Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod!Tőled is lehet mit tanulni
eddig eljutottam,de a méreteit nemigazán emlitik....
Nem túl logikusan a két motorházfél között ábrázolva a 9-10es alkaltrész a szimmering.

Oil seal vagy miylen névvel szokták iletni a cuccot.
egy hülye kérdés..a fötengelyszimeringet melyik ábrán keressem? a mérete érdekelne..azthiszem..
sziasztok :) lenne egy 89-es jc20as nsrem amin még a szögletes lámpa van azaz ilyen: http://p1.bikepics.com/2010%5C...

azlenne a kérdésem hogy át lehet-e cserélni körlámpásra mármint hogy csak fogom lehúzom a saruról és rádugom a másik lámpát vagy kell még valami más is? :)
Valaki találkozott már 180as malossi hengerrel? Ha igen, véletlen nem tudja mennyi volt a présrése?

Gratulálok!
Ennyire ragályos lenne?
Tanulékony vagy!
ezt Töled "tanultam el"
látom jokor jöttem .... este hazajöttem,uj gyertya a mociba pöccröff....mentem vele egy jokora kört,és mikor hazaértem..pff...megállt..és most nemindul...hol az az öngyújtó?
Köszi!
Majd úgyis írok, hogy mit sikerült "alkotnom"... :)
Ok Várom a fejleményeket majd!Sok sikert! hogy jól menjen minden
Köszönöm a biztatást!
Hétvégén nekimegyek...
Viccet félretéve,nem nagyon tudsz el..ni semmit benne!Én tök hülye vagyok szerelés terén de az önindítót én is szétszedtem és nem csesztem el semmit benne.Úgyhogy:hajrá!
Ja, te adod meg neki a kegyelemdöfést!
Max ha nagyon elb...szok valamit, akkor veszek bele egy önindítót...
Ok
Legfeljebb elmegyek és és is belerúgok egyet .
Látod, csak ennyi kellett!
De akkor a tiéd a felelősség!
Hajrá!Szedd szét nyugodtan,nem sokat tudsz elrontani vele!Legfeljebb belerúgsz és felgyújtod
Lehet... Még ki is szedném egyedül, hogy megnézzem, megtakarítsam, de biztatás hiányában nem merem, mert nem tudom, hogy ártok-e vele vagy sem...
Akkor lehet csak a kosztól és a szénportól beragadtak a szénkefék.
Szia!
Még semmi... de szerintem a komplett önindítóm halt be... Bár nem értek hozzá, tudod, eddig gombnyomásra kattant, ma kicsit megkocogtattam (persze öngyújtóval, mert az volt kéznél) és gombnyomásra nyöszörgött. Már mondta valaki azt is, hogy szabadonfutó. Nem értek hozzá... Ha kocogtatásra nyöszörög, akkor mi lehet? :)
az aksit föltöltöttem teljesen még nem szedtem szét lehet az lesz a probléma bár 1x megfordult de csak kerregett :S
Üdv!
Szénkefe ügyben mizujs?
akksi?
Valaki segítsen. hiábba próbálok nyomom az indító gombot csak kattog az önindító de semmi életjelet nem ad pedig most jött ki szervízből :S