000 ma el is áztam! az már nem volt mokás!
Hát, az a túra is jöhet.
Mellesleg nekem van ruhám az e-ringre. Mellesleg megéri venni... (még jó hogy én örököltem... )
Nekem egy Szigetszentmikós-Euroring-Szigetszentmiklós túra is bőven elég lenne
Jó kérdés, de nekem sajna még egyik sincs
Euroringen már én is gondolkodtam, de oda kell bőrruha +csizma, nem?
Anélkül nehéz lenne kibírni idelent De egyszer csak beteljesülnek
Naja...
de álmodozni lehet!
Márcsak pénz kell
Ha meglesz a jogsim, bárhova.
Sziasztok!
Biztos felmerült már másban is, de nyáron nem lenne kedvetek egy nagy közös nsr-es guruláshoz?
Vagy esetleg majd egy Euro-ring? (persze lájtosan, sajna nem vagyok egy Mick Doohan...)
Nos?
Akkor lenyúlok egyet egy Hornetről
Te tudod, én ráraktam az rg-mre egyet és elég nyomorékul nézett ki, pedig az sokkal kisebb mint az nsr...
Mármint a motort és a burkolatokat külön...gondolom tudjátok milyen nehéz manapság eladni egy 125-öst. Most újítottam fel a blokkot. Már át van alakítva motor az R-es burkolathoz. Mellé meg odaadom a 2 F-es szettet.
Nekem is csak az NSR user manual van meg. Kiindulási alapnak jó, minden kb ugyanott van az NS-en is. Amihez nem jó, az bonyolult dolog és ne nyúlj hozzá, ha nem tudod hogy működik!
Amúgy a honlapomon fent van az NSR user manual, ha kell töltsd le!
maxwell.sze.hu/~pocok/Honda_NSR_125
Kösz, szerzek egyet, jobban néz ki mint a kockalámpa
Nekem az R-es burkolat jo lenne egybe is.
Nem akarom külön eladni a burkolatokat.
Simson S51-es lámpa..1 csavar tartja, a kür mellé, a kürttartóra lehet felfogatni.
Zubi, olyan kerek lámpát honnan szereztél? Milyen lámpa az? Könyen fel lehet rakni? Nagyon jól néz ki, én is akarok egyet
www.vdani666.extra.hu van a képeknék a hengeremről pár kép, a blokkunk ugyanaz, csak nekem polini henger van, de nagyjából ugyanaz.
pesti motorkiállítás? én most tuti megyek.......
Nekem az R-es idom kéne ha eladod. Meg e-mail címet majd írj már meg okés ?