Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából a hagyományos motorolaj és a teleszkópolaj nem egyezik. ezeket is viszkozitási osztályba sorolják, de nem olyan a két olaj. ennek ellenére én az nsr telójába teszkós 10w40-et ajánlok. 10w40 és 10w40 közt is van különbség
10w/40 es és 5w/40
as olajat is láttam már teloba önteni szerelönél...
ez a szó természetesen nem helytálló. minél magasabb viszkozitási besorolású az adott olaj, annál "keményebbnek" mondjuk. a sűrűbb olaj nehezebben préselődik át a furatokon, így lassítja a teleszkóp mozgását, illetve mérsékli a kilengéseket
melyik a keményebb olaj?
annyi olaj kell a blokkba. a telóba meg keményebb olajat kell tenni
Remélem, elméletileg hétvégére készen lesz! Ma vittem át az önindítót és a szénkeféket a "Tudósnak"...
Már nagyon várom...
Sziasztok! Nemrég szereztem egy 1992-es körlámpás Nsr-t,a problémám hogy túl puha az első teleszkóp,és ha nagyobb kátyút fogok,egyből felüt! Ezt hogy lehet orvosolni anélkül hogy cserélni kéne a telót? a telókba 10w-s olaj kell asszem... Ennél a motornál is 7dl olaj megy a blokkba? Köszönöm előre is a segítséget!
szia adj egy facebook cimet ha megvan meg a huvely! Romaniaban elek 20.000 adok erte +en fizetem a postat!
Csak egy gyomrost adtál neki? .Persze hogy menni fog!
Remélem is! Különben nincs maradása... :)
De eddig hogyan tudott elindulni teljesen elkopott szénkefékkel...?
ha eddig járt, akkor ezután is menni fog
Sziasztok!
Kawa-fronton a fejlemények... motorom a szerelőmnél, nem volt türelmem kiszedni az önindítót... (nem törtem szét semmit... na jó, egyszer megöklöztem...)
Szóval szénkefék totál elkopva, ma már meg is vettem az újakat...
Pénteken szerelőmhöz, összerakja, aztán várjuk, hogy indul-e vagy nem...
Nagyjából ez a helyzet...
Rosszfiú körlámpáshoz keres gyújtáskapcsolót!
Nem vagyok jártas benne, megeshetm nekem az a fajta van amin a tankon vannak a vissza jelzők!
4.-re gondoltam konkretizálok már
nem akarok kötözködni. de a duplakörös az R verzió, az F verzió az meg a kockalámpás. és a kettőnek különböző gyújtáskapcsolója van ha nem tévedek. kicsit összemostad a kettőt
Valaki mentsen meg! dupla körös nsr 125F hez gyujtás kapcsolója elfekvőbe?
Ezt jó részletesen leírtad neki Marci!
motorblokk/jobb oldal/hátsó rész/felső fele/fekete kupak
értem köszi mindent :) és hol tudom feltölteni?
Aváltóba olajfürdős puklunghoz alkalmas hajtóműolaj, vagy sima 10w40-es motorolaj alkalmas.
De tényleg keress egy könyvet, sok bosszúságtól de főleg küötségtől kímélhet meg.
elcsepegtettem az információkat. a jobb oldalán a blokknak van egy fekete kupak, ott kell 7 deci 10w40-et beinjektálni
csinálták a verseny útvonalát... jajj mondom össze kell raknom valami vasat ha már aszfaltoznak. erre a kereszteződésekbe berakják ezeket a faszudja miket
már mindegy :D az ülés alatti tartály a keveréké ugyebár oda öntöttem a 2t olajat csak azt nemtudom hogy most akkor a váltóba milyen olajat és hol öntsek?
Alapvetően legelőször ne olajat töltsél be, hanem kezelési könyvet le:)