Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mára ennyi... További kellemes estét, sziasztok!
Lehet, hogy mi is autóval megyünk, ha nem készül el addig az önindítóm...
Akár...
pont egy berúgótengely szimering? :D
akkus csavarbehajtóval :D
...jut eszembe... június 8-án a tököli reptérre jön valaki a Lóerők éjszakájára?
Imi, ilyen szöveggel ne hirdesd, mert nem fognak tolongni a vevőjelöltek. :)
sziasztok van egy ilyen eladóm...árat ne kérdezz mert fogalmam nincs
Na Zoli, vigyázz a beírásaiddal, mert vagyunk néhányan (úgy látom), akik komolyan vesszük...
És nem adott a szeméttye:)
Gondoltam valakinek leesik, hogy miért vannak a nickemben számok:)
Csoki, nem küldted a képeket... pedig vártam... Motorral mi van azóta?
...hát az enyémet sejthetted...
Sajnos muszáj... csak bizonyos "szakterületeken" hasznos dolgok ezek... de inkább én tanulok tőletek. Komolyan srácok, ha ez a fórum nem lenne, akkor egy csomó dologhoz nem mertem volna hozzányúlni a motoron. Úgyhogy engedjétek meg az alkalmat, hogy ezúton is megköszönjem a rengeteg tanácsot, segítséget, amit tőletek kaptam! Remélem azért egyszer egy bor vagy sör mellett is megtehetem ugyanezt! Köszönöm!
a reakciokra voltam kiváncsi...
32x44x8 ez dupla rugós
24x36x7 ez meg porvédős
Bocsi de nem is sértésnek szántam!De muszáj annyit várni?Tanulni szeretnék én is!
...várj csak! Ez nem is vicces...! Te frankón rákerestél... baszki!
24x36x7 ... magamra vettem a kompromittáló, ám de lehet, hogy szükséges tolmács szerepét :$
Külső akkora mint a helye a motorházban, belső meg akkora mint a főci ahová felfekszik.
Amúgy meg a régire rá vala írva.
Ráadásul, ha beütöd a guliba a nagy megfejtést, hogy: eneserfőtengelyszmering aggyágecó
Akkor kiugrik, hogy mekora kell:)

24367
Bizony, büszke is vagyok magamra! Bár ez egy kicsit cinikusan hangzott, de nem baj, nem sértődöm meg!
Pedig ha tudnátok, hogy tényleg mihez értek... abban nagyon jó vagyok, na azt el lehetne tanulni tőlem... dehát erről még nem beszélhetek... majd talán néhány év múlva. :)