Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha gyári akkor bevonatos. ha egyszer lett beletéve persely, akkor fúrható. ez akkor derül ki ha megbontják a hengert
ÜDV 1988 honda nsr 125 f lehet fiatalabb nem tudom
tárcsafékes elől hátúl
Szerintetek nicacilos a hengerfala az Nsr 125 f -nek?lehet fúratni nagyobra ezeket:?
ez elsőre is érthető volt. csak nagyon nem mindegy mikor van a szikra
szikra van...1 centiről is adja az érzést
ha ez nem segít, akkor gyújtás baj lesz. valószínűleg, szerény tapasztalataim szerint cdi. ami még esélyes a kompresszióhiány
köszönöm
amit az úszó mozgat... a kis "rakéta". alatta van dzsumba, vagy a gumi a csúcsában szétment. ki kell takarítani a fészkét
vagy az amit az úszó mozgat?
tűszelep = súbertű?
igen ott...a tüzkarika alatt átszivárog...néha beröffen ugy kb 5-6 mp..és leáll
azt mondja, hogy membrán nem befolyásol így
ha a kipuffon köpköd, akkor irdatlan sokat kap, nem zár a tűszelep
zoli,egyszerűbben ha lehetne....ha átengedi (mert átfolyik rajta folyamatosan) akkor cserés?
A membránt ha knkértan kiveszed, akkor sincs se kép se hang állapot, csak szarul megy nincs alapjárat ileltve nem megy kis fordulaton satöbbi.
Amikor eltörik egy membránlap akkor sme áll meg a motor, csak hyülén viselkedik
sziasztok..egy kis probléma...szikra van,benzin van...de,nemindul...a benzin simán átfolyik a kipufogóba mikor inditozok...membrán kampec?
Sziasztok nincs valakinek eladó hengere dugoval Nsr-hez ?
hali
eladó Honda NSR 125R motorom!
2001es évjárat!
a motoron kuplungbowdent nemsokára cserélni kell mert ki van nyulva.. menni lehet vele! indul megy! kisseb esztétikai hibákkal!
ha valakit érdekel 150ezer magyar forint!
nsr 125 kerék pár ahogy a képen eladó ára 10000
Sajnálom...! Nem lett semmi komolyabb bajod?
Baszki, hogy mindig történik valami, amire nem számítunk... ez hihetetlen... Várom a képeket!
akor most ilyenkor henger felyes a motor es ilyenkor sikoltatni kel?
jó is hogy kérdezed.
hajtom a motort ahogy időm engedi de nincs minden rendbe.
ép délután raktam az oldalára a vfr-t mert elém jött egy biciklis én meg nem akartam elütni inkább az árokba estem bele, kár elég jelentős
majd mutatok képeket
Köszi Marci, megpróbálom megkeresni... :)
Pedig jól mondják a kollégák, ha pár perc alatt elforralja a víz egy részét, akkor a láng "belelát" a víztérbe, egyszerűen elforralja a vizet.
Értem, hogy most lett összerakva, és ne iylen választ szerettél volna kapni, mert az kellemetlen, de sajna ez a realitás..
(Ha kellemes választ szeretnél, akkor keresd a hiba okát a hátsó gumi nyomásában mert, az vélhetően jó)

"ja valami ott nincs ahol van, akkor ott kell keresni, ahol nincs"
Nem hiszem hogy hengerfej tömites vagy sikoltatás lene a gond mert két napja let ösze rakva uj dugo gyürü tömitések meg minden . legaläbis nem hiszem hogy ez lene a gond . de en mar kivagyok etöl
Hengerfejtömítés vagy nem sík a hengerfej.