Sajnos muszáj... csak bizonyos "szakterületeken" hasznos dolgok ezek... de inkább én tanulok tőletek. Komolyan srácok, ha ez a fórum nem lenne, akkor egy csomó dologhoz nem mertem volna hozzányúlni a motoron. Úgyhogy engedjétek meg az alkalmat, hogy ezúton is megköszönjem a rengeteg tanácsot, segítséget, amit tőletek kaptam! Remélem azért egyszer egy bor vagy sör mellett is megtehetem ugyanezt! Köszönöm!
Külső akkora mint a helye a motorházban, belső meg akkora mint a főci ahová felfekszik.
Amúgy meg a régire rá vala írva.
Ráadásul, ha beütöd a guliba a nagy megfejtést, hogy: eneserfőtengelyszmering aggyágecó
Akkor kiugrik, hogy mekora kell:)
Bizony, büszke is vagyok magamra! Bár ez egy kicsit cinikusan hangzott, de nem baj, nem sértődöm meg!
Pedig ha tudnátok, hogy tényleg mihez értek... abban nagyon jó vagyok, na azt el lehetne tanulni tőlem... dehát erről még nem beszélhetek... majd talán néhány év múlva. :)
24x36x7 ez meg porvédős
Amúgy meg a régire rá vala írva.
Ráadásul, ha beütöd a guliba a nagy megfejtést, hogy: eneserfőtengelyszmering aggyágecó
Akkor kiugrik, hogy mekora kell:)
24367
Pedig ha tudnátok, hogy tényleg mihez értek... abban nagyon jó vagyok, na azt el lehetne tanulni tőlem... dehát erről még nem beszélhetek... majd talán néhány év múlva. :)