a keverék olaj lámpája villog, nem a hajtóműé... ugyanis annak nincsen visszajelzője. ha a különolajzás tartályát feltöltöd, akkor megszűnik a villogás. a blokból az olajat a bal oldalán tudod leengedni, egy 12es fejű hexa csavarral. de a kettőnek semmi köze egymáshoz
Sziasztok!
Tegnap vasaroltam egy 2003as jc22-est.
Nagyon jo allapotban van de 6 honapot allt es egyszeruen nem tudom elforditani a kulcsot a tanksapkaban. Bele belemegy de nem annyira mint a gyujtasba csak annyira mint hatul. utana olvastam megprobaltam wd40-el is de semmi valtozas. Gondoltam kicsavarom az imbuszokat es kiveszem az egeszet megvizsgalni. Kilehet szedni ugy ha a zar zarva van ? Csak korbeforgatni tudom a tankban az egeszet de megse mozdul kifele. Szoval otletem sincs mit tehetnek a benzin meg hamar elfogy belolle. Minden tanacsot megkoszonnek!
ha kevesebb az olaj, akkor gyorsuláskor hátra indul meg tartályban. a tartály első felében lecsökken a szint és bejelez a lámpa. magyarul lötyög az olaj
Az olaj ellenprzp lámpa (amőgy ez vicces, mert nem ellenőriz semmit sem az olajon D:) az nem olajnyomást mér, mint a kocsikban, hanem egyszerűen csak az olajtankban az olaj mennyiségét.
Rendszerint sima úszós valami, ami alkalmasint tönkremegy.
Ha megnézed és van olaj a tartályban, akor nyugodtan hazsnáljad.
sziasztok tegnap előtt lett összerakva a masinám azóta járatom viszont ma folyton kivillant az olaj lámpa 1-2-es sebességfokozatban 3-4ezer között.tegnap még keverékkel ment hogy kíméljem ma már nem ugyhogy nemtudom mi a gáz olaj az van benne kicsit nagyobb keveréken van a bejáratás miatt segítsetek légyszi :-)
Tegnap vasaroltam egy 2003as jc22-est.
Nagyon jo allapotban van de 6 honapot allt es egyszeruen nem tudom elforditani a kulcsot a tanksapkaban. Bele belemegy de nem annyira mint a gyujtasba csak annyira mint hatul. utana olvastam megprobaltam wd40-el is de semmi valtozas. Gondoltam kicsavarom az imbuszokat es kiveszem az egeszet megvizsgalni. Kilehet szedni ugy ha a zar zarva van ? Csak korbeforgatni tudom a tankban az egeszet de megse mozdul kifele. Szoval otletem sincs mit tehetnek a benzin meg hamar elfogy belolle. Minden tanacsot megkoszonnek!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyi olaj kel az elsö teloba száranként?
Esetleg azt is hogyan kel beállitani a powerbovdeneket?
Ha sok, és mágis jelez, akkor lehet hibát kereni:)
Rendszerint sima úszós valami, ami alkalmasint tönkremegy.
Ha megnézed és van olaj a tartályban, akor nyugodtan hazsnáljad.
Holnap valaki jön Tökölre, az éjszakai gyorsulási versenyre?
További szép estét nektek!
Jóéjt!