Valaki tud segiteni? nemreg kaptam az nsr-m es egyszeruen nem megy a fordulata 5 000 fole mintha nem lenne benne eleg ero es a legroszabb hogy csikorgo hangot ad ki neha mintha szarazon futna a henger fej de olajat mindent kap nem ert :S es igy a max sebb 70
Márton013[50069] június 16. 18:11
ez triviális, ellenben nekem a lánc mind a két oldalt beszórja. ha tényleg a kipufogó köpköd, akkor sokat kap a motorod. lehetséges, hogy felakadt a szívatód. önmagában az olajat nem tudná köpni, mert az sűrű, inkább elégne és kormolna, füstölne. ilyennel már találkoztam
Erdekes jelenseggel talalokztam ma.
Veletlenul ugy indultam el egy rovid megallas, leallitas utan, hogy zarva maradt a benzincsap. Erdekes modon, sokkal simabban jart a motor, valahogy teljesen mas erzes volt. Lehetseges, hogy az elzart csap miatt szegenyebb lett a keverek es ettol ment szebben? Lehet, h tul dus a keverekem? Ez megmagyarazna a kipuffogo kopkodeset is....
Mit gondoltok?
A kipufogo kopkodesre meg egy kis update: Repsol 2t Scooter volt benne, amikor jobban kopodott, most Castrol Power1 Racing van benne es most sokkal kevesbe kopkod.
Ha fel lenne akadva a szivato, akkor nem fogyasztana sokat? Nekem varosban 5-ot eszik... A szivatot megnezem, hogy latom, hogy fel van akadva? Latszolag mozog a bovden...
ez triviális, ellenben nekem a lánc mind a két oldalt beszórja. ha tényleg a kipufogó köpköd, akkor sokat kap a motorod. lehetséges, hogy felakadt a szívatód. önmagában az olajat nem tudná köpni, mert az sűrű, inkább elégne és kormolna, füstölne. ilyennel már találkoztam
A kipufugombol egy keves olaj szokott kijonni, ez rakerul a hatso kerek oldalara, ami nagyon nem tetszik. Egy szerelo (aki egyebkent nem nagyon foglalkozik 2t-vel) azt mondta, hogy ez azert lehet, mert tul sok olajat adagol pumpa a benzinhez. Kiszamoltam az olajfogyasztasomat es az kb 1/40. Fontos info lehet, hogy altalaban ovatosan hasznalom a motort es 8000 korul elvaltok. Persze van, amikor huzom neki 10-11-ig, de nem ez a jellemzo.
Ha nem ez a problema, akkor mi mas lehet?
a lényeg hogy a kipufogó hossza, és a belső cső mérete ne változzon, illetve ne legyen kamrás. én ha kicserélném akkor házilag csinálnék, mert olyat nem lehet találni, vagy nagyon nehéz, ami jó rá. ha készít, akkor a hossz, és a cső belső mérete maradjon a gyári, a szigetélés mérete növekedjen
ckacok mien kiput ajanlotok a lenyeg h mely hangja legyen csak slip on kell nem nekem spanak kell ? a 4T dobrol lebeszeltem ! jo lenne egykis segitseg koszi skacoo !
Veletlenul ugy indultam el egy rovid megallas, leallitas utan, hogy zarva maradt a benzincsap. Erdekes modon, sokkal simabban jart a motor, valahogy teljesen mas erzes volt. Lehetseges, hogy az elzart csap miatt szegenyebb lett a keverek es ettol ment szebben? Lehet, h tul dus a keverekem? Ez megmagyarazna a kipuffogo kopkodeset is....
Mit gondoltok?
A kipufogo kopkodesre meg egy kis update: Repsol 2t Scooter volt benne, amikor jobban kopodott, most Castrol Power1 Racing van benne es most sokkal kevesbe kopkod.
Egy Honda NSR 125 R típusú motorom van ami 1996-os (macskalámpás). Sürgősen kellene egy első sárvédő!
Tel.: 06208862437
László.
nekem 1 liter olaj 800-900km alatt szokott elfogyni.
mijen olajat használsz?
A kipufugombol egy keves olaj szokott kijonni, ez rakerul a hatso kerek oldalara, ami nagyon nem tetszik. Egy szerelo (aki egyebkent nem nagyon foglalkozik 2t-vel) azt mondta, hogy ez azert lehet, mert tul sok olajat adagol pumpa a benzinhez. Kiszamoltam az olajfogyasztasomat es az kb 1/40. Fontos info lehet, hogy altalaban ovatosan hasznalom a motort es 8000 korul elvaltok. Persze van, amikor huzom neki 10-11-ig, de nem ez a jellemzo.
Ha nem ez a problema, akkor mi mas lehet?
(még telóról sem D:)
Aki traktor hangot akar vegyen négytét.