EURO-RING a lejobb a 125 ösöknek! Kell börruha meg csizma kesztyü stb! Ami sztem nem is baj... Nagyon meg lehet tépni a pályán és a kanyarok is jok! Én szeretem...
Sziasztok!
Biztos felmerült már másban is, de nyáron nem lenne kedvetek egy nagy közös nsr-es guruláshoz?
Vagy esetleg majd egy Euro-ring? (persze lájtosan, sajna nem vagyok egy Mick Doohan...)
Nos?
Mármint a motort és a burkolatokat külön...gondolom tudjátok milyen nehéz manapság eladni egy 125-öst. Most újítottam fel a blokkot. Már át van alakítva motor az R-es burkolathoz. Mellé meg odaadom a 2 F-es szettet.
Nekem is csak az NSR user manual van meg. Kiindulási alapnak jó, minden kb ugyanott van az NS-en is. Amihez nem jó, az bonyolult dolog és ne nyúlj hozzá, ha nem tudod hogy működik!
Amúgy a honlapomon fent van az NSR user manual, ha kell töltsd le!
maxwell.sze.hu/~pocok/Honda_NSR_125
Mellesleg nekem van ruhám az e-ringre. Mellesleg megéri venni... (még jó hogy én örököltem... )
de álmodozni lehet!
Biztos felmerült már másban is, de nyáron nem lenne kedvetek egy nagy közös nsr-es guruláshoz?
Vagy esetleg majd egy Euro-ring? (persze lájtosan, sajna nem vagyok egy Mick Doohan...)
Nos?
http://maxwell.sze.hu/~pocok/H...
Amúgy a honlapomon fent van az NSR user manual, ha kell töltsd le!
maxwell.sze.hu/~pocok/Honda_NSR_125