igazából a hagyományos motorolaj és a teleszkópolaj nem egyezik. ezeket is viszkozitási osztályba sorolják, de nem olyan a két olaj. ennek ellenére én az nsr telójába teszkós 10w40-et ajánlok. 10w40 és 10w40 közt is van különbség
ez a szó természetesen nem helytálló. minél magasabb viszkozitási besorolású az adott olaj, annál "keményebbnek" mondjuk. a sűrűbb olaj nehezebben préselődik át a furatokon, így lassítja a teleszkóp mozgását, illetve mérsékli a kilengéseket
Sziasztok! Nemrég szereztem egy 1992-es körlámpás Nsr-t,a problémám hogy túl puha az első teleszkóp,és ha nagyobb kátyút fogok,egyből felüt! Ezt hogy lehet orvosolni anélkül hogy cserélni kéne a telót? a telókba 10w-s olaj kell asszem... Ennél a motornál is 7dl olaj megy a blokkba? Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok!
Kawa-fronton a fejlemények... motorom a szerelőmnél, nem volt türelmem kiszedni az önindítót... (nem törtem szét semmit... na jó, egyszer megöklöztem...)
Szóval szénkefék totál elkopva, ma már meg is vettem az újakat...
Pénteken szerelőmhöz, összerakja, aztán várjuk, hogy indul-e vagy nem...
Nagyjából ez a helyzet...
nem akarok kötözködni. de a duplakörös az R verzió, az F verzió az meg a kockalámpás. és a kettőnek különböző gyújtáskapcsolója van ha nem tévedek. kicsit összemostad a kettőt
Aváltóba olajfürdős puklunghoz alkalmas hajtóműolaj, vagy sima 10w40-es motorolaj alkalmas.
De tényleg keress egy könyvet, sok bosszúságtól de főleg küötségtől kímélhet meg.
csinálták a verseny útvonalát... jajj mondom össze kell raknom valami vasat ha már aszfaltoznak. erre a kereszteződésekbe berakják ezeket a faszudja miket
már mindegy :D az ülés alatti tartály a keveréké ugyebár oda öntöttem a 2t olajat csak azt nemtudom hogy most akkor a váltóba milyen olajat és hol öntsek?
as olajat is láttam már teloba önteni szerelönél...
Már nagyon várom...
De eddig hogyan tudott elindulni teljesen elkopott szénkefékkel...?
Kawa-fronton a fejlemények... motorom a szerelőmnél, nem volt türelmem kiszedni az önindítót... (nem törtem szét semmit... na jó, egyszer megöklöztem...)
Szóval szénkefék totál elkopva, ma már meg is vettem az újakat...
Pénteken szerelőmhöz, összerakja, aztán várjuk, hogy indul-e vagy nem...
Nagyjából ez a helyzet...
De tényleg keress egy könyvet, sok bosszúságtól de főleg küötségtől kímélhet meg.