Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mit jelent? KI tudja megcsinálni? És melyik zárat?
át kell lamellázni a zárat
Szewasztok! Eladü 130/70 17-es Continental ContiTwist SM gumi,slick-re cserélés miatt. 70-80%-os féláron 8000FT-ért vagy cserélhető a képen látható motorhoz való Bal oldali visszapillantó tükörre,bal oldali idomon lévő ezüst színű kis rácsra és lábtartó fölötti fékvédő 3szögre,ha fémből van.
Üdv, Elhagytam a '99 es macskalámpás Nsr 125 R em kulcsát, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek tudnak a csomagtartó zár alapján olyan kulcsot készíteni a motorhoz amivel el is tudom indítani? Mert magyarázott a szaki valamit hogy nem biztos hogy ugyan annyi nem tudom én mi van a csomagtartózárban mint az önindítóéban. Tud erről valaki valamit, esetleg csináltatok már ilyet? Válaszotokat előre is köszönöm.
lendkereket lendkerék lehúzóval. le lehet pattintani de ha eltorzul akkor szétráz mindent. olajszűrő leszedővel, ékszíjtárcsa leszedővel is lehet próbálkozni. a szimeringhez egy speciális, akár lidl-ben, vagy aldiban is beszerezhető kicsi, lapos csavarhúzót tudok javasolni
meg lehuzni a lendkereket...
mégegy okos kérdés..mivel lehet kihuzni a szimeringet? csavarhuzoval? vagy kell hozzá célszerszám?
köszönöm...
a kisebbik az tényleg a lendkerék alatt van.
a nagyobbik meg a másik oldalon
le kell venni mindegyik deknit, le kell engedni az olajat majd a főtengelyről a fogaskereket aztán már hozzáférsz a szimeringhez.
olajat 40-est kevernék
én a légszűrő szivacsra öntöttem egy kevés légszűrő olajat aztán addíg nyomkodttam a szivacsot amíg egyenletesen eloszlott rajta
még nem csináltam képeket, de ha csinálok majd fölrakom ide
köszönöm,még nemszedtem szét eggyetse...
a kissebbik a lendkerék alatt van,a másik az olajszivattyú alatt? akkor csak azt kell leszedni?
köszönöm..ezek cseréjéhez szétkell szedni a blokkot teljesen?
Rendben, valamikor megtámadom! Köszönöm!
rézpersely, csapágy, bendix. szedd szét, nem okozhatsz galibát!
Sziasztok!
Hát nem jártam sikerrel önindító témában... levettem a fedelét, tiszta szénpor volt minden. Spray-vel gyönyörűen megtisztítottam, csupaszon még kicsit forgott is. Amikor visszaraktam a kupakját, akkor meg már csak nyöszörgött... Nem mertem jobban szétszedni, meg kivenni, mert nem akartam szétb...szni semmit. :)
Mi a f..szom tud benne megragadni?
ezt nem tudom. 25-ösig üzemel megbízhatóan a motor manual szerint. én fogyasztáshoz számolgattam, hogy mennyi olajat eszik így gyári beállítással
Dehogy!... Ez még viccnek is rossz volt! :)
A gyári beállítás nem 33-as nyélen?
1. 1 az 1-be .... na jó 1:40-be kever a pumpa kb, szóval te is tegyél így. de meg fog égni a különolajozás, ha abban nincs olaj, szóval valamit tegyél vele.

2. http://ebcbrakes.hu/

3. spray az jó, csak arra figyelj, hogy vékonyan szórj a felületre. ha eláztatod vele, akkor soha sem indítod be a motort. az olaj is szintén jó, valami 80w90. de ebből is csak egy keveset tegyél. én 2-3 műanyagflakonkupakkal szoktam
Hihi:)
Jajajj!Csak nem I. Viktor királyunk testőre vagy? Na velem jól jársz,11 éve nem iszok egy korty alkoholt sem!
Sziasztok.

Lenne pár kérdésem. A válaszolóknak előre is köszönöm.

1. Ha az olajat magam keverem a benzin mellé, akkor Ti milyen arányt javasolnátok?

2. Úgy néz ki, hogy be kell szereznem egy új első féktárcsát. Tudnátok oldalakat ajánlani ami viszonylag olcsó, de jó?

3. Légszűrő ápolásra ti mit ajánlotok? -Spray vagy olajban áztatás majd kicsavarás?