az is lehet, bár nemtudom, ha sokat kapna szívatóval csak mégjboban befulladna nem ? a levegőcsavaron mennyit állítsak vissza szerinted ? mert azt még nem állítgattam , nemtudom mennyiket szokás és mennyiket lehet?
A benzincsapból vékonyan, de folyik a benzin annyira h ne tudja olyan hamar elszívni a karbiból , levegőszürőt meg már próbáltam duplaszivacs helyett csak 1 vékonnyal ..:/
Üdv, van egy jc20 as NSR-em tegnap motorozás közben hirtelen megállt, azóta nem indul, szikra van (ngkbr9ecs) de néztem másik gyertyával is amivel azelőtt ment, anyagot kap. Tolással is csak pöffen nagy ritkán mást nem csinál. Ha valaki járt már így vagy valami akkor adhatna valami tippet mi lehet a gond. Köszi!
Szerintetek ezekbol valamelyik jo a jc22-be? Az enyemrol sajnos teljesen le van kopva az iras, igy nem tudom megnezni http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Az előző blokkal, amivel ugyancsak ezt csinálta, csak ott még szaggatott is, 9es ngk-t vettem bele és azzal is csinálta.. arra is gondoltam h a tankból gyengén folyika benzin, és elszívja a karbiból, bár ezt kétlem mert a tank nem rozsdás belülről , és akkor meg rengeteget kéen fogyasztania ..
Levegőre is gondoltam, h keveset kap, de 2 karbival is kipróbáltam és ugyan az :/
Sikerult megtalalni
Az ules alatt volt, csak annyira eldugott helyen, hogy eddig nem talaltam, pedig ott is kerestem...
Biztos, hogy a rele nem jo, mert nagyon nyoszorgo hangot ad ki. Kicserelem.
Legtöbbször a fiatal titánok arcoskodnak. Kisautóval az ember seggébe állnak, direkt középre húzódnak, aztán forognak vigyorogva. Amikor a pirosnál mellé állsz, akkor úgy csinál mint ha nem is hallaná, ahogy mondod neki, hogy ezt nem kellene csinálni, egyszerűen eltűnik az ülésbe. A szerencsétlenkedésben teljesen igazad van, sokszor ez a forrás. Meg persze a farokméregetés, hogy mellette ül a "jó csaj" és akkor a nagy autóval, hogy nem hagy helyet a kis motorosnak.
Ezzel teljesen egyetertek!
En foleg Bp-en motorozok es itt pl egyre tobb autos figyel a motorosokra. Egyre tobbszor hagynak helyet, ha meglatnak a tukorben, stb. Sajnos az ugyetlen, tukrot nem hasznalobol es korulnezes nelkul savot valtobol is van eleg, ezert nagyon esznel kell lenni.
Viszont sajnos motorosbol is rengetek orult van, rengeteg olyan manovert latok, ami teljesen ertelmetlen es ha barmi kozbejon, nagy baleset a vege... Szerintem a motoros vs autos balesetek 80-90%-a azert van, mert a motoros tul vakmero
Ezt árnyalnám..
Én úgy látom, néhány önértékelési zavvarral küzdő barom-amilyen mellesleg motorosból is van éppen elég- kivételével az ótósok többsége aki vezsélyhelyzetet okoz, azt nem szándékosan, agresszivitásból teszi, hanem mert ennyire béna.
Akáremkkora motorral mész, azt biciklinek nézik, mert nincs kiterjedése oldal irányban.
Sokszor egyszerűen azért nem adnak meg elsőbbséget,, azért jönnek ki eléd, azért szorítanak le, mert kurvára ügyetlenek.
Bezzeg, egy teherautó, busz, vagy más tiszteletet parancsolóan nagy objektum elé szük ágában sincs kifordulni.
Képtelenek a másik szemével nézni a közlekedést, azt hiszik, a motor majd elfér "valahol", s lehet sávon belül előzni hogy közben szemben is jönnek, és az a 30 centi amit hagynak, azon a motoros majd elfér.
Legtöbbször fogalmuk sincs, hogy veszélyt okoztak.
Egy időben utnamentem az iyleneknek és tök nrmális hangon megérdeklődtem, hogy ezt meg azt miért csinálták. Általában fogalmuk sem volt róla hogy miről bezsélek.
Volt egy csaj, aki vágta, de megkérdezte: "az tényleg oylan gáz volt?"
Mondtam neki, hogy igen az volt, azon a semmi helyen amit hagyott, egy rutintalanabb pilóta nem fért volna el.
A benzincsapból vékonyan, de folyik a benzin annyira h ne tudja olyan hamar elszívni a karbiból , levegőszürőt meg már próbáltam duplaszivacs helyett csak 1 vékonnyal ..:/
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Levegőre is gondoltam, h keveset kap, de 2 karbival is kipróbáltam és ugyan az :/
Az ules alatt volt, csak annyira eldugott helyen, hogy eddig nem talaltam, pedig ott is kerestem...
Biztos, hogy a rele nem jo, mert nagyon nyoszorgo hangot ad ki. Kicserelem.
En foleg Bp-en motorozok es itt pl egyre tobb autos figyel a motorosokra. Egyre tobbszor hagynak helyet, ha meglatnak a tukorben, stb. Sajnos az ugyetlen, tukrot nem hasznalobol es korulnezes nelkul savot valtobol is van eleg, ezert nagyon esznel kell lenni.
Viszont sajnos motorosbol is rengetek orult van, rengeteg olyan manovert latok, ami teljesen ertelmetlen es ha barmi kozbejon, nagy baleset a vege... Szerintem a motoros vs autos balesetek 80-90%-a azert van, mert a motoros tul vakmero
Én úgy látom, néhány önértékelési zavvarral küzdő barom-amilyen mellesleg motorosból is van éppen elég- kivételével az ótósok többsége aki vezsélyhelyzetet okoz, azt nem szándékosan, agresszivitásból teszi, hanem mert ennyire béna.
Akáremkkora motorral mész, azt biciklinek nézik, mert nincs kiterjedése oldal irányban.
Sokszor egyszerűen azért nem adnak meg elsőbbséget,, azért jönnek ki eléd, azért szorítanak le, mert kurvára ügyetlenek.
Bezzeg, egy teherautó, busz, vagy más tiszteletet parancsolóan nagy objektum elé szük ágában sincs kifordulni.
Képtelenek a másik szemével nézni a közlekedést, azt hiszik, a motor majd elfér "valahol", s lehet sávon belül előzni hogy közben szemben is jönnek, és az a 30 centi amit hagynak, azon a motoros majd elfér.
Legtöbbször fogalmuk sincs, hogy veszélyt okoztak.
Egy időben utnamentem az iyleneknek és tök nrmális hangon megérdeklődtem, hogy ezt meg azt miért csinálták. Általában fogalmuk sem volt róla hogy miről bezsélek.
Volt egy csaj, aki vágta, de megkérdezte: "az tényleg oylan gáz volt?"
Mondtam neki, hogy igen az volt, azon a semmi helyen amit hagyott, egy rutintalanabb pilóta nem fért volna el.