azlenne a kérdésem hogy át lehet-e cserélni körlámpásra mármint hogy csak fogom lehúzom a saruról és rádugom a másik lámpát vagy kell még valami más is? :)
látom jokor jöttem .... este hazajöttem,uj gyertya a mociba pöccröff....mentem vele egy jokora kört,és mikor hazaértem..pff...megállt..és most nemindul...hol az az öngyújtó?
Viccet félretéve,nem nagyon tudsz el..ni semmit benne!Én tök hülye vagyok szerelés terén de az önindítót én is szétszedtem és nem csesztem el semmit benne.Úgyhogy:hajrá!
Szia!
Még semmi... de szerintem a komplett önindítóm halt be... Bár nem értek hozzá, tudod, eddig gombnyomásra kattant, ma kicsit megkocogtattam (persze öngyújtóval, mert az volt kéznél) és gombnyomásra nyöszörgött. Már mondta valaki azt is, hogy szabadonfutó. Nem értek hozzá... Ha kocogtatásra nyöszörög, akkor mi lehet? :)
Oil seal vagy miylen névvel szokták iletni a cuccot.
azlenne a kérdésem hogy át lehet-e cserélni körlámpásra mármint hogy csak fogom lehúzom a saruról és rádugom a másik lámpát vagy kell még valami más is? :)
Gratulálok!
Ennyire ragályos lenne?
Majd úgyis írok, hogy mit sikerült "alkotnom"... :)
Hétvégén nekimegyek...
Max ha nagyon elb...szok valamit, akkor veszek bele egy önindítót...
Legfeljebb elmegyek és és is belerúgok egyet .
De akkor a tiéd a felelősség!
Még semmi... de szerintem a komplett önindítóm halt be... Bár nem értek hozzá, tudod, eddig gombnyomásra kattant, ma kicsit megkocogtattam (persze öngyújtóval, mert az volt kéznél) és gombnyomásra nyöszörgött. Már mondta valaki azt is, hogy szabadonfutó. Nem értek hozzá... Ha kocogtatásra nyöszörög, akkor mi lehet? :)
Szénkefe ügyben mizujs?