Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, mondjátok meg pls,h milyen anyagból van a felni, és ha tudtok valami jó centírozót Pesten, vagy attól délre azt is szívesen venném. Meg, h kb mennyibe kerül egy teljes kipuff rendszer (gyári/sport). Köszi.
én is megyek!
mondjuk pénzem az egyenlőre nemvan , de azért kimegyek nézelődni
én igen, ott lakom
Jön valaki innen 3.-án börzére Szigetszentmiklosra?
Ugyanaz a karbim van mint neked!nem tudod honnan lehet nagyobb fúvókát szerezni?
Amikor szét volt szedve semmi folytásnak tünő nem volt benne,a powerem meg egyfolytába
nyitva van mert elromlott a potméter!
Nekem is csak egy 100-as a boldogságig ,de én minden nap járok vele!
szerintem nem sok, amig a 132-es (gyári érték) volta benne addig elég lomhán kuszott felfelé a fordulatszámmérő, aztán beleraktuk a 160-ast és nagyon széepn pörög

én eddig csak olvastam a filmröl de mostmár tuti lehúzom és meglesem
Az tényleg jó, nekem is nagyon tetszik.
Hát srácok, most néztem egy hatalmas és számomra a legjobb sikerfilmet!

A leggyorsabb indián! Bevallom őszintén engem megérintett. Hisz nem az a vas, tipusú film, hanem egy lélek, akit a szíve hajt... Jah és megtörtént eseményeket dolgoz fel.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Nem sok az neki kicsit? nekem most 132es van banne, és lehet hogy jó időben már nem lesz jó a beállítás.
nekem meg már csak egy százas de ien idöben ( eső köd talán lesz hó is) lehet beletelik még egy hónapba
Nah király! dobtam ma bele 66 km-t! Picit hideg volt de nem para! már csak 440 km-er kell
jah a mienk dell"orto és 28-as a karbi
havernak 160-as pilinije van és neki 145ös fuvoka van benne de sport karbija van aszem 32-es
Mekkora karbiba?
snoopy mi a poliniba (175ccm) egy 160as fúvókát tettünk és azzal jol megy. nézd meg a folytásokat ( kipuff és a membrán előtt ) a power beálitást esetleg
Nem tudja nekem valaki megmondani hogy mekkora fúvókát tegyek a 160-as poliniba?
mert hiába tettem rá szerintem nem is megy jobban!Valami oka lehet és szerintem ez!
És mekkora beruházás lenne az új kipuff? Ha már veszek nem csak dob kell, hanem az egész, mert a mostani az maszek cucc(de működik, mint állat).
Nálam a szomszédok ki vannak lőve.
Balról is mi vagyunk, szal két ház egymás mellett, jobbról meg nyaraló...

A kipufhoz meg annyit tényleg óriásit tud dobni rajta, mint hangügyileg mint máshogy...
Én tapasztaltam gyárit, s az enyémhez képest mintha robogó lenne...
Dob nem kell, max megsüketülsz, és jönnek szomszédok fákjával
Kipuff meg jolly, annak a legszebb a hangja
Egyszerű a megoldás!

Spéci dob, plussz rendszer... Az enyémen arrow rendszer van és Rafal sport kipufogó. 5* os kidörrentő!
Ég és föld a gyárihoz képest, sokkal mélyebb erősebb hang.
ez tele van hibás adatokkal..
Szomszéd neve kuss
Hát, a szomszédok annyira nem díjazzák
én csak örülnék neki ha hangos lenne az enyém valahogy meg kéne oldani h dörmögősebb és hangosabb legyen