ÜDV 1988 honda nsr 125 f lehet fiatalabb nem tudom
tárcsafékes elől hátúl
Szerintetek nicacilos a hengerfala az Nsr 125 f -nek?lehet fúratni nagyobra ezeket:?
A membránt ha knkértan kiveszed, akkor sincs se kép se hang állapot, csak szarul megy nincs alapjárat ileltve nem megy kis fordulaton satöbbi.
Amikor eltörik egy membránlap akkor sme áll meg a motor, csak hyülén viselkedik
hali
eladó Honda NSR 125R motorom!
2001es évjárat!
a motoron kuplungbowdent nemsokára cserélni kell mert ki van nyulva.. menni lehet vele! indul megy! kisseb esztétikai hibákkal!
ha valakit érdekel 150ezer magyar forint!
jó is hogy kérdezed.
hajtom a motort ahogy időm engedi de nincs minden rendbe.
ép délután raktam az oldalára a vfr-t mert elém jött egy biciklis én meg nem akartam elütni inkább az árokba estem bele, kár elég jelentős
majd mutatok képeket
Pedig jól mondják a kollégák, ha pár perc alatt elforralja a víz egy részét, akkor a láng "belelát" a víztérbe, egyszerűen elforralja a vizet.
Értem, hogy most lett összerakva, és ne iylen választ szerettél volna kapni, mert az kellemetlen, de sajna ez a realitás..
(Ha kellemes választ szeretnél, akkor keresd a hiba okát a hátsó gumi nyomásában mert, az vélhetően jó)
"ja valami ott nincs ahol van, akkor ott kell keresni, ahol nincs"
Nem hiszem hogy hengerfej tömites vagy sikoltatás lene a gond mert két napja let ösze rakva uj dugo gyürü tömitések meg minden . legaläbis nem hiszem hogy ez lene a gond . de en mar kivagyok etöl
tárcsafékes elől hátúl
Szerintetek nicacilos a hengerfala az Nsr 125 f -nek?lehet fúratni nagyobra ezeket:?
Amikor eltörik egy membránlap akkor sme áll meg a motor, csak hyülén viselkedik
eladó Honda NSR 125R motorom!
2001es évjárat!
a motoron kuplungbowdent nemsokára cserélni kell mert ki van nyulva.. menni lehet vele! indul megy! kisseb esztétikai hibákkal!
ha valakit érdekel 150ezer magyar forint!
Baszki, hogy mindig történik valami, amire nem számítunk... ez hihetetlen... Várom a képeket!
hajtom a motort ahogy időm engedi de nincs minden rendbe.
ép délután raktam az oldalára a vfr-t mert elém jött egy biciklis én meg nem akartam elütni inkább az árokba estem bele, kár elég jelentős
majd mutatok képeket
Értem, hogy most lett összerakva, és ne iylen választ szerettél volna kapni, mert az kellemetlen, de sajna ez a realitás..
(Ha kellemes választ szeretnél, akkor keresd a hiba okát a hátsó gumi nyomásában mert, az vélhetően jó)
"ja valami ott nincs ahol van, akkor ott kell keresni, ahol nincs"