Balról? Onnan van behorpadva... mintha balra borultam volna vele...
Én is gondolkodom folyamatosan rendszámos gépen, de mindig meggyőzöm magam, hogy lehúz az állam a sok fizetnivalóval... meg már az elején az átírási költségek, stb...
Úgyhogy még marad ez.
Viszont ha nem kellett semmit megcsináltatni/cserélni a gépeden, akkor te tényleg vigyázol az NSR-re. Ez szép dolog...!
Simán ment,nem kellett semmit javítani.Szerencsére Nyomjál neki balról is egyet és akkor nem lesz feltűnő .Különben meg az a lényeg,hogy neked tetszik!
A kis leskelődő...!
Szia!
Simán ment a műszaki vagy volt olyan a mocin, amit meg kellett csináltatnod?
A Kawa rendben, csináltam neki egy maszek, szó szerint befecskendező rendszert... :) Indítás előtt egy kis benzin a légszűrőházba, és pöc-röff... azóta mindig...
Viszont úgy néz ki, mintha elborultam volna vele balra. Legalábbis a tank... sajnálom emiatt, de a legutolsó szopatásánál (tudjátok amikor az esőre kitettem) kicsit nagyobbat ütöttem a tankra oldalról, mint amekkorát kellett volna... de nem baj, nekem így is tetszik... :)
sziasztok..valamelyik nap belinkeltem egy csavart,amit nemtudtam leszedni....most nemtalálom,pedig olyan helyre tettem ,hogy biztos meglegyen... nemtudjátok véletlenül a méretét?
tank föl, légszűrőház ki, karbi ki, szívócsonk ki, szűkítés ki... majd vissza az egész. kipufogó két csavarja a hengerről le, majd a hátsó rögzítésnél is, és kijön a szűkítés a kipufogó henger felőli oldalából(tűzkarika maradjon!).... nem biztos hogy 10,5-nél többet fog forogni, akkor cdi csere
Üdv
Nem rég vetem egy nsr-t.98-as évjárat,ausztriábol származik a motor gondolom le van folytva teljesen,a papírján 8 kw szerepel.a kérdésem az lenne ,hogy a folytást azt kilehet belőle valahogy szedni,mer olvasgattam h van a kipuba karbiba stb..
Én is gondolkodom folyamatosan rendszámos gépen, de mindig meggyőzöm magam, hogy lehúz az állam a sok fizetnivalóval... meg már az elején az átírási költségek, stb...
Úgyhogy még marad ez.
Viszont ha nem kellett semmit megcsináltatni/cserélni a gépeden, akkor te tényleg vigyázol az NSR-re. Ez szép dolog...!
Hamar összerakod, nyugi, ettől nem féltelek...
Szia!
Simán ment a műszaki vagy volt olyan a mocin, amit meg kellett csináltatnod?
A Kawa rendben, csináltam neki egy maszek, szó szerint befecskendező rendszert... :) Indítás előtt egy kis benzin a légszűrőházba, és pöc-röff... azóta mindig...
Viszont úgy néz ki, mintha elborultam volna vele balra. Legalábbis a tank... sajnálom emiatt, de a legutolsó szopatásánál (tudjátok amikor az esőre kitettem) kicsit nagyobbat ütöttem a tankra oldalról, mint amekkorát kellett volna... de nem baj, nekem így is tetszik... :)
Mizujs a Kawával?Én sikeresen meghosszabbítottam a műszakit Minden nap belesek ide csak nem mindig írok
Itt vagyok... csak mindig qrva későn jöttök, most is majdnem elaludtam már... :)
Hogy alakul az NSR?
Nem rég vetem egy nsr-t.98-as évjárat,ausztriábol származik a motor gondolom le van folytva teljesen,a papírján 8 kw szerepel.a kérdésem az lenne ,hogy a folytást azt kilehet belőle valahogy szedni,mer olvasgattam h van a kipuba karbiba stb..