Hali, sikerült megcsinálnom a mocitmat, mondjuk nem volt nehéz, mert csak az akksit kellett feltölteni . Az indexvisszajelző viszont tényleg kegyetlenül megszívatott, de beleraktam, csak kár h kontakthibás, lehet egy kátyúután szedhtem szét megint az egészet, na mind1. Van viszont újabb kérdésem. Kkkkkkuuuuegyetlenül hangos a kipufogó, szétszedtem raktam bele némi cumót, de nem sokat ért. Más valamit lehet még kezdeni vele?
Kicsit sarkosan fogalmaztam, nem tök rossz, csak vannak rajta helytelen információk is.
Pl.: 1987-es NS 125 R-nél azt írják h elől egy tárcsa fék, holott dupla van (a képen is dupla látszik).
1989-es NSR 125 R, az NS 125 R képe van bent helyette és az adatok sem jók mindenhol, de ebben nem vagyok biztos. Azért a nagyja ok. Szal gondolom máshol is lehetnek csúszások benne, mielőtt sok pénzben fogadnátok valakivel ezek alapján, azért nézzetek utána máshol is.
Amúgy jó az oldal, sok mociról sok infó fent van, nekem tetszett.
De enyém már nem valami stabil cross gumikkal, hirtelen mozdulatokat nem szívleli, míg egy nsr itt még teljesen stabil, mtx nek is elengedem a kormányát gurul, csak ne keljen kanyarodni
most értem haza mentem egy kört. Szét fagyott a tököm olyan hideg volt a tank :-) De megérte! 9ezren,120km mutatott az ora,de remélem hogy nem a végé volt. :-)
Igen? nekem 140nél többet nem sikerült kicsalni(86kg vagyok, és f es motorral) viszont gyorsulgatni jó, csak az a lyuk ne lenne megindulás elött, de ha már megindul megy, csusztatni kell kuplungot és akkor megy rendesen , meg városba is jó dolog
http://www.nsr125.com/tech.htm és itt egy link ami talán többeknek hasznos lehet
Pl.: 1987-es NS 125 R-nél azt írják h elől egy tárcsa fék, holott dupla van (a képen is dupla látszik).
1989-es NSR 125 R, az NS 125 R képe van bent helyette és az adatok sem jók mindenhol, de ebben nem vagyok biztos. Azért a nagyja ok. Szal gondolom máshol is lehetnek csúszások benne, mielőtt sok pénzben fogadnátok valakivel ezek alapján, azért nézzetek utána máshol is.
Amúgy jó az oldal, sok mociról sok infó fent van, nekem tetszett.
Jó ez a honlap, csak sajna tök rossz infók vannak fent rajta, szal ne vegyetek mérget arra amit itt olvastok.
http://www.motorcyclespecs.co....