Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs sár nem kell sárvédő
mévan crossosítva a gép?
Ehhez kell
http://www.motorcyclespecs.co....

Ezen rajta is van ami neked kell, ha multkor képen látotthoz akarod
Nem tud valaki nsr 125 manualhoz linket?
Meg volt egy hondás oldal is annka nem tudjátok a címét? típusokat lehetett megnézni rajta
Szabolcs,engem érdekelne.Tudnál róla még képet küldeni? címem: sydeben@vipmail.hu
Hellohello!

Ha lötyög a kormányom jobboldala (értsd: ahol a fékolajtartály rögzítve van, attól jobbra) azt hol tudom meghuzni? ("91 nsr125r)

Köszi,
Helló.Eladó egy 2002-06-i 125-ös NSR.Folytott verzió, 1. tulajdonostól!Garántáltan szervizelt.Nyáron volt műszakin.Tankpaddal, Bridgestone gumikkal.Irányár:550000Ft
Hát, az tény hogy a régi gépek, azok akár 30 Le körül is vannak, viszont a macskalámpásokban nem kevés folytás van...

De ez nehezen lehet észrevenni, mert ha pl az enyém 25Le, az csak a végsebességénél jelentkezik, s 130ig erős és húz rendesen, ahogy kell...
Meló...
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy hamarosan NSR-t fogok venni. Egy kis segítségre szorulok. Sok helyről hallottam azt, hogy az újabb NSR-ek (macskalámpás) igaz, hogy szebbek, de nem mennek úgy, gyengébbek, mint a régebbi körlámpás vagy naked típusok. Ez tényleg így van? És ha igen, akkor mennyire érezhető a különbség?
minek kelsz ien korán?
mész rugatni az nsr-t?
szép
itt van haver nsr je
Már egy 100ast raktam a mociba
Szia!
Köszi!
Arról még nem igazán tudok nyilatkozni hogy mennyit megy, mert még nincs jogsim, és nem akarok kockáztatni
Viszont elég jól tol
Üdv mindenkinek!

Valakinek van eladó vagy valamit ismer ahol lehet kapni Honda 125 R-re a motoron ülve jobb oldali visszapillantót ? Fontos lenne !
Köszi előre is mindenkinek!

Péter
Bazsy de szép az NSR-ed ! Grat hozzá majd szeretnék veled beszélni az NSR ről hogy mennyit emgy... mer majd én is azt szeretnék lehet köszi előre is
Nepper de megcsinálva adod el
El kell adnom 4 hónapon belül sajna, pedig nagyon disznó módón ment , tényleg majd megnézem hátha bele lehet tenni a blokkját és fordítva
Hát az MTX projekt
Az gyári de le van szakadva jelenleg, illetve már csak 1 csavar tartja vagy meg lesz hegesztve vagy van itthon egy rg első sárvédőm rápróbálom hátha jhól mutat rajta, de nem hiszem mert rg nek 16os kereke van
grat a motorhoz,
de az elsősárvédő az nem mz-ről van?
Nsr 125 f, azért mer rendzsámos
hogyhogy? Milyet?