Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az ára?
Ha esetleg valakit érdekel dupla körös futomü kompletten, v akár valamelyik része, olcsón elado..
a ruszki búvárt mennyiért adod?
A szívató rendben van...
működjön a szívató minden része
Sziasztok! Honda NSR 125 alkatrészek a képen láthatóak eladóak! nem fényképeztem le mindent, de van váz motorblokk elektronikai alkatrészek.. kérdésed van írj, vagy hívj!
email: immortalexi@gmail.com
telefonsz.: 70/661-2506
Köszi Marci... a karbiszinkront értem... de a "rendbe kell tenni a hidegindítást" részt nem... ezen mit lehet rendbetenni?
ű
van két csavar a karbi oldalán. ezek láthatóak kivülről. kissebbiket tekerd 2-re, nagyobbikat pedig annyira, hogy az alapjárat 1200-1600 legyen
Üdv!

Lehet, hogy alap dolgot kérdezek, de szeretnék egy kérdést föltenni nektek.
Van egy Honda NSR 125 R motorom és túl alacsony az alapjárata. Lehet kívülről állítani vagy szét kell szedni hozzá? Tehát a karbit kivenni stb.

Előre is köszönöm a segítséget.
köszi :)
280ml
megtudnátok modani hogy száranként mennyi villaolaj kell a telókba? :)
össze kell hangolni az összes karbit és a hidegindítást rendbe szedni rajta
B...szd meg!
Nincs is rajta zárt állás... :)
Jó így is, mert megy, mint a meszes, csak azért elviselhető lenne, ha nem kellene előtte fújkálni...
nemtudom... ....talán ha kinyitnád azt az ominozus benzincsapot....vagy lehet tél van feléd?
Sziasztok!
Önindító-probléma megoldva, benne vannak az új szénkefék... Pörög, mint a flex...!
De továbbra is a legtöbbször csak úgy indul, hogy hidegindítóval befújok indítás előtt... de mindegy, majd megszokom... :)
...most látom csak... ez meg milyen betűkód? Ilyet még én sem láttam...
és ez szerepel az adásvételin is..
nem tudom...az első pár betű az tiszta sor...az AM-GD52-re nem jöttem rá hogy mi lehet,mert a hengeren 50cm3 van dombornyomva..
125/50 es hülyegyerek?
helo... ma láttam egy érdekes motor számot : HI-JC20*AD-GM52 ..ez mi a nyavaja lehet? (egy szervizben lefoglalt,motorblokkon van)
fojtások, power, kompresszió mérés