Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha bejön a tervem akkor ősszel eladom a Kicsikét.Majd kiderül.
Balról? Onnan van behorpadva... mintha balra borultam volna vele...
Én is gondolkodom folyamatosan rendszámos gépen, de mindig meggyőzöm magam, hogy lehúz az állam a sok fizetnivalóval... meg már az elején az átírási költségek, stb...
Úgyhogy még marad ez.
Viszont ha nem kellett semmit megcsináltatni/cserélni a gépeden, akkor te tényleg vigyázol az NSR-re. Ez szép dolog...!
Ja bocsi.Jobbról egyet
A méretet nem tudom... tudod, én kuka vagyok ezekhez... :)
Hamar összerakod, nyugi, ettől nem féltelek...
Simán ment,nem kellett semmit javítani.Szerencsére Nyomjál neki balról is egyet és akkor nem lesz feltűnő .Különben meg az a lényeg,hogy neked tetszik!
sehogy,szétszedve még,elvileg hétfön jön meg uj hajtókargörgökcsapágyak......most viszont elhagytam egy csavart,és annak a méreteit várom...
A kis leskelődő...!
Szia!
Simán ment a műszaki vagy volt olyan a mocin, amit meg kellett csináltatnod?
A Kawa rendben, csináltam neki egy maszek, szó szerint befecskendező rendszert... :) Indítás előtt egy kis benzin a légszűrőházba, és pöc-röff... azóta mindig...
Viszont úgy néz ki, mintha elborultam volna vele balra. Legalábbis a tank... sajnálom emiatt, de a legutolsó szopatásánál (tudjátok amikor az esőre kitettem) kicsit nagyobbat ütöttem a tankra oldalról, mint amekkorát kellett volna... de nem baj, nekem így is tetszik... :)
Üdv!

Mizujs a Kawával?Én sikeresen meghosszabbítottam a műszakit Minden nap belesek ide csak nem mindig írok
Nem, dehogy...
Itt vagyok... csak mindig qrva későn jöttök, most is majdnem elaludtam már... :)
Hogy alakul az NSR?
a fojtott motorokban van szűkítés, és minden dellorto phbh karburátorban van power jet
nálad még éjszaka van?
sziasztok..valamelyik nap belinkeltem egy csavart,amit nemtudtam leszedni....most nemtalálom,pedig olyan helyre tettem ,hogy biztos meglegyen... nemtudjátok véletlenül a méretét?
igen 28-as a karbi,de ahogy nézegettem itt a forumin teljesen reális ez a 135-140-s végsebesség
Ha gyári 28as a karbirátor (dellorto phbh) akkor a "szükitö" az nem szükitö hanem áramlás segitö.. Power jett meg nincs is ezekbe a karbikba
ki kell égetni a kipufogót, méretni egy kompressziót, kitisztítani a karbit(power jet), megnézni a lánckerekeket
ezeket megnéztem már de sehol semmi,most 135-140 körül megy végre
tank föl, légszűrőház ki, karbi ki, szívócsonk ki, szűkítés ki... majd vissza az egész. kipufogó két csavarja a hengerről le, majd a hátsó rögzítésnél is, és kijön a szűkítés a kipufogó henger felőli oldalából(tűzkarika maradjon!).... nem biztos hogy 10,5-nél többet fog forogni, akkor cdi csere
Esetleg ha kicsit bővebben kifejtenéd megköszöném
Üdv
Nem rég vetem egy nsr-t.98-as évjárat,ausztriábol származik a motor gondolom le van folytva teljesen,a papírján 8 kw szerepel.a kérdésem az lenne ,hogy a folytást azt kilehet belőle valahogy szedni,mer olvasgattam h van a kipuba karbiba stb..
szar az idő. főzzünk bojlit
má leszedtem...mezögazdász boltba vettem csavart,belehegesztettem csődarabot,abba egy anyát...ás voilá..leszedtem szépen..
szívemből beszélsz :D
réz...persze,már vinnéd a Méh - be..
réz henger?